Fri10232020

Last update10:11:12 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Aλ. Καχριμάνης: “Ώρα ευθύνης για την πανδημία”

 • PDF

kaxrimanis-2020Ώρα ευθύνης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έχει σημάνει η Περιφερειακή Αρχή, όπως τονίζει στην αρχή του μηνύματός του, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Περισσότερα...

Γλιτώσαμε, προς το παρόν, το lockdown

 • PDF

ioannina-5Στο επίπεδο 3 παραμένει η Π.Ε. Ιωαννίνων, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτκής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Περισσότερα...

Δράσεις για τους Ρομά της Ηπείρου μέσω ΕΣΠΑ

 • PDF

roma paidiaΠρόσκληση για «Υποδομές για περιθωριοποιημένες κοινότητες» (συνολικής δημόσιας δαπάνης έως 1.000.000 ευρώ), που αφορά στην ανάπτυξη ή βελτίωση μικρής κλίμακας υποδομών που θα διευκολύνουν τις συνθήκες διαβίωσης των Ρομά, εκδόθηκε από το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020».

Περισσότερα...

Σπ. Ριζόπουλος: Lockdown τώρα, πριν να είναι αργά...

 • PDF

Σαφή θέση υπέρ της άμεσης επιβολής lockdown στην ΠεριφRizopoulos maskaερειακή Ενότητα των Ιωαννίνων, λόγω της ιδιαίτερα επιβαρυμένης κατάστασης από την εξέλιξη της πανδημίας, πήρε με σημερινές του δηλώσεις, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» κ. Σπύρος Ριζόπουλος.

Περισσότερα...

Ήρθαν οι εργαζόμενοι όχι όμως τα υλικά

 • PDF

ergotaksio siteΤο μεγάλο στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, όπως η ίδια το έθεσε στην προεκλογική της εκστρατεία, αλλά και από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, η καθημερινότητα, έχει ήδη χαθεί.

Περισσότερα...

Μ. Τζούφη: «Κυβέρνηση και ΟΑΕΔ να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα της ανεργίας»

 • PDF

tzoufi-860x484«Κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν χάσει τη δουλειά τους, καταστήματα και τουριστικές επιχειρήσεις έκλεισαν ή βρίσκονται σε επισφάλεια. Επίσης η άνεργοι χάνουν την ελπίδα τους και η ανεργία πλήττει βάναυσα τη νέα γενιά και τις γυναίκες», τόνισε η Μερόπη Τζούφη στη συνεδρίαση Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, παρουσία του διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη.

Περισσότερα...

Ανησυχητική η διασπορά των κρουσμάτων

 • PDF

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

komy test rapidΗ εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ήπειρο και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη τον μήνα Οκτώβριο, έχοντας ενταχθεί σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, εξετάστηκε σε σύσκεψη που έγινε υπό τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, σε συνέχεια των όσων είχαν συζητηθεί στην επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά το περασμένο Σάββατο στα Ιωάννινα.

Περισσότερα...

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα καραβάκια οι Ορίζοντες Ηπείρου

 • PDF

perifereiako-rizopoulosΤη λειτουργία άτυπου «καρτέλ» στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων κατήγγειλαν οι Ορίζοντες του Ηπείρου με αναφορά τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Περισσότερα...

Απορρίφτηκε η προσφυγή για τα led

 • PDF

dromos led.3Στην απόρριψη της ειδικής διοικητικής προσφυγής των αυτοδιοικητικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών. «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», «ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023», «ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του ΔήμουΙωαννιτών με θέμα: «Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου για την ωρίμανση και δημοπράτηση του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ», λόγω εξέτασης της απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.

Περισσότερα...

Ν. Χαρδαλιάς: Κοντά, αλλά όχι ακόμα σε κατάσταση για lockdown τα Γιάννενα

 • PDF

Τόσο κοντά και τόσο μακριά από το τοπικό lockdown βρίσκονται τα Γιάννενα σύμφωνα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 14:15

Περισσότερα...

Ρεκόρ με 31 κρούσματα και το lockdown πιο κοντά από ποτέ

 • PDF

Ρεκόρ κρουσμάτων για τη χώρα και για τα Γιάννενα καταγράφεται σήμερα, με βάση τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.

Περισσότερα...