Fri08142020

Last update02:26:51 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

«Oι Έλληνες έχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις»

  • PDF

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

panagiotopoulosΤη διαβεβαίωση ότι οι Έλληνες έχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και δεν πρέπει να φοβούνται εξέφρασε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας , ως επίσημος προσκεκλημένος, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της Ν.Δ στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα Ρουαγιάλ.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, Άρτας Γιώργος Στύλιος και Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γούσης, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και Ζηρού Νίκος Καλαντζής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Νοσοκομείων Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης και Άρτας Ευάγγελο Ντάκουλας, και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Οικοδεσπότης της συνεστίασης ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας ο οποίος καλωσόρισε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά, υγεία και προκοπή εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία τη νέα χρονιά να γίνουμε όλοι πιο δοτικοί για το συνάνθρωπό μας.

Ο κ.Τζίμας έκανε απολογισμό της δράσης της ΝΟΔΕ υπογραμμίζοντας ότι τα 4 χρόνια που βρίσκεται στο "τιμόνι" της Οργάνωσης είχε την τιμή να συνεργαστεί με καταπληκτικό κόσμο, ενώ γνωστοποίησε ότι μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί στον ξενώνα "Ψυχαργώς".

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Τζιανλούκα Ματσίρας υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα με έναν Πρωθυπουργό που σέβεται τη Δημοκρατία και δεν διστάζει να πει την αλήθεια.Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης διαβάζοντας παράλληλα τον χαιρετισμό του Δ/ντή του γραφείου του Πρωθυπουργού.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Πρέβεζα, ενώ τον κ .Παναγιωτόπουλο και όλους τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκινώντας την ομιλία του επεσήμανε ότι στους λίγους μήνες που έχει αναλάβει η διακυβέρνηση της Ν.Δ η χώρα επανέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή πρόοδο στα οικονομικά .

"Η χώρα μας έχει αρχίσει να δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση εργάζεται με όραμα, μεθοδικότητα και σοβαρότητα για να κάνει όσα υποσχέθηκε πράξη.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων υπογραμμίζοντας ότι με δεδομένο το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ξεκινάμε διαγωνιστικές διαδικασίες προκειμένου οι Αμυντικές Βιομηχανίες να σταθούν στα πόδια τους.

Η αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων με εξοπλισμό και υποδομές είναι σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης.

"Το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε είναι ο κακός μας εαυτός" είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός μιλώντας με θερμά λόγια για την ετοιμότητα και το επίπεδο των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τιμούν τον όρκο τους κάθε μέρα και κάθε ώρα.

Καταλήγοντας ο κ. Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους Έλληνες "να εκφράσουν το πατριωτικό τους συναίσθημα γιατί ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο είμαστε όλοι πατριώτες."