Mon01252021

Last update08:42:01 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Ο στόχος του προσκυνηματικού τουρισμού και η Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

8rhskeytikos toyrismos webΕνημερωτική τηλεδιάσκεψη με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, είχε την περασμένη Τρίτη, το Σωματείο σπουδαστών και αποφοίτων Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας, στα πλαίσια της εξωστρέφειας, της δόμησης αλλά και της ανάπτυξης συνεργειών του Σωματείου με τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

Περισσότερα...

Πλησιάζουν στην... Παμβώτιδα τα υδροπλάνα

 • PDF

ydroplana 24.09.13Όλο και πιο κοντά στην απογείωση έρχεται το mega project των υδροπλάνων και η λειτουργία των υδατοδρομίων, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες κατασκευής και αδειοδότησης τους σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι στην πενταετία να λειτουργούν περί τα 150 υδατοδρόμια δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερα...

Στα Γιάννενα για τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο υφυπουργός Υγείας

 • PDF

kontozamans edited-860x574Στα Γιάννενα και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε την Τρίτη, ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Περισσότερα...

«Κέντρο επαφής» στο τελωνείο Κακαβιάς

 • PDF

ypografhkakavia webΧαρακτηρίζοντας τη συνάντηση ως «ιδιαίτερης σημασίας», ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, υπέγραψε τη Δυτέρα στην Κακαβιά, μαζί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, αρμόδιο επί θεμάτων διαχείρισης συνόρων, κ. Julian Hodaj, τη Συμφωνία για την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Επαφής, μεταξύ των αστυνομικών και τελωνειακών Αρχών Ελλάδας και Αλβανίας.

Περισσότερα...

Ιωάννινα_2023: Ζητείται ενημέρωση για την παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου

 • PDF

ioannina2023-logoΕνημέρωση για την τύχη του αιτήματος παραχώρησης στο Δήμο Ιωαννιτών, του Στρατοπέδου Βελισσαρίου ζητά από τη δημοτική αρχή των Ιωαννίνων, η παράταξη «Ιωάννινα_2023».

Περισσότερα...

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Δωρεάν, ασύρματο ίντερνετ για δημότες και επισκέπτες

 • PDF

wifiΔωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ διαθέτουν πλέον δημότες και επισκέπτες του Δήμου Δωδώνης, μετά την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του εξοπλισμού που προμηθεύτηκε ο Δήμος, μέσω της πρωτοβουλίας WiFi4EU.

Περισσότερα...

Κινητοποίση και στα Γιάννενα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

 • PDF

poreia ekpaidefis 2021Φορτισμένο το κλίμα, στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενάντια στο ν/σ για τις αλλαγές στα ΑΕΙ, που προβλέπει μεταξύ άλλων την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, πειθαρχικές ποινές για φοιτητές που θα προβούν σε καταστροφές και καταλήψεις αλλά και αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Περισσότερα...

Η δημοτική αρχή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...

 • PDF

espa 2027Την έναρξη του δημόσιου διαλόγου για το σχεδιασμό του προγράμματος ΕΣΠΑ «2021-2027» ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Περιφέρεια Ηπείρου. Ο χρόνος όμως που δίνει για τη διαβούλευση είναι ελάχιστος καθώς λήγει στις 24 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Άμεσες οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας

 • PDF

erga-kakokairiaΟ Περιφερειάρχης Ηπείρου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, με τον οποίο είχε προηγηθεί επικοινωνία για τα προβλήματα που είχαν προκύψει από την κακοκαιρία. Ο Αν. Υπουργός ενδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα να επισκεφθεί την Ήπειρο, εγκαινιάζοντας την περιοδεία του ανά την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Θετικά νέα για το Ιωάννινα - Κακαβιά

 • PDF

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ionia-3-1

Στις συναντήσεις που είχε την Τρίτη στην Αθήνα για το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και για ζητήματα Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Περισσότερα...

Περισσότερο άγχος και αύξηση βάρους λόγω πανδημίας

 • PDF

Με επιτυχία συνεχίζεται η Μελέτη Υγείας Ηπείρου (ΜΥΗ), με στόχο το «χτίσιμο» της πρώτης επιδημιολογικής μελέτης μεγάλης κλίμακας στην Ήπειρο που θα αποτελέσει πηγή σημαντικής βιο-ιατρικής έρευνας στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Περισσότερα...