Fri08232019

Last update09:53:11 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Μήνυμα αλλαγής σελίδας στο Δήμο Ζίτσας

  • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο Β. ΓΑΡΔΙΚΟΣ

gardikos-ypopsifioiΜε τη φράση «Είμαστε έτοιμοι για μια Δημιουργική και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Διοίκηση του Δήμου μας» και με μια ρητή δέσμευση απέναντι στους δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που θέτει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»για την διεκδίκηση του Δήμου Ζίτσας, του δεύτερου σε πληθυσμιακό μέγεθος Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Διογένης» στην Ελεούσα, που αποδείχθηκε πολύ μικρή για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης.

Ενώπιον βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών, πρώην δημάρχων, εκπροσώπωνκομμάτων και φορέων, καθώς και απλών πολιτών, που πιστεύουν στην αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στο Δήμο Ζίτσας, ο Βασίλης Γαρδίκος, παρουσίασε το όραμά του για το Δήμο, κάνοντας αναφορές στο παρόν και στο παρελθόν, με λόγο απλό και ειλικρινή.

«Είμαστε εδώ ενωμένοι και έτοιμοι για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ζίτσας.

Με την υπευθυνότητά μας, την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα, την διορατικότητα και την αξιοπρέπεια μας!», σημείωσε χαρακτηριστικά, ανοίγοντας την ομιλία του, στέλνοντας μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ακολούθως περιέγραψε με συγκίνηση το δύσκολο, αλλά δημιουργικό «ταξίδι» των πέντε χρόνων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους συνεργάτες - φίλους του και στους δημότες, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη, σε αυτό τον μεγάλο αγώνα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, για την πενταετή θητεία – την μεγαλύτερη, όπως είπε, στα χρονικά δημοτική θητεία, καταλογίζοντάς της, ανικανότητα και έλλειψη σχεδιασμού.

«Υπάρχει έπαρση και αλαζονεία. Η λογοδοσία είναι άγνωστη λέξη. Στα πέντε χρόνια ούτε μία απολογιστική συνεδρίαση του Δ.Σ. που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να κάνει 1 φορά τον χρόνο» ανέφερε ο κ. Γαρδίκος για να συμπληρώσει ότι δεν ελήφθη καμία πρωτοβουλία για την ερημοποίηση της περιοχής, για την προσέλκυση επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, για το βιοαέριο, τη λυματολάσπη, την Αμπελουργική Ζώνη, τους Υδρογονάνθρακες, τον Καλαμά, τον περιφερειακό σχεδιασμό, την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, το αιολικό πάρκο στον Κασιδιάρη, το υδροηλεκτρικό Ζίτσαςκαι ζητήματα καθημερινότητας.

«Κανένα αποτύπωμα στον δήμο Ζίτσας» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολούθως, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν «ζυμωθεί» με την ενεργή παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τις ικανότητές τους στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες επιλογές. «Είναι το ψηφοδέλτιο μας, το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης μας», όπως υπογράμμισε ο κ. Γαρδίκος.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑΛΗΣ

- ΓΕΡΟΥΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- ΖΑΪΜΗΣ ΗΛΙΑΣ

- ΛΕΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

- ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ

- ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΜΠΑΛΑΤΣΌΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

- ΣΚΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΙΤΣΑΣ

- ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

- ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- ΜΠΡΑΓΙΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΟΣΣΩΝ

- ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

- ΛΑΒΔΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

- ΛΕΚΚΑ - ΠΡΑΠΑ ΣΤΑΣΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ

- ΓΚΑΒΡΕΣΗ-ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- ΓΚΑΡΑΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

- ΓΟΥΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

- ΖΗΣΗ ΟΛΓΑ

- ΚΑΖΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

- ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- ΜΑΛΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

- ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

- ΝΑΣΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

- ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

- ΝΤΑΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

- ΝΤΙΝΟΥ ΡΙΡΙΚΑ

- ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

- ΠΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

- ΣΤΕΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

- ΤΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

- ΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ

- ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ