Mon05202019

Last update08:57:51 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΔΙΑΦΟΡΑ

Την οικία του Κ. Φρόντζου επισκέφθηκαν μαθητές του Αρσακείου Λυκείου

  • PDF

oikia-frontzou-mathitesΗ οικία Κώστα Φρόντζου άνοιξε της πόρτες της και υποδέχθηκε μαθητές του Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων για μία ξεχωριστή εκπαιδευτική επίσκεψη. Τον ρόλο του οικοδεσπότη ανέλαβε εκ μέρους του Ιδρύματος Μελετών Ιονίου και Αδριατικού Χώρου (ΙΜΙΑΧ)- στην κυριότητα του οποίου έχει πλέον περιέλθει το κτήριο- ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Κ. Βλάχος και τον ρόλο του ξεναγού ο επίκ. καθηγητής της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γ. Σμύρης.

Περισσότερα...

Αγγελική Αγγέλη: Μια νέα υποψηφιότητα με αυτοδιοικητική εμπειρία

  • PDF

aggelh mpegkasΔύσκολα συναντά κανείς σήμερα νέους υποψήφιους με πλούσια όμως πείρα στην αυτοδιοίκηση και την ενασχόληση με τα κοινά. Η Αγγελική Αγγέλη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, του Θωμά Μπέγκα, όμως καταφέρνει να συνδυάσει αυτά τα δύο αντιφατικά χαρακτηριστικά καθώς βρίσκεται λίγο πάνω από τα 30 έχοντας όμως θητεύσει ήδη σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Ζαγορίου.

Περισσότερα...

Πολυθρόνες και σαλόνια - 2+1 επιλογές που θα ανανεώσουν τον χώρο σας

  • PDF

Η εταιρεία Alfa Saloni Athanasiou δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου, δίνοντας έμφαση στα σαλόνια και στις πολυθρόνες στη Θεσσαλονίκη που απαρτίσουν το καθιστικό σας και να το ολοκληρώσουν.

Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο είναι σε θέση να δημιουργεί πολυτελή έπιπλα, με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας. Οι γραμμές τους είναι λιτές και μοντέρνες, ώστε να ταιριάζουν με κάθε στυλ και ύφος και κάθε έπιπλο κρύβει από πίσω μία ολόκληρη σύνθεση και αρχιτεκτονική ώστε να είναι άνετο, λειτουργικό και όμορφο.

Στην μεγάλη ποικιλία της εταιρείας μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα σαλόνια, με γωνιακούς καναπέδες και πολυθρόνες, στους ίδιους χρωματικούς τόνους και στις ίδιες γραμμές.

Έχοντας μελετήσει το αγοραστικό κοινό, πλέον τα έπιπλα Athanasiou γνωρίζουν τις δημοφιλείς επιλογές των καταναλωτών και δημιουργούν σε κάθε σεζόν έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονου οικιακού και επαγγελματικού χώρου.

Περισσότερα...

Πιεστικά νερού – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

  • PDF

brentaΗ άνοιξη και το καλοκαίρι είναι από τις καλύτερες εποχές, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τη βεράντα, το αυτοκίνητο, την μηχανή και την αποθήκη του σπιτιού! Η λάσπη, η γύρη και τα ξεραμένα φύλλα καλύπτουν τα πάντα και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να φύγουν οριστικά. Για να μην αφήνετε κανέναν ρύπο πίσω σας, επιλέξτε τα πιεστικά νερού σε super τιμές της Karcher από το online κατάστημα Brentashop. Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα πιεστικά και τις περιοχές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα.

Τα μηχανήματα που σας προτείνουμε μπορούν να χωρέσουν εύκολα σε ένα ντουλάπι και δεν πιάνουν χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σιγουρευτείτε ότι το χρησιμοποιείτε σωστά και όλα τα άλλα θα τα κάνει μόνο του.

Περισσότερα...

Μικρές και μεγάλες αποσκευές που θα σας χρησιμεύσουν σε ένα ταξίδι!

  • PDF

Τα ταξίδια είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για εξερεύνηση νέων πολιτισμών, κουλτούρας και ανάπτυξης της προσωπικότητάς σας. Σε κάθε ένα από τα ταξίδια σας χρειάζεστε μαζί προσωπικά αντικείμενα, ρουχισμό. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις κάνετε τόσες αγορές στο μέρος που επισκέπτεστε ώστε η αγορά και μεταφορά μιας νέας βαλίτσας στις αποσκευές σας να θεωρείται δεδομένη.

Περισσότερα...