Fri07192019

Last update10:30:28 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

«Και απ' την μύγα σπλίνα!!!»

  • PDF

papageorgiou kostasΑλήθεια τι γίνεται με τους «ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ» της πόλης μας που γέμισα με γραφεία (επιχειρήσεις) αγοράς χρυσού, ασημιού και πολυτίμων λίθων, τόσο πολύ χρυσό είχαν αποθηκεύσει τα νοικοκυριά της πόλης μας; Είχαμε τόσους «πολοιχρυσοθήρες» και με μιας πτώχευσαν και «έρευσε» το χρυσό απ' τα μπατζάκια τους; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και πέφτουμε θύματα απ' τα κυκλοφορούντα φέιγ-βολάν;

Οι εργάτες του Σκαραμαγκά απ' τα ναυπηγεία, έκαναν «ντου» διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα χρωστούμενα, ναι αλλά τα ναυπηγεία ανήκουν σε ιδιώτη, μήπως χτύπησαν σε λάθος πόρτα; και έπεσαν θύματα των «συνδικαλιστών πατέρων».

Επιτέλους μούσκεψε το κεφάλι των πανεπιστημιακών μας και θα πραγματώσουν ως ο νόμος ορίζει, εκλογές για ανάδειξη του πρώτου συμβουλίου (του νέου νομοσχεδίου) διοίκησης του Πανεπιστημίου...

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 9 π.μ. και θα περατωθεί στις 3 μ.μ. Αλήθεια γιατί δεν γίνονται, βάση νόμου των εθνικών εκλογών; δηλ 7 π.μ. – 7 μ.μ.

Έχουμε 700.000 δημοσίους υπαλλήλους και οι 45.000 θα αποχωρήσουν με 75% του μισθού των! «Εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν για το βόδι».

Και ο έχων «μπάρμπα» στην Κορώνη «SIMOS»... γίνεται ιδιοκτήτης της «Ηπειρωτικής Δωδώνης».

Η πολιτική επιστήμη στο μεγαλείο της, δηλ. «το μαύρο να το κάνει άσπρο» αν είναι δυνατόν μ' αυτά τα «αλητήρια πρόσωπα» να πάμε μπροστά, μ' όσα δις που θα μας δώσει η Ευρώπη!

Ο λύκος το τρίχωμα αλλάζει όχι το χούι! Τα' κουσες πουλί μου;

Δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω: ενώ ψηφίστηκε, από πότε θ' αρχίσει να εφαρμόζεται, να' ναι ανοιχτή η αγορά (όπως τα S.M.), δηλαδή τα καθιερωμένα απογεύματα και στις 7 μέρες της εβδομάδας.

Όπως είναι σ' όλη την επικράτεια της Ευρώπης, αυτός ο νόμος ορίζει μόνο τις «καφετέριες» όχι τα φαρμακεία όχι τα καταστήματα της αγοράς, όχι τους δημοσίους υπαλλήλους, όχι τις τράπεζες και τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες! Πως θα πάμε μπροστά με την «τεμπελιά» όσα θα παίρνουμε απ' την Ευρώπη θα τα τρώμε; Και μετά τι;

Κάποτε το «γρανάζι» τις αγοράς πρέπει να «ξεσκουριάσει» νομίζω η χειμωνιάτικη μέρα διευκολύνει την εφαρμογή του φημισμένου νόμου δηλ. δούλεψε για να φας, και όχι φάε για να δουλέψεις...

Το ελληνικό χρηματιστήριο εκτινάχτηκε στις 826 μονάδες!

Τα αρτοποιία της χώρας θα προβούν σε ανατιμήσεις του άρτου, από την προβλεπόμενη αύξηση του αλευριού. «Έχουμε τις ακριβότερες τιμές της Ευρώπης» και τις κατώτερες ποιότητες.

Ναι αλλά πως δικαιολογούνται οι διάφορες τιμές «αρτοπαρασκευασμάτων όταν 1 κιλό αλεύρια αξίας 0,75 ευρώ, τα αρτοσκευάσματα να πωλούνται 8-9 ευρώ το κιλό; Τα υπερκέρδη των σκευασμάτων πρέπει να μειώνουν την τιμή του επιούσιου άρτου του λαού, γι' αυτό διατηρείται στα κλειστά επαγγέλματα.

Συνελήφθη ο συνδικαλιστής με άλλα 17 της ΔΕΗ που διέπραξαν κατάληψη στα μηχανολογικά γραφεία, δεν διατελέστει αυτόφωρη διαδικασία αλλά ορίστηκε δικάσιμος την 24 Ιανουαρίου 2013.

Την περασμένη εβδομάδα στις 10 Οκτωβρίου και 1:30 μεσημεριάτικα μας επισκέφτηκε, προσκεκλημένη Καγκελάριο Σ. Μέρκελ για εθιμοτυπική επίσκεψη 6 ωρών!

Η υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από τον πρωθυπουργό Αν. Σαμαρά ήταν υποδειγματική κατά τους τύπους της εθιμοτυπίας.

Έγινε πρώτο θέμα διεθνώς και στις 6 ώρες παραμονής της, ο Σαμαράς έγινε ο «σιαμαίος» αδελφός...

Επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ο οποίος της διευκρίνισε: ότι ο Ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει την Ελλάδα.

Η Ελλάδα βρέθηκε σε πρώτο T.Y. πλάνο παγκοσμίως και ακούστηκαν τα «εύσημα λόγια» της Σ. Μέρκελ για τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης Αν. Σαμαρά!

Η κα Μέρκελ κατανόησε το πρόβλημα ρευστότητας και η Ελλάδα κοιτάζει το μέλλον με «αισιοδοξία». Να' μαστε σε επαφή για να κάνουμε σωστά βήματα είπε η κα Μέρκελ...

Οι Αθηναίοι αφορμή ζητούσαν για να βγουν στους δρόμους, να απολαύσουν το «Γουμαροκαλόκαιρο και χάζι, παρά για διαμαρτυρίες!

Ο Τσίπρας για την άφιξη της Μέρκελ δήλωσε: Η Μέρκελ ήλθε στην Ελλάδα για να στηρίξει τους «Μερκελιστές» μα τι άλλο να στηρίξει τον Τσίπρα τον «κωλοτούμπα» την Παπαρίγανη και τον Καμένο με το Τέρας!

Δεν θέλω να γίνω προφήτης ο καθηγητής Αλ. Μητρόπουλος, αλλά, πολύ γρήγορα σε μια στροφή θα αλλάξει θέση στα έδρανα της Βουλής. Οι λογικοί στους λογικούς!

Και μια ευχάριστη είδηση: Η Ελλάδα θα γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής «χρυσού». Τα' κουσες πουλί μου!

Έγινε το Συλλαλητήριο των αγροκτηνοτρόφων και των συναφών, διαμαρτυρόμενοι για την πούληση της «Δωδώνης» με λογής – λογής, γραμμένα πανό! Δυστυχώς τα «εργολαβικά» κόμματα που διοργανώνουν τις διαδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να διαδηλώσουν τη δική τους «μπάκα» σε απρέπεια χωρίς σεβασμό της εκδήλωσης σ' ένα ταμπλό έγραφε: θα σας κόψουμε τα χέρια και θα σας «γ.....». Γι' αυτούς τους λόγους οι περισσότεροι δεν ακολουθούν σε διαδηλώσεις, γιατί μας καπηλώνουν τα κόμματα της «διαφθοράς».

Και δεύτερον η απρεπή συμπεριφορά στο κτηνοτροφικό προϊόν «γάλα» από τους διαδηλωτές που πετάνε το «γάλα» στους δρόμους.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να το διανείμουν στο κοινό, αξιοπρεπώς για συμπληρωματική τροφή των εχόντων φτωχών παιδιών. Έτσι προσβάλουν το «βιό τους» την παραγωγή τους! το αντικείμενό τους!

Προϊόντα διατροφής δεν «πετιούνται» στους δρόμους, οπότε τα ξεροκόμματα» λίγο προσοχή καλό θα κάνει!

Στα κοινά προβλήματα δεν μπορεί ο καθένας να εκδηλώνει, μόνο το δικό του πρόβλημα και το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, τα' κουσες πουλί μου!

Αυτοκίνητο κινούμενο με «υδρογόνο' κατασκεύασαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Αλλά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ελλείψει νομοθεσίας. Και οι 300 με τι ασχολούνται, δεν συμβαδίζουν στην εξέλιξη!

Οι εκπαιδευτικοί μας, πρότειναν «ΟΧΙ' στη μορφή αξιολόγησης που προτείνει το υπουργείο Παιδείας. Θέλουν δική τους αξιολόγηση από «εντόκια δασκάλους!»

«Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι!»

«Δεν πολεμάμε ούτε για το Θεό, ούτε για τα αφεντικά, ούτε για την πατρίδα». Αυτά μας λένε οι ερχόμενοι Έλληνες πολίτες, το μέλλον της πατρίδας μας Ελλάδας».

Σχετικά άρθρα