Mon07222019

Last update08:13:24 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Γιατί αργεί το ΠΑΣΟΚ;

  • PDF

Από την περασμένη Δευτέρα, αναμένεται η ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στήριξης της υποψηφιότητας του Θωμά Μπέγκα για το Δήμο Ιωαννιτών ή έστω της χαλαρής αποδοχής δια του χαιρετισμού, όπως έπραξε και η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε... βλάβη των υπολογιστών στον τέταρτο όροφο της Ν. Ζέρβα αλλά σε αντιδράσεις που λέγεται ότι συναντά η υποψηφιότητα Μπέγκα από μερίδα στελεχών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ!

Βρε, ποιος το περίμενε το τοπικό ΠΑΣΟΚ να είναι τόσο ερωτευμένο με τον πρώην ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ. - Δήμαρχο;


Ο «τοξικός» Θανάσης

Ένας άλλος λόγος για την επιφύλαξη του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Θωμά, είναι και ο φερόμενος πολιτικός του «μέντορας» Θ. Οικονόμου.

Το πόση ζημιά απειλεί να κάνει ο Θανασάκης, δε μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους: από το να χρεωθεί ο Μπέγκας τον παλαιοκομματισμό που ως τώρα κατήγγελε, από το να του πουν «όχι» στελέχη που τα 'παίρνουν γενικώς με τους κάθε είδους «παράγοντες», μέχρι να... «βραχυκυκλώσει» κι ο Ζάψας στην Περιφέρεια και οι Γιαννιώτες να ψηφίζουν Μπέγκα και Καχριμάνη, στις εκλογές του Μαΐου!

Ας τα 'χει κατά νου όλα αυτά ο Θωμάς...


Οι συναντήσεις του Φίλιου

Και για να έλθω και στο αγαπημένο πρόσωπο της στήλης - τον ανακηρύσσω σήμερα εγώ - τον επίτιμο πρώτο πολίτη αυτής της πόλης Φίλιππα Φίλιο, απόρησαν πολλοί με το μυστικό ραντεβού στο σπίτι του, την επομένη της ήττας του, την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Παντελή τον Κολόκα.

Δε λέω, έχουν οι δυο τους πολλά κοινά όπως τη Λίμνη, το σκι και κοινούς φίλους, όπως το «Γιάννη τον Περπατητή» - προς θεού, δεν υπονοώ κάτι - αλλά σε τέτοιους καιρούς, οι μυστικοσυναντήσεις εύκολα παρεξηγούνται...

Και μάλιστα, όταν ο Φίλιππας δε μένει μόνο στον Παντελή αλλά συναντά την Παρασκευή, και άλλον υποψήφιο Δήμαρχο, με τον οποίο ούτε κοινά έχει - όπως με τον Παντελή, μην επαναλαμβάνω... - ούτε συγγενής ιδεολογικά είναι και για να βοηθήσω, δεν είναι ασφαλώς ο Γκόντας!

Ψάχνει για συνδυασμό ο Δήμαρχος; Αν ναι, τον ενημερώνω πως ψάχνουν για επικεφαλής οι της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

 

Κουίζ

Η φούρια των ημερών και το τρέξιμο του προεκλογικού αγώνα δεν άφησε τον υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης μας να δει πως άδειασε το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του, και έμεινε Κυριακή πρωί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, να κάνει ωτοστόπ για να τον πάνε στο πλησιέστερο βενζινάδικο για να γεμίσει μπετόνι!


Η νέα μεταγραφή του Αλέκου

Μια από τις πολυδιαφημισμένες εσχάτως, και δήθεν ηχηρές μεταγραφές της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» του Αλέκου Καχριμάνη, εμφανίστηκε να είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βορείων Τζουμέρκων, υπάλληλος της ΔΕΥΑΙ Βασίλης Μασσαλάς.

Πρώην ΠΑΣΟΚος λέει, που... είδε το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη μας και συστρατεύτηκε κι αυτός όπως και άλλοι άδολοι, πρώην άπιστοι πολιτικά Ηπειρώτες, στον κοινό αγώνα, για το καλό της πατρίδος μας...

Για την τελευταία μεταγραφή, θα πρόσθετα απλά και το εξής: ο Βασίλης Μασσαλάς είναι η ανταπόδοση του χρέους των Βορείων Τζουμέρκων στον πρώην Νομάρχη, για την προσφορά του στο χωριό του Ελληνικού, με την κατασκευή του... «περιβαλλοντικού» έργου του ΧΥΤΑ.

Θα πρότεινα τέλος, οι Λοζετσιώτες - αφού βέβαια τιμήσουν δεόντως με την ψήφο τους τον συμπατριώτη τους - να σφάξουν και μια παρθένα προς τιμήν των Θεών Πάνα και Αφροδίτης που προστάτευαν τη φύση και το περιβάλλον, κατά τους αρχαίους ημών προγόνους, ώστε να βγει ξανά Περιφερειάρχης ο Αλέκος μας...

Σχετικά άρθρα