Sat05302020

Last update12:14:24 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Πρόεδρος του τετάρτου

  • PDF

Για τη μεγάλη έκπληξη μιλάνε κάποιοι εκεί στην Οπλαρχηγού Πουτέτση τελευταία, επαναφέροντας ένα θέμα που όλοι θεωρούσαν λήξαν...

Η εναλλαγή στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ανάμεσα στις δύο παρατάξεις που συμφώνησαν πριν από τρία χρόνια, να συνεργαστούν για να συνδιοικήσουν, θα γίνει πράξη, λένε οι κακές γλώσσες και αυτό το σενάριο κάνει πρόεδρο τον Γιάννη Μήτση, σημερινό Α΄ αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Το σενάριο αυτό διέψευδε βέβαια, ο Δημήτρης Δημητρίου, όταν αναλάμβανε πρόεδρος συνεργασίας και αυτό ίσως, ήταν φυσιολογικό, προκειμένου να μπορεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς γκρίνιες και πριονίσματα της καρέκλας του, από δελφίνους και αντιπάλους.

Ο καιρός που απομένει μέχρι τις εκλογές στο Επιμελητήριο δεν είναι μακρύς και εφόσον οι φήμες επιβεβαιωθούν, ο Μήτσης θα αποδειχθεί ότι είχε συμφωνηθεί να είναι ο πρόεδρος του ¼ περίπου της θητείας... Δεν αποκλείεται δε, να ακούσουμε για προσωπικούς λόγους που θα οδηγήσουν δήθεν στην παραίτηση του Δημητρίου, εφόσον κρίνει ο τελευταίος πως για λόγους δικής του αξιοπιστίας κυρίως, δεν πρέπει να παραδεχθεί την υπόγεια συμφωνία με Μήτση.

Το πόρισμα των δύο ελεγκτών για το έλλειμμα

Το πόρισμα των οικονομικών επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης ΟΤΑ του Γενικού Λογιστηρίου, ολοκληρώθηκε αλλά κανείς δεν παρενεβλήθη για να μάθει τις λεπτομέρειές του, αφού από τα χέρια των Επιθεωρητών όδευσε κατευθείαν για το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων και για την αρμόδια εισαγγελική λειτουργό που διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές λιγοστεύει και ελπίδα των στελεχών της δημοτικής αρχής είναι πως δεν θα απασφαλίσει η Δικαιοσύνη τη... «χειροβομβίδα» που πιθανά θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα την «Ενότητα Πολιτών», αν η δικαστική έρευνα έδειχνε ποινικές ευθύνες και σε πολιτικά πρόσωπα...

Το «λιβάνισμα»...

Σύσταση προς τους «συντρόφους» της «Ανατροπής» - καμία σχέση με τον Πρετεντέρη...

Επειδή vertigo δεν προκαλούν μόνο οι «αεράτες» δημοσκοπήσεις αλλά και το «λιβάνισμα» από τα διάφορα μέσα ενημέρωσης που σε θεωρούν ως παράταξη «ανάχωμα» για το μεγάλο τους αντίπαλο, καλό θα ήταν να μείνετε προσγειωμένοι.

Το μνημόνιο δεν είναι κηροζίνη...

Δίκτυο κατά δημοτικής αρχής

Και το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης στον αγώνα υπέρ του Λάζαρου Νάτση και κατά της δημοτικής αρχής...

Η αιτία; Το γεγονός ότι η διοίκηση του ΚΕΠΑΒΙ αρνήθηκε την παραχώρηση χώρου όπου οι άνθρωποι της κίνησης «τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες» θα κάνουν τις δράσεις τους και θα πουλάνε τρόφιμα, όπως έκαναν με απόλυτη επιτυχία οκτώ φορές μέχρι σήμερα...

Και τι σχέση έχει η διοίκηση του ΚΕΠΑΒΙ με τη δημοτική αρχή; Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση - καταγγελία της οργάνωσης, μέλη της οποίας είναι υποψήφια με τον Λάζαρο Νάτση, στο ΔΣ του ΚΕΠΑΒΙ μετέχει και η δημοτική αρχή, άσε που ο πρόεδρος του Κέντρου Σ. Χορέβας είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μπέγκα!

Ψυχραιμία «σύντροφοι», δεν υπάρχουν εχθροί παντού!