Tue09222020

Last update08:29:03 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Τα είπε χύμα

  • PDF
SPYROS

ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ αλήθειες είπε ο Κώστας Σημίτης στην πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτά, δηλαδή, που καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος και αντιλαμβάνονται ακόμα και παιδιά του δημοτικού, όταν δεν τα τυφλώνει το μίσος του φανατισμού.

Ότι, δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση κινείται χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική, χωρίς αντίληψη του περιβάλλοντος χώρου και, αντί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας, «παράγει» εν κενώ ιδεολογία για να φανατίζεται ο κομματικός της στρατός.

s Πιστεύει κανείς ότι αυτό δεν ισχύει;

Ο καλύτερος

Κατά την γνώμη μου, ο Σημίτης υπήρξε ο καλύτερος πρωθυπουργός και ο μόνος πρωθυπουργός με συγκεκριμένο και μετρήσιμο απολογισμό.

Έβαλε τη χώρα στο ευρώ, άλλαξε το τραπεζικό σύστημα, έδωσε στην Ελλάδα αξιοπιστία στο εξωτερικό, διευκόλυνε την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, έβαλε την Κύπρο στην Ε.Ε. και κυβέρνησε με μετριοπάθεια και αποτελεσματικότητα.

s Με δυο λόγια, παρέδωσε τη χώρα πολύ καλύτερη απ' ό,τι την παρέλαβε.

 

Δεν είναι τυχαίο...

ΕΙΝΑΙ τυχαίο άραγε ότι τον μισούν βαριά όλοι οι λαϊκιστές, απ' όπου κι αν προέρχονται;

Τη χώρα την εκτροχίασε ο Καραμανλής, την αποτελείωσε λόγω ανικανότητας ο Γιώργος και τη βούλιαξε οριστικά ο Τσίπρας λόγω ιδεοληψίας και λοιπών κολλημάτων.

Είναι τυχαίο ότι σήμερα Καραμανλικοί, Συριζαίοι, Παπανδρεϊκοί τον βρίζουν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο, προσπαθώντας ο καθένας για τους λόγους του να του φορτώσουν τα δικά τους τραγικά λάθη;

s Δεν νομίζω...

 

Οι εκλογές στην ώρα τους...

ΤΙ και αν η Ν.Δ ζητά εκλογές...

Τι και αν τις προτείνει για το καλό της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης...

Εκλογές θα κάνουν λίγο πριν φτάσει η ώρα της εφαρμογής των μέτρων που θα ψηφίσουν, ώστε το βάρος να πέσει στην επόμενη κυβέρνηση.

Η ώρα αυτή θα είναι στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Όμως, αν τότε οι προβλέψεις τούς οδηγούν σε εκλογικό καταποντισμό, δεν αποκλείεται να εξαντλήσουν και το τελευταίο όριο παραμονής την εξουσία, Οκτώβριος του 2019, ώστε να διευθετήσουν όσα περισσότερα μπορούν πριν παραδώσουν την εξουσία.

s Επειδή ο εκλογικός καταποντισμός είναι δεδομένος οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019.

 

Δεν παίζονται...

ΓΙΑ τους (εναπομείναντες) αριστερούς θα υπάρχουν πάντα διάφορες παραστάσεις τύπου «θυμόμαστε τον Μπελογιάννη».

Για τον οποίο το κανάλι της Βουλής, με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου στην Αμαλιάδα, είχε δεκάωρο (!) πρόγραμμα.

Ενώ η συζήτηση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας εξοβελίστηκε μετά τα μεσάνυχτα.

Ακόμα και όσα είπε ο Τσακαλώτος μεταδόθηκαν τα ξημερώματα!

s Ζούνε στον δικό τους κόσμο. Ο Μπελογιάννης προτιμητέος της συζήτησης για τα οικονομικά της χώρας!!!!

 

Σχέδιο Μάρσαλ!!!

ΜΕΤΑ τα δισεκατομμύρια του Πούτιν που δεν ήρθαν το 2015 και τα πολύ περισσότερα του Σώρρα, τα οποία ακόμα ψάχνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές που τον φιλοξενούσαν, ας ετοιμαστούμε.

Ετοιμάζονται τα δισεκατομμύρια του Τραμπ – Μάρσαλ, που θα τα μεταφέρει το κυβερνητικό αεροσκάφος και θα τα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο Καμμένος με στρατιωτικό άγημα να αποδίδει τιμές.

Κάπως έτσι θα πάμε τους επόμενους μήνες.

Με προσκλητήριο νεκρών και ζωντανών και με άφθονο προπαγανδιστικό σανό, ο οποίος θα αγοραστεί με τους πακτωλούς δολαρίων, που θα στείλει ο Τραμπ στον Καμμένο.

s Ευτυχείτε, που θα έλεγε και ο παλιός ζαγορίσιος κονφερανσιέ Άλκης Στέας.