Thu07182019

Last update10:30:28 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Οριστική νομιμοποίηση των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων

 • PDF

biologika-proiontaΥπεγράφη χθες από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, και προωθήθηκε προς τους συναρμόδιους υπουργούς η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τις αναγκαίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων,

Περισσότερα...

Αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Πνευματικού Κέντρου

 • PDF

pnevmatiko kentroΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», περιόδου 2019-2020, για τα οκτώ (8) ΚΔΑΠ, μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (E.E.T.A.A. A.E).

Περισσότερα...

Παράσταση διαμαρτυρίας για το Στρατοδικείο

 • PDF

parastasi-tratodikeioΠαράσταση διαμαρτυρίας για το ξαφνικό και εντελώς απροειδοποίητο κλείσιμο, την απόφαση της κυβέρνησης εν μια νυκτί να καταργήσει το Στρατοδικείο, το Αεροδικείο και το Ναυτοδικείο Ιωαννίνων, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων,

Περισσότερα...

Στα τέλη Ιουνίου η απόφαση για τη Δική Γαικούμακη

 • PDF

dikastiko-megaro--Στην τελική ευθεία για την απόφαση της Δικαιοσύνης, οδεύει μετά από μια ακόμα ολιγοήμερη διακοπή, η περιβόητη «δίκη Γιακουμάκη» που εκδικάζεται στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στήριξη στους δασεργάτες από το Δ.Σ Ζαγορίου

 • PDF

stiloi-dehΣτην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος στήριξης των δασεργατών και συνεταιρισμών του Ζαγορίου για το πρόβλημα που προέκυψε με την απορρόφηση από τη ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) των ξύλινων στύλων που παράγονται από τα δάση της περιοχής, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγορίου στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίασή του την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Εθελοντική αιμοδοσία της 2ης ΤΟΜΥ στις 19 Ιουνίου

 • PDF

tomy-ioanninaΗ 2η Τοπική Μονάδα Υγείας (Κέντρου) Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 19 Ιουνίου 2019,

Περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 • PDF

stopΑπαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Άρη Βελουχιώτη

Περισσότερα...

Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης στο Δήμο Ζίτσας

 • PDF

foysas-metamorfwshΣτη Μεταμόρφωση του Δήμου Ζίτσας φιλοξενήθηκε το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου, ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του Δημάρχου κ. Μιχάλη Πλιάκου.

Περισσότερα...

Γέφυρα Πλάκας: Ενημέρωση για την πορεία της αναστήλωσης

 • PDF

synedriash-senteles-ypoyrgeioΣτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την αναστήλωση του Γεφυριού της Πλάκας, που έγινε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Υπουργείο Πολιτισμού, συμμετείχε ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

Περισσότερα...

Οδηγίες για τις δηλώσεις στο Κτηματολόγιο

 • PDF

kthmatologioΟδηγίες για τη συνέχεια της κτηματογράφησης δίνει η κοινοπραξία «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. – ΨΑΡΡΑΣ Ι.» ανάδοχος του έργου της κτηματογράφησης στο Νομό Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Τάσεις για περισσότερα νήπια στους παιδικούς σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ

 • PDF

paidikos-stathmos-imeraΤην εξομάλυνση της κατάστασης με τον αριθμό των νηπίων που θα φοιτούν από την επόμενη χρονιά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, έπειτα από την πρώτη πιλοτική χρονιά εφαρμογής της υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής για τα τετράχρονα νήπια, διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα