Sun07212019

Last update08:11:40 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Αποζημίωση 500 ευρώ σε ανήλικο για βαλίτσα που χάθηκε σε πλοίο

 • PDF

balitsesΑποζημίωση ύψους 500 ευρώ θα λάβει επιβάτης πλοίου, ο οποίος έχασε τη βαλίτσα του ταξιδεύοντας από την Άνδρο προς τη Ραφήνα.

Περισσότερα...

Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών...

 • PDF

KETHEA hpeirosΑνακοίνωση του « ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » με αφορμή καταγγελίες πολιτών για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος την περίοδο των εορτών.

Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων και εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, ποικίλουν. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τους εξής:

1) η δήθεν οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων, με κόψιμο αποδείξεων, χωρίς διάτρηση, που φέρουν πλαστές σφραγίδες και ψεύτικο αριθμό φορολογικού μητρώου.

2) η πώληση περιοδικών αγνώστου προέλευσης με θέμα τα ναρκωτικά ή άλλων αντικειμένων σε εκκλησίες, στο δρόμο, σε υπηρεσίες, καταστήματα ή σπίτια ή η δωρεά κοσμημάτων από χρυσοχοεία της πόλης για εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

3) η επαιτεία προκειμένου να εξασφαλιστεί η μετάβαση σε κάποια Θεραπευτική Κοινότητα, μετάβαση που στην πραγματικότητα είναι δωρεάν.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Για το λόγο αυτό για ακόμα μία φορά εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου να μην πέφτει θύμα απάτης και εκμετάλλευσης. Όσοι πολίτες και φορείς είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν είτε να ενημερωθούν για τη λειτουργία του προγράμματος είτε να ενισχύσουν το έργο του μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλ. 26510 77010, 77020.

Βανδάλισαν τα εκλογικά κέντρα των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

 • PDF

syriza-mpogiesΔυο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές βανδάλισαν τα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 11:10

Περισσότερα...

Μετεωρολογικός σταθμός στο ΠΕΑΚΙ

 • PDF

peaki-1Εδώ και λίγες ημέρες, στην εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου στην Ανατολή, λειτουργεί ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Περισσότερα...

Εν αναμονή της χρηματοδότησης για τα διετή

 • PDF

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

panepisthmio ioanninaΕν αναμονή της χρηματοδότησης που υπέγραψε τη Δευτέρα ο υπουργός Παιδείας για τη λειτουργία των Διετών Προγραμμάτων (Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) , που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο σε 11 ΑΕΙ της χώρας, βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μπήκαν τα καινούργια πλυντήρια στο "Χατζηκώστα"

 • PDF

plintiria-xatzikostaΣτο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας αναβάθμισης του κάθε είδους εξοπλισμού του νοσοκομείου "Χατζηκώστα", εντάσσεται η δια συνεργασίας προμήθεια καινούργιων πλυντηρίων τόσο για το συγκεκριμένο παλιότερο νοσοκομείο της πόλης, όσο και για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 09:52

Περισσότερα...

Ενάντιοι στη νέα προκήρυξη οι συμβασιούχοι καθαριότητας και εστίασης του ΠΓΝΙ

 • PDF

nosokomeio pgniΚατά της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στρέφονται 70 και πλέον εργαζόμενοι με σύμβαση στην καθαριότητα – εστίαση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Περισσότερα...

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Ιούνιο στην Ήπειρο

 • PDF

astynomiko megaro ioanninaΜε στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Ιούνιο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Περισσότερα...

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων είναι αντίθετη με τη λειτουργία της μονάδας εμφραγμάτων στο ΠΓΝΙ

 • PDF

nosokomeio-mesaΟ Τομέας Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων εκφράζει με ανακοίνωσή του έντονη ανησυχία και την αντίθεσή του στην όπως χαρακτηρίζει, επιπόλαια και βεβιασμένη (4 μόλις μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές) απόφαση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων να θέσει σε λειτουργία τη Μονάδα Εμφραγμάτων, που βρίσκεται στο νέο κτήριο του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Επιστροφή πινακίδων λόγω εκλογών

 • PDF

troxaiaΜε Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα - Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από αύριο, 4 Ιουλίου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Περισσότερα...

Δεύτερο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Χωράς το ΠΓΝΙ

 • PDF

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΤΟΥ

pgniΔημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2556 Β΄/27-6-2019 η τροποποίηση του Οργανισμού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) με την οποία αυξάνονται κατά 85 οι οργανικές κλίνες του. Το ΠΓΝΙ καθίσταται πλέον, με 845 κλίνες, τόσο τυπικά όσο και ουσιαστικά το δεύτερο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα