Thu06202019

Last update12:45:57 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Τάσεις για περισσότερα νήπια στους παιδικούς σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ

 • PDF

paidikos-stathmos-imeraΤην εξομάλυνση της κατάστασης με τον αριθμό των νηπίων που θα φοιτούν από την επόμενη χρονιά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, έπειτα από την πρώτη πιλοτική χρονιά εφαρμογής της υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής για τα τετράχρονα νήπια, διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.

Περισσότερα...

Με εντάσεις συνεχίστηκε η δίκη Γιακουμάκη

 • PDF

giakoumakis-grafitiΔιεκόπη η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης πρώην φοιτήτριας της Γαλακτοκομικής Σχολής, η οποία αποκάλυψε υποθέσεις bullying σε βάρος του αδικοχαμένου νέου.

Περισσότερα...

Πανελλήνιο βραβείο για το Νηπιαγωγείο Κληματιάς

 • PDF

Bravo-schoolsΜία σημαντική Πανελλήνια διάκριση απέσπασε το Νηπιαγωγείο Κληματιάς καθώς έλαβε την τρίτη θέση, στον Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 που διεξήχθη με τη συμμετοχή 294 σχολείων από όλη τη χώρα.

Περισσότερα...

Παράσταση διαμαρτυρίας για το Στρατοδικείο

 • PDF

stratodikeio-ioanninaΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων ομόφωνα αποφάσισε αύριο και ώρα 09:00 να παραστεί

Περισσότερα...

Συνέδριο καρδιολογίας στα Γιάννενα

 • PDF

kardiaOι τελευταίες εξελίξεις, μαζί με τις καινοτομίες που καθοδηγούν τις σύγχρονες τάσεις στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των νοσημάτων καρδιάς θα παρουσιαστούν στο «Συνέδριο των Ιωαννίνων»

Περισσότερα...

Τέλος Ιουνίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

 • PDF

paidikos stathmosΟ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ανακοινώνει

Περισσότερα...

Ανοιχτές αιμοληψίες για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

 • PDF

aimodosiaΗ 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και το Διεθνή Οργανισμό μετάγγισης Αίματος.

Περισσότερα...

Ένα «ευχαριστώ» από το 16ο Δημοτικό Σχολείο

 • PDF

troxonomos-paidiaΤις θερμές ευχαριστίες του συνόλου της μαθητικής κοινότητας εκφράζει με επιστολή του προς τη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Ηπείρου και το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ο Σύλλογος; Γονέων – Κηδεμόνων του 16ου Δημ. Σχολείου Ιωαννίνων για την καθημερινή παρουσία αστυνομικών κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης για αυτοεξυπηρετούμενα άτομα

 • PDF

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

xronion pa8hsewnΛαμβάνοντας υπόψη το σημαντικότατο ρόλο των δημόσιων δομών φροντίδας ατόμων με αναπηρίες, το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε, κατόπιν πολύμηνης διαβούλευσης πρότασης του με τις υπηρεσίες του, την δημιουργία ενός σημαντικού προγράμματος με ενδεικτικούς στόχους:

Περισσότερα...

Πώς τα δασωμένα χωράφια θα γίνουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις

 • PDF

agrotes xorafiΤον δρόμο για την ένταξη νέων δικαιούχων στο σύστημα αγροτικών ενισχύσεων, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ανοίγει η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος για τους δασωμένους αγρούς.

Περισσότερα...

Μπερδέματα, κλήσεις και πρόστιμα για μια... παράνομη πινακίδα

 • PDF

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ktel-paranomi-pinakidaΈνα σήμα απαγόρευσης της στάσης και στάθμευσης πλην λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ, του οποίου την τοποθέτηση ο καθ' ύλην αρμόδιος Δήμος Ιωαννιτών δεν επιβεβαιώνει και οι κλήσεις τις οποίες κόβει η Τροχαία Ιωαννίνων, με την απαίτηση ασφαλώς, να πληρωθούν, είναι μια περίεργη κατάσταση στο κέντρο της πόλης που ασφυκτιά για θέσεις πάρκιγκ και μια Ανώνυμη Εταιρεία εκμεταλλεύεται την ανοχή των διοικήσεων του Δήμου Ιωαννιτών διαχρονικά.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα