Mon03302020

Last update09:40:27 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Μέτρα και στα σύνορα

 • PDF

kakabia telwneioΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η ημερήσια σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του.

Περισσότερα...

Κλείνουν μέχρι 30 Απριλίου, τα εποχικά τουριστικά καταλύματα

 • PDF

karabaki limnhΜε Κοινή Υπουργική Απόφαση (1852/ΦΕΚ Β 857/14-03-2020) δίνεται εντολή περί προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των Εποχικών Τουριστικών Καταλυμάτων.

Περισσότερα...

45 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

 • PDF

coronavirus-860x377Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα...

Χατζηκώστα αντί ΠΓΝΙ αύριο

 • PDF

xatzhkosta newΈκτακτη εφημερία του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» ανακοινώθηκε για την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία κανονικά εφημέρευε το Πανεπιστημιακό.

Περισσότερα...

Απολυμάνσεις εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων στο ΠΓΝΙ

 • PDF

pgniΕν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιχνηλάτησης των επαφών που είχαν τα δύο επιβεβαιωμένα (αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα) κρούσματα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προχώρησε σε απολυμάνσεις σε χειρουργεία που σήμερα κανονικά θα πρέπει να λειτουργούν μόνο με επείγοντα περιστατικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 14 Μάρτιος 2020 15:15

Περισσότερα...

Αγοράζουν μόνοι τους υλικά για προστασία από τον κορωνοϊό

 • PDF

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον Κορωνοϊό covid-19 καταγγέλλει με ανακοίνωσή της την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας των Αστυνομικών αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει χορηγηθεί υγειονομικός εξοπλισμός (ειδική στολή, γάντια, μάσκες, απολυμαντικά υγρά κλπ.) με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι στην κυριολεξία απροστάτευτοι.

Περισσότερα...

Με ραντεβού ταυτότητες και διαβατήρια

 • PDF

nees-taytotitesΑπό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Περισσότερα...

Άδειοι οι δρόμοι, ουρές σε σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και φαρμακεία

 • PDF

oures covid19Εικόνες που δε θυμίζουν σε τίποτα μια ανοιξιάτικη μέρα του Μαρτίου αντικρίζουν όσοι ελάχιστοι βρεθούν στους δρόμους των Ιωαννίνων. Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το κλείσιμο σχεδόν όλων των επιχειρήσεων εστίασης καθώς και το γεγονός ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται στη χώρα μας (ήρθαν και στην Ήπειρο) οδήγησαν τους πολίτες να εισακούσουν τις εκκλήσεις και να μείνουν σπίτι.

Περισσότερα...

Τα πρώτα θετικά κρούσματα στα Γιάννενα

 • PDF

nosokomeio pgniΑυτό που ήταν αναμενόμενο, ότι δηλαδή κάποιο κρούσμα θα εντοπιζόταν και στην περιοχή μας, επιβεβαιώθηκε σήμερα καθώς δύο κρούσματα που στάλθηκαν προς εξέταση βρέθηκαν θετικά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 22:17

Μέτρα και στους περιφερειακούς Δήμους

 • PDF

dimarxeio-zitsasΟ Δήμος Ζίτσας, εφαρμόζοντας τις εγκυκλίους των Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών καθώς και του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού, παρακαλεί τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης καθώς και να περιορίσουν τις μετακινήσεις και τις επισκέψεις τους προς τις υπηρεσίες του Δήμου.

«Για τις επόμενες 15 ημέρες για την εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τηλεφωνικά ή μέσω mail.

Περισσότερα...

Ενισχύονται οι δομές δημόσιας υγείας

 • PDF

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

perifereia hpeiroy 2Ενισχύονται από την Περιφέρεια οι Δομές Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα μετά τη επιχορήγηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων- που έχει οριστεί ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό- με το ποσό των 196.000 ευρώ για την προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού, πρόκειται να επιχορηγηθούν για βελτίωση των υποδομών τους και τα Νοσοκομεία Άρτας, Πρέβεζας και «Γ. Χατζηκώστα» Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα