Sun01202019

Last update08:45:02 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Νέα κατάσχεση κλεμμένου αυτοκινήτου στην Κακαβιά

 • PDF

kakabia 01.02.13Ένα ακόμα κλεμμένο όχημα εντόπισαν και κατέσχεσαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου της Κακαβιάς το απόγευμα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα Αλβανός οδηγός επιχείρησε να περάσει τα σύνορα από την Αλβανία προς την χώρα μας. Στον έλεγχο που έγινε όμως διαπιστώθηκε ότι το όχημα, ένα Audi A6, ήταν κλεμμένο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 13:35

Περισσότερα...

Ραβασάκια στους μεγαλοοφειλέτες στέλνει ο δήμος

 • PDF

Έληξε η διορία για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των χρεών

dhmarxeioΕνημερωτικές επιστολές σε οφειλέτες του δήμου Ιωαννιτών στέλνει η Οικονομική υπηρεσία τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια να τους πείσει για το όφελος που θα έχουν αν προβούν στη ρύθμισή τους.

Περισσότερα...

Διορθωτικές κινήσεις για τις εξισωτικές αποζημιώσεις

 • PDF

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

agrotesΕυρεία σύσκεψη σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν από την πρόσφατη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γ. Καρασμάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Π. Κουκουλόπουλος, οι Γενικοί Γραμματείς Μ. Κορασίδης και Δ. Μελάς, ο Ειδικός Γραμματέας Δ. Ιατρίδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρ. Αποστολάκος και ο Αντιπρόεδρος, Κυρ. Μπαμπασίδης.

Περισσότερα...

Οικολογικό έγκλημα σε βάρος του Καλαμά από τη ΔΕΥΑΙ

 • PDF

Καταγγέλλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας

Πολιτικές διαστάσεις σε ένα θέμα που ΔΕΥΑΙ και biologikos ioanninaΠεριφέρεια Ηπείρου όταν υπήρξε η σχετική συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος για τη γνωμοδότηση της σχετικής άδειας περιβαλλοντικών επιπτώσεων, χαρακτηρίζουν τεχνικό, δίνει για μία ακόμα φορά, ελάχιστες ημέρες πριν εκπνεύσει η θητεία της, η δημοτική αρχή Ζίτσας.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τη μελέτη του έργου επέκτασης - εκσυγχρονισμού

Περισσότερα...

Ελεύθερη η αρκούδα που εγκλωβίστηκε στη Ρεπετίστη

 • PDF

mnhmeio kapetan arkoudaΕλεύθερη είναι και πάλι μια αρκούδα η οποία παγιδεύτηκε σε μια συρματοθηλιά στον οικισμό Παηδονιά της Ρεπετίστης του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Μάξιμος: «Στην Παναγία χρωστάμε την αναγέννηση»

 • PDF

MAKSIMOS 15 8 2«Η Παναγία προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες για την αναγέννηση του γένους των ανθρώπων και γι' αυτό είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στην ανθρώπινη ιστορία στο οποίο εναποθέτουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους δισεκατομμύρια πιστοί». Αυτό σημείωσε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αρχιμανδρείου, όπου προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη τα έργα βιοαερίου και επεξεργασίας λυμάτων στη Ζίτσα

 • PDF
apokentromenh

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με τις υπ' αριθμ. 30111/1068/25.06.2014 και 41771/1490/28.07.2014 αποφάσεις της Γενικής Γραμματέας ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για τα δυο επίμαχα ιδιωτικά έργα που χωροθετούνται στα όρια του Δήμου Ζίτσας και για τα οποία ο Δήμος Ζίτσας με τις υπ' αριθμ. 124/17.04.2014 και 125/17.04.2014 Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γνωμοδότησε αρνητικά.

Περισσότερα...

Άμεση λύση για τους βοσκότοπους ζητά ο ΓΑΣ Ιωαννίνων

 • PDF

gasiΔυστυχώς έρχεται να επαναληφθεί ο Γ.Α.Σ.Ι "ΕΝΩΣΗ αγροτών" ύστερα από σχετικό έγγραφό του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΟΠΕΚΕΠΕ, Περιφέρεια Ηπείρου, σχετικά με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων.

Περισσότερα...

Σε έξαρση ο καταρροϊκός πυρετός

 • PDF

Άμεσος κίνδυνος για το ζωικό κεφάλαιο του νομού

provata«Τα νέα δεν είναι ευχάριστα από το «μέτωπο» του καταρροϊκού πυρετού», δήλωσε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς από τις αναφορές των κτηνιάτρων, προκύπτουν συνεχώς συμπτώματα της νόσου σε αρκετά κοπάδια των παραμεθορίων περιοχών των Δήμων Πωγωνίου και Κόνιτσας. Ήδη μετά τη Βήσσανη, έχουν εντοπιστεί κρούσματα σε κοπάδια αιγοπροβάτων σε Βασιλικό, Κλειδωνιά, Λαγκάδα, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις σε άλλες περιοχές.

Περισσότερα...

Ατύχημα με ακρωτηριασμό Ιταλού από σκάφος στους Παξούς

 • PDF

pgniΣτο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ένας Ιταλός με μερικό ακρωτηριασμό του αντιβραχίου, το οποίο προκάλεσε μικρό ταχύπλοο σκάφος στους Παξούς.

Περισσότερα...

Υποψίες και για νέα κρούσματα καταρροϊοκύ πυρετού

 • PDF

Επιτάχυνση των μέτρων προστασία ζητά ο Περιφερειάρχης

provataΤην επιτάχυνση των μέτρων πρόληψης του καταρροϊκού πυρετού ζήτησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μιλώντας σε ενημερωτική συγκέντρωση κτηνοτρόφων, που με τη συνεργασία του Δήμου Πωγωνίου, πραγματοποιήθηκε στον Παρακάλαμο.

Περισσότερα...