Sat04042020

Last update10:22:56 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για 9η χρονιά στα διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας

 • PDF

xhttos-brabeio-pwlhseis-dieythynthsΓια ένατη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.

Περισσότερα...

«Αναμένουμε άμεσες ενέργειες για Διεπαγγελματική και προστασία της φέτας»

 • PDF

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ «Ν.Α.»

bitalis4,5 χρόνια πέρασαν, με πολλές κουβέντες, συσκέψεις και ατέλειωτες ώρες συζητήσεων, με ένα κοινό στόχο: τη σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Φέτας, για να φτάσουμε στο παρά ένα των εκλογών και να αποφασίσει η προηγούμενη κυβέρνηση να προχωρήσει στην υπογραφή της περίφημης Υπουργικής Απόφασης...

Περισσότερα...

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Επισκέψεις του Π.Μυλωνά σε επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων

 • PDF

ethniki-thumb-large-thumb-large-thumb-largeΕπιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από ομάδα ανώτατων στελεχών της τράπεζας.

Περισσότερα...

Συμφωνία "σταθμός" για την Energean: εξαγορά της Edison - E&P

 • PDF

New-Energean-MapΜε τη συμφωνία, η Energean:

- Αποκτά ημερήσια παραγωγή 69 χιλ. βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου και φθάνει τις 73 χιλ. βαρέλια σε έξι συνολικά χώρες

-Αποκτά 292 εκατ. βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου βεβαιωμένα (2P) αποθέματα, φθάνει τα 639 εκατ. βαρέλια βεβαιωμένα (2P) αποθέματα και καθίσταται μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες έρευνας και παραγωγής στην Ευρώπη

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2019 09:52

Περισσότερα...

Σε λειτουργία από σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της 1ης κατοικίας

 • PDF

prwth-katoikiaΣήμερα 1η Ιουλίου 2019 ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της 1ης κατοικίας, κατ' εφαρμογή του Νόμου 4605/2019 που ψήφισε η Κυβέρνηση πριν 3 μήνες.

Περισσότερα...

Το μέλλον ανήκει στην Τράπεζα Ηπείρου

 • PDF

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

synetairistikh-trapeza-hpeiroyΠραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ξενοδοχείο DuLac στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η φετινή Γενική Συνέλευση συμπίπτει με τη χρονιά που το Συνεταιριστικό μας Ίδρυμα συμπλήρωσε 40 συνολικά χρόνια λειτουργίας αλλά και με τα 4 χρόνιαπαρουσίας του στρατηγικούεπενδυτή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ.

Περισσότερα...

Καθορίστηκε το ύψος της ενίσχυσης των κτηνοτρόφων

 • PDF

ageladesΥπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, η απόφαση που καθορίζει το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της κτηνοτροφίας για το έτος 2018 και αφορά τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων.

Περισσότερα...

E-business στην Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

e-businessΜε το ποσό των 5.000 έως 15.000 ευρώ θα ενισχυθούν όσες επιχειρήσεις ενταχθούν στη νέα δράση του ΕΣΠΑ που ανοίγει σήμερα και θα παραμείνει ανοικτή για τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 11:41

Περισσότερα...

Ανακατατάξεις στο γαλακτοκομικό κλάδο της Ηπείρου φέρνει η ΜΙΝΕΡΒΑ

 • PDF

ergostasio-galaΑνακατατάξεις στο κλάδο γαλακτοκομικών της Ηπείρου, ενδέχεται να προκύψουν στην περίπτωση που τελεσφορήσει η προσπάθεια των ιδιοκτητών της MINEΡΒΑ να πωλήσουν την εταιρία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 10:52

Περισσότερα...

Αλ.Καχριμάνης: Η Ήπειρος σταθερά κάτω του μέσου όρου της χώρας στην ανεργία

 • PDF

anergia4-735x400Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την ανεργία στη χώρα το πρώτο τρίμηνο του 2019, συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 13:52

Περισσότερα...

Και νέο Lidl στα Γιάννενα

 • PDF

lidl 3-1Την υλοποίηση επενδύσεων συνολικού ύψους 120 εκατ. ευρώ δρομολογεί για την τρέχουσα οικονομική χρήση (Μάρτιος 2019 - Φεβρουάριος 2020) η Lidl Ελλάς, με στόχο να διευρύνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 09:37

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα