Wed11212018

Last update11:18:44 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Γερός» κουμπαράς και μοχλός ανάπτυξης η Τράπεζα Ηπείρου

 • PDF

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ

trapeza hpeirou synenteyxhΤην πρώτη τους συνέντευξη τύπου μετά τη συμμετοχή τους στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Ηπείρου παραχώρησαν μέλη της διοίκησης του Ταμείου των Ασφαλιστών, τα οποία βρίσκονται στην Ήπειρο τις τελευταίες μέρες πραγματοποιώντας τις πρώτες επαφές και επισκέψεις καταστήματα και τη διοίκηση του τοπικού μας Χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Περισσότερα...

Σταθερά ψηλά η ανεργία σε Ήπειρο και Δυτ. Μακεδονία

 • PDF

ΣΤΟ 27,1% ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015

oaedΜικρή πτώση παρουσίασαν τα ποσοστά της ανεργίας σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, χωρίς αυτή βέβαια να επηρεάσει τη θέση των δύο Περιφερειών σε σύγκριση με τις υπόλοιπες καθώς παραμένουν στη δεύτερη της σχετικής λίστας με τα υψηλότερα ποσοστά.

Περισσότερα...

«Προίκα» 5 εκ. ευρώ από την ανακεφαλαιοποίηση

 • PDF

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ 12,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ

trapeza hpeirouΜε... προίκα 5 εκ. ευρώ και με απολυτήεπιτυχία ολοκλήρωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρουτην περασμένη Παρασκευή τη αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου η οποία ξεκίνησε την 27/11/2015.

Περισσότερα...

Ο λόγος στους Ηπειρώτες

 • PDF

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

trapeza hpeirouΤον ενημερωτικό κύκλο στις τέσσερις πόλεις της Ηπείρου σχετικά με την Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της ολοκλήρωσε το Σάββατο στα Γιάννενα η Τράπεζα Ηπείρου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων που είναι αρωγός στη προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα...

Αισιοδοξία για την ΑΜΚ στην Τράπεζα Ηπείρου

 • PDF

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

trapeza hpeirouΤην αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου αποφάσισε και τυπικά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης η Τράπεζα Ηπείρου η οποία έχει μπροστά της μόλις 2 εβδομάδες προκειμένου να το επιτύχει.

Περισσότερα...

Ανεπαίσθητη μείωση των ανέργων τον Οκτώβριο στην Ήπειρο

 • PDF

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

oaedΣτα ίδια περίπου επίπεδα παρέμεινε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων της Ηπείρου στα μητρώα του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός για τον Οκτώβριο.

Περισσότερα...

Στενεύουν κι άλλο τα χρονικα όρια

 • PDF

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΠΗΡΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

trapeza hpeirouΑναβολή για την επόμενη Τρίτη 24 Νοεμβρίου πήρε η Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Ηπείρου καθώς η μη έγκριση έως το απόγευμα της Τρίτης της απόφασης αύξησης του συνεταιριστικού κεφαλαίου και έκδοσης ομολόγων, καθώς και της τροποποίησης όρων του καταστατικού από την Τράπεζα της Ελλάδας, λειτούργησε απαγορευτικά στην πραγματοποιήση της Γ.Σ.

Περισσότερα...

«Παγώνουν» για έξι μήνες οι εισφορές στον ΟΑΕΕ

 • PDF

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

oaee

Παγώνει για ένα εξάμηνο ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (OAEE) την υποχρέωση καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών στους υπόχρεους για τις περιοχές που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Φεβρουάριο του 2015.

Περισσότερα...

Στο 23,8% υποχώρησε η ανεργία στην Ήπειρο

 • PDF

ΣΤΟ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015

oaedΜειωμένη κατά 4,5% μονάδες είναι η ανεργία στην Ήπειρο στο διάστημα Απριλίου- Ιουνίου 2015 σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2014.

Περισσότερα...

Αναζητούνται «γέφυρες» για να μη χαθούν πόροι του ΕΣΠΑ

 • PDF

Απορρίφθηκε το αίτημα για παράταση

espaΑπέρριψε το αίτημα της Ελλάδας για παράταση του ΕΣΠΑ 2007-2013 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας, το οποίο παραδέχεται ότι είναι πιθανόν να χαθούν πόροι από το πρόγραμμα, ενώ αποκαλύπτει ότι έργα ύψους 1,4 δισ. ευρώ απεντάσσονται από το παλιό και ίσως ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ και προτείνεται δεκάδες έργα να περάσουν ως «γέφυρες» στο νέο πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Οριακή αύξηση των ανέργων στην Ήπειρο

 • PDF

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

oaedΟριακή ήταν η αύξηση των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ στην Ήπειρο τον Ιούλιο αφού από τους 27.654 τον Ιούνιο φτάσαμε στους 27.874.

Περισσότερα...