Mon05252020

Last update10:05:16 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου της ΕΛ.ΑΣ.

 • PDF

rizopoulos skoumas 2Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά», Σπύρος Ριζόπουλος, είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Ηπείρου υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική, ο Σπύρος Ριζόπουλος παρουσίασε το «σχέδιο e», το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου και ενημέρωσε τον κ. Σκούμα για την προσπάθεια της διαμόρφωσης των οικονομικών δυνατοτήτων με βάση τις οποίες θα γίνει δυνατή η στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο σε επίπεδο υποδομών.

Περισσότερα...

Καταγγέλλει και προσφεύγει νομικά η “Ήπειρος Όλον”

 • PDF

ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

hpeiros-olon-logoTη διαρροή δημοσκόπησης στην ιστοσελίδα real.gr, καταγγέλει η παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Δημήτρη Δημητρίου.

Με ανακοίνωσή της η συγκεκριμένη παράταξη καταγγέλλει την «παραβίαση της νομιμότητας και της δεοντολογίας», καλεί τις άλλες παρατάξεις να καταγγείλουν ομοίως αυτές τις ανεπίτρεπτες πρακτικές και προαναγγέλλει την προσφυγή της σε κάθε διοικητική και δικαστική αρχή.

Περισσότερα...

Το κόστος "έφαγε" τα debate

 • PDF

debateΤο αυξημένο κόστος επικαλείται ο δημόσιος φορέας Ραδιοτηλεόρασης για τη μη διεξαγωγή της προαναγγελθείσας τηλεμαχίας, μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών της Ηπείρου, στις 13 Μαΐου, όπως πιθανά και των άλλων, αντίστοιχων τηλεμαχιών για τις υπόλοιπες 12 Περιφέρειες της χώρας.

Περισσότερα...

Στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της "Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα"

 • PDF

mpegkas-enothta-politwnΤην Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 13.00, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας, θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

Περισσότερα...

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η υποψηφιότητα Ριζόπουλου – Οριζόντων Ηπείρου

 • PDF

rizopolos protodikeioΟι Ορίζοντες Ηπείρου κατέθεσαν την Πέμπτη, νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων όλα τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή του συνδυασμού και των υποψηφίων του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Περισσότερα...

Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια δείχνει Καχριμάνη - Ριζόπουλο στο δευτερο γύρο

 • PDF

perifereiahpeirounea2Ξεκάθαρο χαρακτηρίζει το «δίδυμο» των περιφερειακών εκλογών στην Ήπειρο, δημοσίευμα του real.gr, που επικαλείται μετρήσεις της κοινής γνώμης και δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση φέρεται να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, από την εταιρεία VOX POP Ανάλυσις.

Περισσότερα...

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης περνά ο Δήμος Πωγωνίου

 • PDF

asfaltostrwshΕργασίες ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων θα εκτελεστούν στην πλειονότητα των χωριών του Δήμου Πωγωνίου αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν μέσω δωρεάς της ΕΛ. ΤΕΧ. Άνεμος Α.Ε. και θα ξεκινήσουν άμεσα καθώς υπεγράφη πριν λίγες ημέρες η σύμβαση αποδοχής της, με τον προϋπολογισμό της εγκεκριμένης μελέτης του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 944.980€.

Περισσότερα...

Ο Μ.Ελισάφ στο Κουτσελιό

 • PDF

giannena-nea-epoxh-ypops-koutselioΜία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους του Κουτσελιού είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης των Συμβουλίων στις Κοινότητες με αρμοδιότητες αλλά και πόρους ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά τα μικρά προβλήματα που ανακύπτουν κι άπτονται συνήθως της καθημερινότητας των πολιτών.

Περισσότερα...

Ομιλία Γ. Ζάψα στους ετεροδημότες της Αθήνας

 • PDF

omilia-zapsa-athinaΤην ερχόμενη Δευτέρα, 6 Μαΐου πρόκειται να λάβει χώρα, η κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» για τους ετεροδημότες της Αθήνας.

Περισσότερα...

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για τον Σπ. Βασιλείου

 • PDF

vasileiou-metsobo-egkainiaΜε μοναδικό γνώμονα την καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Δήμου Μετσόβου και με καθημερινές επαφές όλων των υποψηφίων με τους πολίτες, η παράταξη «Δύναμις Δημοτών» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, συνεχίζουν την προεκλογική τους πορεία, προς τη «μάχη» της κάλπης, της 26ης Μαΐου.

Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, υποψήφιοι του συνδυασμού, μαζί με τον κ. Βασιλείου, επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Μετσόβου, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, αλλά και να τους παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και κυρίως των χωριών του Δήμου Μετσόβου.

Περισσότερα...

Δήμος Ζίτσας: Αποσύρει από τις εκλογές τη «Συμμαχία Πολιτών» ο Χρ. Βούζας

 • PDF

Vouzas-XrysostomosΤην αποχώρησή του από το στίβο των εκλογών της 26ης Μαΐου στο Δήμο Ζίτσας προαναγγέλλει με ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», Χρυσόστομος Βούζας.

Ο κ. Βούζας αποδίδει σε διαφορετικές πολιτικές επιλογές τη διαφωνία με μέλη της παράταξής του, και όπως λέει, τα αποδεσμεύει ενόψει της κατάρτισης των συνδυασμών που κατατίθενται στο Πρωτοδικείο για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Περισσότερα...