Thu12122019

Last update04:53:38 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Γιάννενα Τώρα»: Συνεχείς επισκέψεις σε «ξεχασμένες» γειτονιές και δημοτικές κοινότητες

 • PDF

giannena-tora-logoΣυνέχισε εντατικά το πρόγραμμα επισκέψεων της η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το σαββατοκύριακο:

Το Σάββατο 13/4 πολυάριθμη ομάδα στελεχών της παράταξης επισκέφθηκε μια επί χρόνια παραμελημένη περιοχή της πόλης, παρά το ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την κεντρική πλατεία, την Καλούτσιανη, όπου διαπίστωσε απόλυτη εγκατάλειψη, πρόχειρα «μπαλώματα» λόγω προεκλογικών αναγκών, και δημότες που νοιώθουν παραμελημένοι από τη Δημοτική Αρχή, την οποία μάλιστα κατηγορούν ότι «τους θυμάται μόνο όταν είναι να μοιράσει εκλογικές κάρτες υποψηφίων».

Περισσότερα...

Μήνυμα αλλαγής σελίδας στο Δήμο Ζίτσας

 • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο Β. ΓΑΡΔΙΚΟΣ

gardikos-ypopsifioiΜε τη φράση «Είμαστε έτοιμοι για μια Δημιουργική και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Διοίκηση του Δήμου μας» και με μια ρητή δέσμευση απέναντι στους δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που θέτει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»για την διεκδίκηση του Δήμου Ζίτσας, του δεύτερου σε πληθυσμιακό μέγεθος Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Διογένης» στην Ελεούσα, που αποδείχθηκε πολύ μικρή για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης.

Περισσότερα...

Με ισχυρό αποτύπωμα έργου και σχέδιο για την «επόμενη μέρα»

 • PDF

ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ

mpegkas-neoxoropouloΈργα όπως είναι κατασκευή του άξονα της Αριστοτέλους στη Βρυσούλα, η κατασκευή ενός δικτύου δρόμων και αντιπλημμυρικών έργων στο Βοτανικό-Λασπότοπο και η κατασκευή του άξονα της Πανεπιστημίου σε Σταυράκι-Νεοχωρόπουλο, ο άξονας της Παπαναστασίου που συνδέει τα Γιάννενα με Ανατολή-Κατσικά, είναι παρεμβάσεις που αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα έργου στις γειτονιές των Ιωαννίνων τις οποίες επισκέφθηκε τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μαζί με υποψήφιους της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Πρόκειται για έργα που συμβάλουν αποφασιστικά στο να αλλάξει η καθημερινότητα των ανθρώπων σε ολόκληρες γειτονιές που είχαν για πολλά χρόνια -σε αρκετές περιπτώσεις για πολλές δεκαετίες- να δούνε έστω και μια παρέμβαση από το Δήμο.

Περισσότερα...

Πρόσκληση για τα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου

 • PDF

ΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

pezodromoi egkainia mpegkasΜε την πρόσκληση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου ανά χείρας, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», έκαναν μια Σαββατιάτικη βόλτα στους βροχερούς πεζόδρομους της πόλης, προσκαλώντας τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 09:26

Περισσότερα...

Η Αγγ. Φωτείνου στο «Κοινό των Ηπειρωτών»

 • PDF

Την υποψηφιότητα της μέχρι πρότινος Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου (από το 2015 έως το 2019) Αγγελικής Φωτεινού, με το συνδυασμό της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, ανακοίνωσε την Πέμπτη, η παράταξη του Γιώργου Ζάψα.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει πρόγραμμα ο Αλ. Καχριμάνης

 • PDF

KAXRIMANHS PAROYSIASH 2019Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου du Lac, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης θα παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου».

Με ανοιχτή συγκέντρωση εγκαινιάζει Εκλογικό Κέντρο η Ενότητα Πολιτών

 • PDF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝΟ Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας -και εκ νέου υποψήφιος- και η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» προσκαλούν όλους του δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 8 το βράδυ.

Περισσότερα...

Με πρόγραμμα διακυβέρνησης οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

 • PDF

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΞΟΝΕΣ

spyros-rizopoulos-orizontes-ths-hpeirouΈνα συνεκτικό κείμενο 24 σελίδων αποτελεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου που καταθέτει ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του προγράμματος παρουσιάστηκαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη το πρωί της Τετάρτης, και με τα όσα λίγα είπε ο κ. Ριζόπουλος ανέπτυξε το όραμά του για την Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την πρόταση της Περιφερειακότητας. Μιας έννοιας που όπως τόνισε αρκετές φορές, αφενός αποτελεί μία και μόνη επιλογή για την Ήπειρο, η οποία είναι τελευταία στην ανάπτυξη και πρώτη στην ανεργία, και αφετέρου την περιφερειακότητα επιτάσσει το πλαίσιο στο οποίο υπάρχει η Ήπειρος. Η περιφερειακότητα θα αναδιατάξει το συνολικό σκεπτικό με το οποίο πορεύεται η Ήπειρος, εφόσον είναι ο ίδιος στη θέση του Περιφερειάρχη την 1η Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε η κατασκευή του νέου νηπιαγωγείου

 • PDF

LOGO dhmos pogoniouΕγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η χρηματοδότησης μελέτης νηπιαγωγείου στην Τ.Κ. Καλπακίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των Ο.Τ.Α.», μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου.

Πρόκειται για ένα καινούργιο κτίριο που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος γι' αυτό το σκοπό, κοντά στην ήδη υπάρχουσα σχολική μονάδα.

Περισσότερα...

Η περιοδεία της παράταξης: «Κοινό των Ηπειρωτών»

 • PDF

koino hpeirwtwn zapsasΥποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Κοινό των Ηπειρωτών" του Γιώργου Ζάψα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε χωριά των Ιωαννίνων ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/4 ώρα έναρξης περιοδείας 18.30

1ο κλιμάκιο υποψηφίων: Ζωοδόχος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι Γραμμένο.

2ο κλιμάκιο: Ηλιόκαλη, Πλατανιά, Καραδήμα, Δροσοχώρι, Χαροκόπι.

Περισσότερα...

Με τους κατοίκους των Σεισμοπλήκτων ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας

 • PDF

mpegkas-seismoplhktaΜε τους κατοίκους των Σεισμοπλήκτων συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και όπως είπε ο ίδιος αναφερόμενος στις επισκέψεις που πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα, «για μένα έχει μεγαλύτερη αξία πρωτίστως η ζεστή ανθρώπινη επαφή που υπάρχει σ' όλες τις συναντήσεις με τους ανθρώπους του Δήμου μας κι ύστερα η συζήτηση για έργα και δράσεις που εξελίσσονται στις γειτονιές της πόλης και τα χωριά μας».

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος μαζί με τους συνεργάτες του, υποψήφιους της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», επισκέφθηκε τα Σεισμόπληκτα, μίλησε με τους κατοίκους και συναντήθηκε με νέους της γειτονιάς, αλλά και με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και τους Προέδρους της Αδελφότητας και της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βελισσαρίου. Σ' αυτή την επίσκεψη στα Σεισμόπληκτα συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες της άρσης Βαρών και τον Πύρρο Δήμα που βρίσκεται στα Γιάννενα εν' όψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην περιοχή μας.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα