Wed01292020

Last update01:43:27 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε live μετάδοση η συνάντηση Γ. Ζάψα με νέους των Ιωαννίνων

 • PDF

zapsas-neoiΤη δυνατότητα να μιλήσει με νέους των Ιωαννίνων και να τους εκφράσει τις θέσεις και προτάσεις της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» είχε ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ιτς Καλέ και μεταδόθηκε «ζωντανά» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η συζήτηση κινήθηκε σε θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους, όπως η ανεργία, το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής, ζητήματα της καθημερινότητάς τους, αλλά και η άνοδος της ακροδεξιάς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Ζάψας ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης προκειμένου να παρέχει στήριξη και ενημέρωση στους νέους, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

Περισσότερα...

Λαϊκή Συσπείρωση κατά Καχριμάνη

 • PDF

perifereiahpeirounea2«Τέσσερις μέρες μετά την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου αναμένουμε ακόμη το ψήφισμα της περιφερειακής αρχής για την καταδίκη της ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος ανήλικων προσφύγων από φασιστοειδή στην Κόνιτσα.

Δείγμα της ταχύτητας της κρατικής μηχανής ή προσπάθεια πολιτικής συγκάλυψης της δράσης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής;», αναρωτιούνται οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Περισσότερα...

Στα Μάρμαρα η παράταξη "Γιάννενα Τώρα"

 • PDF

giannena-twra-marmaraΗ Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων της επισκέφθηκε με κλιμάκιο της το Σάββατο την περιοχή των Μαρμάρων, όπου έγινε θερμά δεκτή από τους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η παράταξη ενημερώθηκε επί τόπου για τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής αυτοί, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι το ακριβό νερό, η μη αποπεράτωση του αθλητικού κέντρου της περιοχής, οι ελλείψεις σε υποδομές, όπως και η ένταξη της περιοχής των Κάτω Μαρμάρων στο Οικιστικό Σχέδιο (σχέδιο πόλης).

Περισσότερα...

Γιάννενα Νέα Εποχή: Οι υποψήφιοι στη ΔΕ Μπιζανίου

 • PDF

FOTO-MPIZANI-nea-epoxhΤους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ.

Έχει προηγηθεί η παρουσίαση των υποψηφίων των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολής και Παμβώτιδας και εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.

Η παράταξη έχει επιλέξει να κάνει αυτές τις παρουσιάσεις σε συμβολικούς χώρους των Δημοτικών Ενοτήτων, σηματοδοτώντας την αρχή της για ισότιμη αντιμετώπιση και ανάδειξη όλων των περιοχών του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Επίσημη πρώτη για την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη»

 • PDF

kaxrimanisΜε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, η «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», η παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσιάζει την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac (αίθουσα «ΔΩΔΩΝΗ») τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 13:12

Περισσότερα...

Περιοδεία «Οριζόντων Ηπείρου» στο νομό Ιωαννίνων

 • PDF

rizopoulos-natsisΟ επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» και υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος περιόδευσε μαζί με υποψήφιους και στελέχη της παράταξης στο νομό Ιωαννίνων, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Το πρωί επισκέφθηκαν: Πεδινή, Κοσμηρά, Αμπελιά, Μανωλιάσα, Μαντείο, Δωδώνη, Δραμεσιοί, Νεοκαισάρεια, Μπάφρα.

Περισσότερα...

Επίθεση Ριζόπουλου σε Καχριμάνη – Φίλιο

 • PDF

spyros-rizopoulos-orizontes-ths-hpeirouΕπίθεση στους Καχριμάνη και Φίλιο και έκκληση στους Ηπειρώτες να... τους στείλει και τους δύο «σπίτι τους»... εξαπολύει με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος της Λίμνης, παρουσία του υπουργού, αναπληρωτή Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου.

Ο κ. Ριζόπουλος διαβλέπει πολιτική συναλλαγή Καχριμάνη – Φίλιου και προτείνει στον πρώτο να κατεβάσει υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, τον πρώην Δήμαρχο!

Περισσότερα...

Διπλή κυβίστηση, στην εποχή του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

 • PDF

hpeiros-olon-logoΣτο Ματσούκι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ήπειρος Όλον».

Η ανακοίνωση:

Χρηματοδοτήθηκε-ευτυχώς τελικά-έργο που είχε αναιρεθεί λόγω... της υποψηφιότητας πολιτικού αντιπάλου του Περιφερειάρχη Ηπείρου!

Έντονες αντιδράσεις και μεγάλο αντίκτυπο έχουν προκαλέσει οι παλινωδίες της Περιφερειακής Διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του Περιφερειάρχη Ηπείρου, ο οποίος ανακάλεσε τη χρηματοδότηση, με κονδύλι ύψους 65.000 ευρώ, των εργασιών βελτίωσης του δρόμου προς την Εκκλησία του Αγίου Πέτρου Ματσουκίου, που βρίσκεται τα διοικητικά όρια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Στις 27 Αυγούστου του 2018 είχε αποφασισθεί η χρηματοδότηση του εν λόγω έργου από χρήματα του προγράμματος «συντήρηση, αποκατάσταση εθνικού, επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου Ηπείρου-(περίοδος προγράμματος 2014-2016). Μέχρι εδώ όλα σωστά και σύννομα.

Περισσότερα...

Πρωτοβουλία Πολιτών σχεδιάζει τη νέα παράταξη στο Δήμο Ζίτσας

 • PDF

dimarxeio-zitsasΠρος τη συγκρότηση νέας παράταξης στο Δήμο Ζίτσας υποστηρίζουν πως προχωρούν με ανακοίνωσή τους, οι τρεις δημότες που υπογράφουν ως «πρωτοβουλία πολιτών» – Γεωλδάσης Αθανάσιος, Καπλάνης Χρήστος και Πανταζής Στέφανος.

Στην ανακοίνωσή τους, τονίζουν πως μετά από επισκέψεις ενημέρωσης στις δημοτικές ενότητες, εκφράστηκε η θετική διάθεση των δημοτών για συμμετοχή στη νέα παράταξη. Στις επόμενες μέρες, μετά από ανακοίνωση θα κληθούν οι δημότες της Ζίτσας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην έδρα του Δήμου για την ανάδειξη Γραμματείας, την εκλογή του επικεφαλής της Παράταξης και την ιδρυτική διακήρυξη.

Περισσότερα...

Στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ιωαννίνων ο Γ. Ζάψας

 • PDF

zapsas-gunaikesΓια τη δράση και την λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Ιωαννίνων για Γυναίκες, ενημερώθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Ζάψας και υποψήφιες της παράταξης "Κοινό των Ηπειρωτών" κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο Συμβουλευτικό Κέντρο.

Η αντιμετώπιση των διακρίσεων αλλά και της βίας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν ισότιμα όλα τα μέλη της κάθε κοινωνίας εκπαιδευτικά, επαγγελματικά, νομικά και άλλα δικαιώματα με στόχο την καλύτερη δυνατή οικονομικά ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή αλλά και την περιφρούρηση των δημοκρατικών θεσμών.

Περισσότερα...

"Επίθεση" Ν.Γκόντα για... τους πολύτεκνους

 • PDF

anexarthth-dhmotikh-protoporiaΕπίθεση στην απερχόμενη δημοτική αρχή εξαπολύει η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» για τις προτάσεις που κατέθεσε προς τους Πολύτεκνους σε συνάντηση μαζί τους, ο αντιδήμαρχος οικονομικών. Η παράταξη του Νίκου Γκόντα κατηγορεί για προεκλογικές υποσχέσεις και «υπεξαίρεση» των της προτάσεων...

«Όψιμα και δύο μήνες περίπου πριν από τις δημοτικές εκλογές, η παρούσα Δημοτική Αρχή θυμήθηκε τις υποχρεώσεις της απέναντι στις πολύτεκνες οικογένειες και αράδιασε παροχές και φρούδες υποσχέσεις, θεωρώντας ότι εκτέλεσε το καθήκον της» σημειώνει η ανακοίνωση της παράταξης Γκόντα, υποστηρίζοντας πως επί εννέα σχεδόν χρόνια, οι ίδιοι άνθρωποι ούτε στο ελάχιστο και σε κανέναν τομέα ευθύνης τους, δεν ενίσχυσαν την πολύτεκνη οικογένεια παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από το Σύλλογο Πολυτέκνων.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα