Wed07172019

Last update10:41:07 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη Δ.Δημητρίου στην Πίνδο

 • PDF

dhmhtriou-dimitriou-pindosΗ παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» με τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Δημητρίου συνοδευόμενο από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκε τον ΑΠΣΙ Πίνδο

Στη συνάντηση αυτή από την πλευρά της Πίνδου συζητήθηκαν το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, η οικονομική θέση της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Ήπειρο και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τους κατοίκους του ιστορικού κέντρου είχε ο Μ.Ελισάφ

 • PDF

elisaf-istoriko-kentroΜε αντιπροσωπεία κατοίκων, επιχειρηματιών και εργαζομένων του ιστορικού κέντρου και της ευρύτερης περιοχής συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι της Κοινότητας Ιωαννίνων.

Η συνάντηση έγινε μετά το υπόμνημα 242 κατοίκων και επιχειρηματιών το οποίο αφορούσε στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής.

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης, οι οποίες αποσκοπούν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.

Περισσότερα...

Μουσικά κλείνει την προεκλογική περίοδο η παράταξη «Ήπειρος Όλον»

 • PDF

OLON-PROSKLHSHΜε μια... κοινωνική εκδήλωση, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, θα κλείσει ο επίσημος προεκλογικός αγώνας του συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», το βράδυ της Παρασκευής.

Περισσότερα...

Επίσκεψη Ριζόπουλου στη Φιλιππιάδα

 • PDF

rizopoulos filippiada 3Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά» συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις και τις επαφές του με τους πολίτες της Ηπείρου.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στη Φιλιππιάδα της Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων Ζηρού και ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Περισσότερα...

Νίκος Γκόντας: «Δεν θέλουμε ένα Δήμο δύο ταχυτήτων»

 • PDF

GKONTAS-NIKOSΚαταγγελτικός απέναντι στη Δημοτική Αρχή, έτοιμος για συνεργασίες και με πρόγραμμα διοίκησης εμφανίζεται ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Μιλώντας στους «Ν.Α.» δεν φείδεται κριτικής και καλεί τους γιαννιώτες να τον εμπιστευτούν γιατί έχει αποδείξει ότι «μιλάει με έργα».

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Αλ. Θεμελή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Κέντρο αγροτουρισμού και extreme sports θα αποτελεί η Λάβδανη

 • PDF

labdanh-xenwnasΝέα σελίδα στην τουριστική ανάπτυξη του Πωγωνίου ανοίγει η ενοικίαση του δημοτικού ξενώνα Λάβδανης. Η Τοπική Κοινότητα θα καταστεί σύντομα πρότυπο κέντρο αγροτουρισμού και extreme sports μετά την ενοικίαση του κτιρίου σε εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον συγκεκριμένο χώρο.

Φιλοδοξία του Δήμου και της εταιρείας είναι να μετατραπεί η Λάβδανη και η ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου σε πόλο έλξης για τους λάτρεις της φύσης και των extreme sports.

Περισσότερα...

Επίσκεψη Τ. Καλογιάννη στο Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα

 • PDF

kalogannh dhmarxeioΜε την ιδιότητα της υποψηφίας Δημάρχου, επισκέφτηκε σήμερα το Δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο, Θωμά Μπέγκα, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023», Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού της.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, μετά το πέρας της συνάντησης η οποία είχε αμφίδρομο ενημερωτικό χαρακτήρα, δήλωσε τα εξής:

Περισσότερα...

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Αυλαία προεκλογικών εκδηλώσεων στην Ανατολή

 • PDF

elisaf-anatolhΣτο Πνευματικό Κέντρο της Ανατολής θα πραγματοποιήσει την τελευταία ανοιχτή προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαίου στις 9 μ.μ. θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για την επόμενη τετραετία και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής της παράταξης Μωυσής Ελισάφ συναντήθηκε με τους κατοίκους της Μπάφρας, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματά τους και να καταθέσει τις προτάσεις για τον ρόλο των κοινοτήτων και των συμβουλίων.

Περισσότερα...

Θωμάς Μπέγκας: «με σχέδιο και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση το μέλλον είναι εδώ για το Πέραμα»

 • PDF

perama-mpegkasΣτους κατοίκους του Περάματος μίλησε ο Θωμάς Μπέγκας.

«Στη Δημοτική Ενότητα Περάματος έγιναν πολλά. Ολοκληρώθηκαν ή εξελίσσονται έργα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως τα καλύτερα έρχονται. Γιατί η επόμενη τετραετία - με τα έργα που έχουμε ήδη σχεδιάσει και εξασφαλίσει χρηματοδότηση - θα είναι κυριολεκτικά μια ... «άλλη μέρα» για το Πέραμα. Το μέλλον είναι εδώ για το Πέραμα», είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους του Περάματος ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας. Συζήτησε μαζί τους για τον ποδηλατοπεζόδρομο που θα ενώσει τα Γιάννενα με το Πέραμα, το νέο ενυπωσιακό φωτισμό του Σπηλαίου, την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, ολοκληρωμένα και νέα έργα.

«Το Πέραμα είναι μια τουριστική περιοχή, μια περιοχή αθλητικών δραστηριοτήτων και σε αυτή την «ταυτότητα» επενδύουμε για να μπει πλέον πολύ πιο δυναμικά στον τουριστικό «χάρτη» του Δήμου μας», όπως υπογράμμισε ο Θωμάς Μπέγκας, στην προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στο Πέραμα.

Περισσότερα...

Γ. Ζάψας: «Η Ήπειρος χρειάζεται αλλαγή»

 • PDF

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

zapsas-newΟ Γιώργος Ζάψας μετά από μια θητεία ως επικεφαλής της Συμμαχίας Ηπειρωτών, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια εκλογική μάχη, αυτή τη φορά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών».

Μιλώντας στην εφημερίδα μας αναλύει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα του Περιφερειακού Συμβουλίου, μιλά για τις συνεργασίες, τον περιορισμό στις θητείες των Περιφερειαρχών αλλά κυρίως για την «αλλαγή, τους νέους ανθρώπους και τις νέες ιδέες» που έχει ανάγκη η Ήπειρος. Τέλος θεωρεί δεδομένο ότι η παράταξή του θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ζητώντας από τους Ηπειρώτες να τη στηρίξουν τη διάθεση για συνεργασία απέναντι στη λογική των «καθαρών εντολών» και «λευκών επιταγών» που ζητά ο σημερινός Περιφερειάρχης.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Αλέξανδρο Θεμελή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Αλ.Καχριμάνης

 • PDF

kaxrimanhs-kanalaki-2019Η ουσιαστική και αποτελεσματική συνδρομή της Περιφέρειας σε σημαντικά έργα που αφορούν περιοχές του Δήμου Πάργας, αναδείχτηκε κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί από το πρωί σε τοπικές κοινότητες, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Πρόκειται για έργα που βελτιώνουν τις υποδομές, εξυπηρετώντας τους αγρότες, τους μόνιμους κατοίκους και αναβάθμισαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τουρισμό.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα