Sun01202019

Last update08:45:02 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Απολύθηκαν με δικαστική απόφαση 7 εργαζόμενοι στο «Χατζηκώστα»

 • PDF

Δούλευαν μέσω των προγραμμάτων stage

xatzhkostaΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν την απόλυση 7 εργαζομένων του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» που δούλευαν σε αυτό μέσω των προγραμμάτων stage, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Δημοτικό και με την... βούλα το πρώην Άσυλο ανιάτων

 • PDF

Σειρά παίρνει τώρα και η Παιδόπολη για την οποία ο Β. Κεγκέρογλου προανήγγειλε σύντομα ανακοινώσεις

filios kegkeroglou ypografesΣτο Δήμο Ιωαννιτών και στους Γιαννιώτες ανήκει από σήμερα ένας χώρος ζωτικής σημασίας. Πρόκειται για τις παλιές εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων, οι οποίες περνούν στην πόλη, μετά από τη μακρά συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης.

Περισσότερα...

Στα σχολεία της πόλης πενήντα κάδοι κομποστοποίησης

 • PDF

Εξαντλήθηκαν οι υπόλοιποι μέσα σε δύο μέρες

kados kompostopoihshsΜέσα σε δύο ημέρες εξαντλήθηκαν οι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης, οι οποίοι διατίθενται από το Δήμο σε νοικοκυριά, προκειμένου να μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Παραίτηση Φ. Φίλιου ζητά η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

 • PDF

Χαρακτηρίζει επικοινωνιακό τον οικονομικό έλεγχο σε βάθος τριετίας. Λιτή αλλά περιεκτική η απάντηση του Δήμου που επιμένει στους ελέγχους για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση υπεξαίρεσης

dhmarxeioΤην παραίτηση του Φ. Φίλιου ωσότου η δικαιοσύνη αποφανθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών ζητά με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία με αφορμή την απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο για έλεγχο των οικονομικών του Δήμου σε βάθος τριετίας, την οποία και χαρακτηρίζει επικοινωνιακή.

Περισσότερα...

Βήματα μπροστά για τη διαχείριση απορριμμάτων

 • PDF

Από τον Δήμο Ιωαννιτών

kados kompostopoihshsΈνα ακόμη βήμα για την ολοκληρωμένη και σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών. Μετά την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος της ανακύκλωσης που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να συμπληρωθεί και να επεκταθεί σε όλο το νέο δήμο με καινούργιους κάδους αλλά και οχήματα, έρχεται και το πρόγραμμα εθελοντικής οικιακής κομποστοποίησης σε νοικοκυριά και σε σχολεία το οποίο είχε ανακοινωθεί κι από σήμερα περνά στη φάση της υλοποίησης.

Περισσότερα...

Αλλάζουν «εποχή» τα Καρδαμίτσια

 • PDF

Με την ολοκλήρωση της Εθν. Αντιστάσεως

kombos kardamitsiaΜία από τις πιο σύγχρονες οδικές αρτηρίες, η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, είναι πλέον στην κυκλοφορία, όπως και ο κόμβος που κατασκευάστηκε για τη σύνδεσή της με την εθνική οδό.

Περισσότερα...

Συνεργασία κοινωνικών φορέων για την αντιμετώπιση της φτώχειας

 • PDF

Δήμος Ιωαννιτών, ΟΚΠΑΠΑ και Ε.Ψ.Ε.Π

koinoiko iatreioΣτην έναρξη της προσπάθειας δικτύωσης όλων των κοινωνικών φορέων της περιοχής μας αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.

Περισσότερα...

Ρεαλιστικό πρόγραμμα έργων για το 2014

 • PDF

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα

ergathwΠροσαρμοσμένο στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες αλλά και στις ανάγκες του Δήμου είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2014, το οποίο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Περισσότερα...

Οριστικό τέλος στον ΧΑΔΑ Δουρούτης

 • PDF

Έκλεισαν οι εκκρεμότητες για το υποέργο

xomaterh doyroythΔύο σημαντικές αποφάσεις που απαντούν σε χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής, έλαβε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.

Περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε ο Παιδικός Σταθμός Σταυρακίου

 • PDF

Από τον Φ. Φίλιο και Φ. Τσουμάνη

kordela paidikos stavrakiΠραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο και τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ τα εγκαίνια στον παιδικό σταθμό Σταυρακίου. Ο νέος παιδικός σταθμός στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΙΕΚ. Οι χώροι που υπήρχαν διαμορφώθηκαν εξ αρχής και ολοκληρώθηκαν όλες οι υποδομές που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού.

Περισσότερα...

Συνεχής προσπάθεια ανακούφισης των δημοτών

 • PDF

Δηλώσεις Θ. Μανταλόβα και Θ. Μπέγκα για το κοινωνικό τιμολόγιο

mantalovas8omas mpegkasΗ καθιέρωση για πρώτη φορά, κοινωνικού τιμολογίου στα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Ιωαννιτών, ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των φορέων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αλλά κυρίως είναι μία σημαντική αρχή που μπορεί να έχει συνέχεια.

Περισσότερα...