Sun11182018

Last update07:00:20 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης

 • PDF

Για τα επόμενα είκοσι χρόνια

lekanopedioΥπογράφηκε σλημερα μεταξύ του Δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου, του Προέδρου του ΣΥΔΛΙ Θανάση Μανταλόβα και του εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας Πέτρου Αρλέτου η σύμβαση για την κατασκευή του έργου νέου τροφοδοτικού συστήματος ύδρευσης λεκανοπεδίου Ιωαννίνων από τη θέση Τούμπα έως τη θέση Βουνοπλαγιά.

Περισσότερα...

Συκοφαντικό το δημοσίευμα για το Σπήλαιο Περάματος

 • PDF

Πέρα για πέρα χρηστή η διοίκησή του απαντά ο Γ. Γκόγκος

sphlaio peramaΓια συκοφαντικά δημοσιεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα έκανε λόγο σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος, Γιώργος Γκόγκος απαντώντας σε ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας στην οποία γινόταν λόγος για κατασπατάληση των χρημάτων το Οργανισμού και προσλήψεις ημετέρων.

Περισσότερα...

Τρεις θέσεις για τον ΣΜΑ Ιωαννίνων

 • PDF

Πρόταση του Δημ. Συμβουλίου

ergostasio anakykloshsΣτην υποβολή πρότασης για την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης, η οποία περιλαμβάνει τρεις θέσεις, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιούλιος 2013 21:26

Περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου

 • PDF

Δωρεάν φιλοξενία για παιδιά 701 οικογενειών

paidikos-stathmos-imeraΓια τη νέα σχολική χρονιά ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κατάφερε να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου και παράλληλα δόθηκε έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ 575 νηπίων και 126 βρεφών, 93 παιδιά περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση στην σκιά της απώλειας του Ν. Μάντη

 • PDF

Βαρύ το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

dhmarxeioΜε το κλίμα να είναι βαρύ λόγο της απουσίας του Νίκου Μάντη, την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τον χαμό του πρώην αντιδημάρχου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το θέμα της υπεξαίρεσης από ταμεία του δήμου η οποία ευτυχώς δεν κατέληξε σε μία συζήτηση με αρκετά υψηλούς τόνους, άσχετα αν τόσο η μείζονα αντιπολίτευση μέσω του Αχιλλέα Σίντου καθώς ο Ν. Γκόντας απουσίαζε όσο και ο Στέφανος Σκοπούλης συνδύασαν εκ νέου το διπλό φονικό στο Πέραμα με την υπόθεση της υπεξαίρεσης και φυσικά την αυτοκτονία του Νίκου Μάντη.

Περισσότερα...

Τα Γιάννινα τρέχουν με υψηλές ταχύτητες

 • PDF

Πρώτα στην αξιοποίηση και επέκταση δημόσιων δικτύων

internetΤα Γιάννινα είναι η πόλη με το μεγαλύτερο βαθμό λειτουργικής αξιοποίησης και επέκτασης δημόσιων δικτυακών υποδομών οι οποίες αναπτύχθηκαν στο 3ο ΚΠΣ.

Περισσότερα...

Ο δήμος ζητά επίσπευση της δικαστικής έρευνας για το έλλειμμα

 • PDF

Συνάντηση δικηγόρων του με τον εισαγγελικό λειτουργό

dhmarxeioΤο αίτημα για άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με το μεγάλο έλλειμμα στο ταμείο του δήμου Ιωαννιτών επανέλαβε χθες ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ανακοινώνοντας ότι την ερχόμενη Δευτέρα οι δικηγόροι του δήμου θα συναντηθούν με τον εισαγγελικό λειτουργό που χειρίζεται το θέμα, προκειμένου να ζητήσουν τη επίσπευση της δικαστικής έρευνας.

Περισσότερα...

Καλή αρχή για το Πάρκο Πυρσινέλλα

 • PDF

Επτά προτάσεις στο δήμο, ακολουθεί η διακήρυξη για μίσθωση

gianniotiko saloniΜεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες του εγχειρήματος και την οικονομική κρίση που δεν ευνοεί τις επενδυτικές πρωτοβουλίες με ίδια κεφάλαια, κρίνεται το αρχικό ενδιαφέρον για την μίσθωση και αξιοποίηση όχι απλά της επιχείρησης «Γιαννιώτικο Σαλόνι», αλλά συνολικά του Πάρκου Πυρσινέλλα.

Περισσότερα...

Επιβάλλεται η άμεση διαλεύκανση

 • PDF

Για το έλλειμμα στο δήμο μετά την αυτοκτονία του Ν. Μάντη

dhmarxeioΥποχρέωση και καθήκον όλων των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών, είναι άμεση και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης με το ταμιακό έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών, μετά το απονενοημένο διάβημα του 55χρονου πρώην αντιδημάρχου οικονομικών Νίκου Μάντη. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, υποσχόμενη στην οικογένειά του να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει τη μνήμη του. Υπέρ της ταχείας αποκάλυψης των αιτιών που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, τάσσεται η μείζονα μειοψηφία, να αλλά και άλλες παρατάξεις.

Περισσότερα...

Παραίτηση με αιχμές από το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος

 • PDF

Για «κατάντια» της Διοίκησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του

karabaki limnhΤην παραίτησή του υπέβαλε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως τονίζει και με ανακοίνωσή του για την καθόλου καλή συνεργασία που υπήρχε με την Διοίκηση, είτε αυτή λέγεται Αποκεντρωμένη, είτε Περιφέρεια, είτε Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Στο Υπουργείο Πολιτισμού η μελέτη για τα Λιθαρίτσια

 • PDF

li8aritsia maketaΟλοκληρώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών η μελέτη για την ανάπλαση του Πάρκου Λιθαρίτσια και εστάλη στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να ακολουθήσει η εισήγησή τους προς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Περισσότερα...