Fri04262019

Last update08:21:54 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

«Προεκλογικές αλχημείες» καταγγέλλει ο Ν. Γκόντας

 • PDF

gkontas dikh metadhmoteyseisΜετά τις δηλώσεις του Δημάρχου η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή για προσπάθεια συμψηφισμού του ελλείμματος του 1,3 εκ. ευρώ με αλχημείες.

Περισσότερα...

Παραμένει μεγάλο το ενδιαφέρον της Τουρκίας για αεροπορική σύνδεση με τα Γιάννινα

 • PDF

Επιστολή του Τούρκου Πρέσβη στον Φ. Φίλιο

tourkoi giannenaΤο έντονο ενδιαφέρον της Τουρκικής Πρεσβείας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και την ενίσχυση του τουρισμού επαναλαμβάνει ο Τούρκος Πρέσβης με επιστολή του προς το δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο.

Περισσότερα...

Ουσιαστικό ρόλο στη νέα δημοτική αρχή

 • PDF

Η πρόθεση του Θ. Μπέγκα για τα υποβαθμισμένα μέχρι σήμερα Τοπικά Συμβούλια

8omas mpegkasΤην Τετάρτη ο επικεφαλής της Παράταξης « Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας συναντήθηκε με τα μέλη της παράταξης που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννιτών. Η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή μελών της Γραμματείας της παράταξης.

Περισσότερα...

Σηκώνουν μανίκια στην «Ενότητα Πολιτών»

 • PDF

Τομείς ευθύνης ενόψει εκλογών όρισαν χθες Γραμματεία και Θ. Μπέγκας

dhmarxeioΣτην κατανομή τομέων ευθύνης σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή και ομάδες προσώπων προχώρησε χθες η γραμματεία της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι παρουσία του νέου της πια επικεφαλής, Θωμά Μπέγκα, με σκοπό να οργανώσει ορισμένα θέματα και να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Περισσότερα...

Ο Β. Τσαλιαμάνης εκπρόσωπος τύπου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας»

 • PDF

tsialiamanisΟ πολιτευτής της Ν.Δ. Βασίλης Τσαλιαμάνης αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 15:56

Περισσότερα...

Οι προτάσεις της «Γιάννενα Τώρα» για Τουρισμό, Ενέργεια, Περιβάλλον και Υγεία

 • PDF

Μια ακόμη πετυχημένη ανοιχτή εκδήλωση

giannena twraΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η ανοιχτή εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» το βράδυ της Τετάρτης στον Συνεδριακό Χώρο του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία».

Περισσότερα...

Νταλίκα γεμάτη... λαθρομετανάστες σταμάτησε στο Δροσοχώρι

 • PDF

Κρυμμένοι μέσα σε ανταλλακτικά 37 αφρικανοί και ασιάτες

la8rometanastesΟύτε έναν ούτε δύο αλλά 37 λαθρομετανάστες έκρυβε νταλίκα που έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Δροσοχώρι.

Περισσότερα...

Η δημοσκόπηση της ALCO για την "Ενότητα Πολιτών"

 • PDF

dimodkopidi1

 

 Η επιλεκτική δημοσίευση των ευρυμάτων της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε σε δείγμα 600 ατόμων η ALCO για λογαριασμό της δημοτικής παράταξης "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννινα " είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τα μέλη της γραμματείας της παράταξης η οποία συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης να εγκρίνει στους δυο υποψηφίους την διοχέτευση της δημοσκόπησης στα ΜΜΕ. Μετά από αυτή την έγκριση οι Νέοι Αγώνες νομιμοποιούνται να δημοσιεύσουν τη δημοσκόπηση

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 13:03

Περισσότερα...

Συνάντηση με το Δήμαρχο της Αθήνας

 • PDF

filios02 28.05.13Τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αυτοδιοίκησης, με ειδική αναφορά στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις νέες περικοπές πόρων και εξετάστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ημερίδα που πραγματοποιείται το βράδυ από την Πρωτοβουλία των πέντε.

Περισσότερα...

«Όχι» Φίλιου σε ανοιχτή εκλογή με κάλπες

 • PDF

«Δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε το αδιάβλητο» υποστηρίζει

filios02 28.05.13Την σαφή αντίθεση του με την απόφαση της Γραμματείας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» να αναδειχθεί ο επικεφαλής της μέσα από ανοιχτές διαδικασίες εξέφρασε χθες ο δήμαρχος και ένας από τους υποψηφίους για την θέση του επικεφαλής, Φίλιππας Φίλιος

Θυμίζουμε ότι μετά από εισήγηση του Γιάννη Σκοπούλη η Γραμματεία με ψήφους εννέα έναντι τριών (απουσίαζε ο κ. Δημήτρης Θεμελής) ενέκρινε την διαδικασία η εκλογή του επικεφαλής της παράταξης να γίνει με κάλπες οι οποίες θα στηθούν στις έδρες των πρώην δήμων.

Περισσότερα...

Στην Σολομώντεια λύση προχώρησε η Γραμματεία της «Ενότητας Πολιτών»

 • PDF

ΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

kalpiΣε μια Σολομώντεια λύση προχώρησαν, κατά πλειοψηφία, τα μέλη της Γραμματείας της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννινα» σε ότι αφορά την ημερομηνία σύγκλησης της Ολομέλειας, στην διάρκεια της οποίας θα αποφασισθεί ποιος θα είναι επικεφαλής

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 11:54

Περισσότερα...