Mon09242018

Last update10:43:27 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ενδιαφέρουσα η συζήτηση για το Π.Δ Λίμνης

 • PDF

Στο dhmotiko sylmboulioδημοτικό συμβούλιο

Με κυριότερο θέμα στην ημερήσια διάταξη το σχέδιο Π.Δ για τη Λίμνη, συνεδρίασε χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, χωρίς να λείψουν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα στην δημοτική αρχή και την μείζονα μειοψηφία.

Περισσότερα...

Τοποθετούνται οι κάδοι ανακύκλωσης

 • PDF

Ξεκινούν και τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων

anakiklosi 1Ξεκίνησε χθες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης. Η τοποθέτηση θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οπότε στο εξής οι συμπολίτες θα μπορούν να εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτί, γυαλί, πλαστικό κι αλουμίνιο.

Περισσότερα...

Περιφέρεια, δήμοι και ΦΟΔΣΑ συσκέφτηκαν για τον ΧΥΤΑ

 • PDF

Μετά την συνάντηση των δημάρχων, λόγω ...διαρροής

XYTALEITOYRGIA3Λίγες μέρες μετά την συνάντηση των δημάρχων, για τη λήψη μέτρων και δρομολόγηση έργων, με αφορμή τη διαφυγή λυμάτων (λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που αύξησαν το υδραυλικό φορτίο) από τον ΧΥΤΑ Ελληνικού προς τον Άραχθο, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου, την Τρίτη συσκέφτηκαν από κοινού, Περιφέρεια, δήμοι και ΦΟΔΣΑ, όπως έκανε γνωστό, εκ των υστέρων, χθες η Περιφέρεια με σχετικό δελτίο τύπου.

Περισσότερα...

Διακοπή νερού για παρεμβάσεις στο δίκτυο

 • PDF

neroΣε εργασίες μείζονος σημασίας, στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί την πόλη των Ιωαννίνων, θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Σκοπός των εργασιών αυτών είναι να αποκατασταθούν οι βλάβες που υπάρχουν σε δύο σημεία του κεντρικού αγωγού, στην περιοχή του Περάματος, εξ αιτίας των οποίων υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού.

Περισσότερα...

Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο ΠΓΝΙ

 • PDF

Καμπανάκι κινδύνου από τους εργαζόμενους

pgniΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μετά την απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση.

Περισσότερα...

Με εμπόδια οι νέοι κόμβοι

 • PDF

Εμπλέκονται, στρατός, δασαρχείο, νοσοκομείο κλπ

papandreou kountouriothΑρκετά εμπόδια πρέπει να υπερπηδήσει ο δήμος Ιωαννιτών για να καταφέρει να κατασκευάσει τους πέντε νέους και αναγκαίους κυκλικούς κόμβους σε επικίνδυνες διασταυρώσεις στην πόλη, προκειμένου να ρυθμίσει και να διευκολύνει την κυκλοφορία. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ... κάθε κόμβος έχει τη δική του ιστορία, αφού εμπλέκονται, στρατός, δασαρχείο, υπηρεσίες και φορείς και πιθανότατα κάποιες απαλλοτριώσεις δεν αποφεύγονται.

Περισσότερα...

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την «Σπιτική Κουζίνα για όλους»

 • PDF

Ανάλογα με τις προσφορές η τιμή πώλησης ανά μερίδα

faghto 05.03.13Προχωρά παρά τις αντιδράσεις, έστω και ανεπίσημες, που έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες της εστίασης που δραστηριοποιούνται στα Γιάννινα, ξη πρωτοβουλία του δήμου Ιωαννιτών και του ΟΚΠΑΠΑ για την «σπιτική κουζίνα για όλους».

Περισσότερα...

Το σχέδιο Π.Δ Λίμνης πάει δημοτικό...

 • PDF

Την Πέμπτη η συνεδρίαση

limnhgemathΜε βασικό θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την λίμνη συνεδριάζει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 7 το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Κάνει... σεφτέ η ανακύκλωση

 • PDF

Στις 5 Απριλίου το πρώτο δρομολόγιο του απορριμματοφόρου

anakyklosh afissa 29.03.13Η ώρα της ανακύκλωσης έστω και με αρκετή καθυστέρηση σήμανε και για τον δήμο Ιωαννίνων. Η ανακύκλωση περνάει πλέον στην πράξη μιας και το πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο αναπτύσσει ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ξεκινά και στο εξής χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή των πολιτών ώστε το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.

Περισσότερα...

Ακόμη ψάχνουν το «έλλειμμα» στο δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

Με τρεις παράλληλες έρευνες...

dhmarxeioΕξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα αποδεικνύεται η προσπάθεια για να βρεθεί άκρη με τη «διαφορά» ανάμεσα στα στοιχεία της ταμιακής υπηρεσίας και του τμήματος προϋπολογισμού του δήμου Ιωαννιτών, για να γίνει το κλείσιμο του 2012.

Περισσότερα...

Ξεκινά η εσωτερική οδοποιία της Ανατολής

 • PDF

Έργο ΕΣΠΑ 1,2 εκ. ευρώ

kombos-anatolhΤο δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο διαμόρφωσης εσωτερικής οδοποιίας στον οικισμό της Ανατολής, μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής μεταξύ του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου και του αναδόχου.

Περισσότερα...