Sun04212019

Last update05:13:57 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Υπέρ της ανανέωσης προσώπων και ιδεών ο Θ. Γκλίναβος

 • PDF

Πήρε θέση ενόψει της επιλογής επικεφαλής στην «Ενότητα Πολιτών»

Σαφή θέση υπέρ της υποψηφιότητα του Θωμά Μπέγκα, όσο κι αν αποφεύγει να κάνει χρήση του ονόματός του πήρε μα γραπτή του δήλωση ο Θωμάς Γκλίναβος ο οποίος τολμά να ασκήσει κριτική στα κακώς – κατά τον ίδιο- κείμενα της δημοτικής αρχής, χωρίς όμως να ξεχνά πως ο Φίλιππας Φίλιος κατάφερε να οδηγήσει την παράταξη στη νίκη στις εκλογές του 2010.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων

 • PDF

Περίπου 9 εκ. ευρώ πλήρωσε ο δήμος

leftaΟλοκληρώθηκε χθες από το Δήμο Ιωαννιτών η επεξεργασία όλων των στοιχείων για την αποπληρωμή υποχρεώσεων των παρελθόντων ετών.

Περισσότερα...

Στην τελική ευθεία τα έργα στην οδό Βογιάννου

 • PDF

Την πορεία τους επιθεώρησαν Φ. Φίλιος και Β. Μασσαλάς

vogianouΣτο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην οδό Βογιάννου, ένα νέο και ιδιαίτερα σημαντικό οδικό άξονα όχι μόνο για την πόλη των Ιωαννίνων αλλά για ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Περισσότερα...

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα»

 • PDF

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά μιας δημοσκόπησης για την επιλογή;

dhmarxeioΚαι αφού η σκόνη κατάκατσε... Αφού οι πληγές απλό το αυτομαστίγωμα πάνε να κλείσουν.

Αφού ο μαζοχισμός έφτασε μέχρι την λίμνη... Αφού συνέβησαν όλα αυτά, μπήκε ένας νέος προβληματισμός. Άρχισε ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Με ποιο τρόπο θα επιλεγεί ο υποψήφιος στην παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Περισσότερα...

Ο Γκόντας ψάχνει πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά

 • PDF

gkontas parata3h 27.05.13Η αλήθεια είναι ότι η συζητήσεις για τις δημοτικές εκλογές άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον. Ιδίως μετά την συζήτηση που έγινε στην ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα». Το ενδιαφέρον όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την παράταξη αφού σε όλους τους χώρους γίνονται συζητήσεις.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης

 • PDF

koinoniko pantopoleio prevezasΔεκάδες οικογένειες του Δήμου μας, στηρίζει εδώ και δύο χρόνια το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης, παρέχοντάς τους, δωρεάν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια. Όλα εκείνα δηλαδή που χρειάζεται ένα νοικοκυριό.

Περισσότερα...

«Αναγνωρίστηκε και διορθώθηκε το λάθος στα πρακτικά»

 • PDF

Απάντηση του Δήμου στις καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού

dhmarxeioΜε αφορμή «διαμαρτυρία» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Διαπολιτισμικού Σχολείου Ιωαννίνων, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστότοπους και στις τοπικές εφημερίδες (10 και 11/12/2013) και αφορά τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την μεταστέγαση του 2ου Ειδικού Σχολείου στο κτίριο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων της 07/11/2013, ο δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφού τονίζει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει διάλογο αντιπαραθέσεων με τον προαναφερόμενο Σύλλογο, αντικρούει τα σημεία της «διαμαρτυρίας» τα οποία θεωρεί ανακριβή.

Περισσότερα...

«Αλλοίωση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου»

 • PDF

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού Σχολείου

dhmarxeioΣε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού – Δημοτικού Σχολείου στο κάστρο σχετικά με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της μεταστέγασης του 2ου Ειδικού σχολείου στο ίδιον χώρο.

Περισσότερα...

Κόντρα Δήμου – παραγωγών για τις νέες λαϊκές

 • PDF

Ενοχλημένοι οι έμποροι στην Αγ. Μαρίνα

laikh agoraΔεν είδαν και με το καλύτερο μάτι τις νέες Λαϊκές Αγορές που θέλει να δημιουργήσει ο δήμος οι έμποροι σε αυτή της Αγ. Μαρίνας οι οποίοι θεωρούν ότι με το άνοιγμα νέων αγορών εγκαθιδρύεται ένα σκηνικό αθέμιτου ανταγωνισμού.

Περισσότερα...

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο

 • PDF

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά

dhmarxeioΑπό την Τετάρτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δημοτών, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και μπορούν να τύχουν των μειώσεων στα ανταποδοτικά τέλη.

Περισσότερα...

Στα... χαρακώματα Ν. Μακόπουλος και Φ. Φίλιος

 • PDF

Επανεμφάνιση του πρώην Αντιδημάρχου στα κοινά

dhmarxeioΤην επανεμφάνισή του στα κοινά της πόλης μετά από αρκετό διάστημα κάνει ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Μακόπουλος ο οποίος με ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του δήμαρχου Φίλιππα Φίλιου με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία τον δικαιώνει σχετικά με την εξόφληση του εντάλματος που αφορούσε την ασφαλτόστρωση του παραλιμνίου δρόμου. Μια υπόθεση δηλαδή που πάει χρόνια πίσω.

Περισσότερα...