Wed12112019

Last update02:41:25 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ώρα εγκαινίων για το Πολυδύναμο στο «Χατζηκώστα»

 • PDF

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

esoteriko polydinamoΤην ερχόμενη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και Χρηστών Ναρκωτικών στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Το Πολυδύναμο αποτελεί αποκεντρωμένη οργανική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και θα λειτουργήσει με την πρωτοποριακή σύμπραξη του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», του ΚΕΘΕΑ και του ΟΚΑΝΑ.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η αναβάθμιση εξοπλισμού στο ΠΓΝΙ

 • PDF

nosokomeio pgniΗ αναβάθμιση των λειτουργιών και του εξοπλισμού των κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων συνεχίζεται με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών. Έτσι, η ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός σύγχρονου ΕνδοσκοπικούΜικροσκοπίου με το συνοδό εξοπλισμό τουγια τις ανάγκες της Πνευμονολογικής Κλινικής, προϋπολογισμού 234.000€, που χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ μέσω του Υπουργείου Υγείας, θέτει τις βάσεις για την ουσιαστική βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει η κλινική.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 10:03

Περισσότερα...

Συλλαλητήριο του ΕΚΙ κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου

 • PDF

eki-syllalhthrio-2019Εκατοντάδες εργαζόμενοι σε μία μαχητική πορεία στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην υλοποίηση των μέτρων οδοστρωτήρα που ψηφίζει σήμερα το βράδυ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το πολυνομοσχέδιο σκούπα ενάντια στα οποία εργασιακά δικαιώματα άφησε όρθια η καπιταλιστική οικονομική κρίση.

Περισσότερα...

Καταγγελίες για τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου

 • PDF

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΚΙΚΑ

Gkikas-EpimelitirioΓια μεθοδεύσεις της διοίκησης του Δ. Δημητρίου στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων που αποτελούν «βαθιά προσβολή στην λειτουργία του θεσμού» και που απαξιώνουν κάθε έννοια εύρυθμης λειτουργίας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η παράταξη Ισχυρό Επιμελητήριο του Γ. Γκίκα με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου από το ΔΣ.

Περισσότερα...

Την Τρίτη θα γίνει τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

dhmotiko-sumboulio-10-2019Μεταφέρεται για την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 12:38

Περισσότερα...

Στο Δημαρχείο ο Πρέσβης της Τσεχίας

 • PDF

presvis-tsexia-elisafΤον Πρέσβη της Τσεχίας στη χώρα μας Jan Bondy δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Αφορμή για την επίσκεψη ήταν η διοργάνωση των εκδηλώσεων από το Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να τιμηθεί η εθνική επέτειος της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Κατά την συνάντηση ωστόσο συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του τουρισμού.

Περισσότερα...

Συνεδριάζει την Παρασκευή Δημοτικό Συμβούλιο

 • PDF

dhmotiko-sumboulio-10-2019Την ερχόμενη Παρασκευή στις δύο το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 23 συνολικά θέματα μεταξύ των οποίων και η ενεργειακή αναβάθμιση του αστικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού μετά την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου

 • PDF

kardiologiko-syn-2019-enarxhΠαρουσία πολλών εκατοντάδων συνέδρων και με το επιστημονικό πρόγραμμα να εκτυλίσσεται σε 7 παράλληλες αίθουσες, συνεχίζονται οι εργασίες του Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου της ΕΚΕ που ξεκίνησε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα Ιωάννινα.

Περισσότερα...

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων στο Δημαρχείο

 • PDF

sxoleia-dhmarxeioΣύσκεψη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου πραγματοποιήθηκε σήμερα ύστερα από πρωτοβουλία της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώς Νόκα- Ζαράχη.

Σκοπός ήταν να γίνει η καταγραφή και η ιεράρχηση των προβλημάτων αλλά και να συζητηθούν γενικότερα θέματα της λειτουργίας των σχολείων.

Περισσότερα...

Μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑΙ χάρη στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

 • PDF

ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ Θ. ΜΠΕΓΚΑ

deyaiΣτην απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, προχώρησε την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά συμπλήρωση του αιτήματος της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία ενέκρινε την πρόσληψη αρχικά 19 ατόμων και εν συνεχεία άλλων 10 και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σωστά δομήθηκε ο ισχύων Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. ο οποίος πολεμήθηκε σθεναρά από την αντιπολίτευση και σημερινή Δημοτική Αρχή.

Περισσότερα...

Ξεκινάει το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

 • PDF

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

kardiologiko-synedrio-2019Κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό για την Ιατρική Κοινότητα και αναμφισβήτητα την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Καρδιολογία στην Ελλάδα.

Φέτος το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο (17-19 Οκτωβρίου, ξενοδοχείο DULAC) γίνεται για πρώτη φορά στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες διακεκριμένους επιστήμονες ως ομιλητές και πάνω από 2.500 συνολικά συνέδρους, με το επιστημονικό πρόγραμμα να εκτυλίσσεται σε 7 παράλληλες αίθουσες, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα