Sun02172019

Last update10:22:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σηκώνουν μανίκια στην «Ενότητα Πολιτών»

 • PDF

Τομείς ευθύνης ενόψει εκλογών όρισαν χθες Γραμματεία και Θ. Μπέγκας

dhmarxeioΣτην κατανομή τομέων ευθύνης σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή και ομάδες προσώπων προχώρησε χθες η γραμματεία της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι παρουσία του νέου της πια επικεφαλής, Θωμά Μπέγκα, με σκοπό να οργανώσει ορισμένα θέματα και να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Περισσότερα...

Ο Β. Τσαλιαμάνης εκπρόσωπος τύπου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας»

 • PDF

tsialiamanisΟ πολιτευτής της Ν.Δ. Βασίλης Τσαλιαμάνης αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 15:56

Περισσότερα...

Οι προτάσεις της «Γιάννενα Τώρα» για Τουρισμό, Ενέργεια, Περιβάλλον και Υγεία

 • PDF

Μια ακόμη πετυχημένη ανοιχτή εκδήλωση

giannena twraΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η ανοιχτή εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» το βράδυ της Τετάρτης στον Συνεδριακό Χώρο του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία».

Περισσότερα...

Νταλίκα γεμάτη... λαθρομετανάστες σταμάτησε στο Δροσοχώρι

 • PDF

Κρυμμένοι μέσα σε ανταλλακτικά 37 αφρικανοί και ασιάτες

la8rometanastesΟύτε έναν ούτε δύο αλλά 37 λαθρομετανάστες έκρυβε νταλίκα που έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Δροσοχώρι.

Περισσότερα...

Η δημοσκόπηση της ALCO για την "Ενότητα Πολιτών"

 • PDF

dimodkopidi1

 

 Η επιλεκτική δημοσίευση των ευρυμάτων της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε σε δείγμα 600 ατόμων η ALCO για λογαριασμό της δημοτικής παράταξης "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννινα " είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τα μέλη της γραμματείας της παράταξης η οποία συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης να εγκρίνει στους δυο υποψηφίους την διοχέτευση της δημοσκόπησης στα ΜΜΕ. Μετά από αυτή την έγκριση οι Νέοι Αγώνες νομιμοποιούνται να δημοσιεύσουν τη δημοσκόπηση

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 13:03

Περισσότερα...

Συνάντηση με το Δήμαρχο της Αθήνας

 • PDF

filios02 28.05.13Τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αυτοδιοίκησης, με ειδική αναφορά στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις νέες περικοπές πόρων και εξετάστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ημερίδα που πραγματοποιείται το βράδυ από την Πρωτοβουλία των πέντε.

Περισσότερα...

«Όχι» Φίλιου σε ανοιχτή εκλογή με κάλπες

 • PDF

«Δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε το αδιάβλητο» υποστηρίζει

filios02 28.05.13Την σαφή αντίθεση του με την απόφαση της Γραμματείας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» να αναδειχθεί ο επικεφαλής της μέσα από ανοιχτές διαδικασίες εξέφρασε χθες ο δήμαρχος και ένας από τους υποψηφίους για την θέση του επικεφαλής, Φίλιππας Φίλιος

Θυμίζουμε ότι μετά από εισήγηση του Γιάννη Σκοπούλη η Γραμματεία με ψήφους εννέα έναντι τριών (απουσίαζε ο κ. Δημήτρης Θεμελής) ενέκρινε την διαδικασία η εκλογή του επικεφαλής της παράταξης να γίνει με κάλπες οι οποίες θα στηθούν στις έδρες των πρώην δήμων.

Περισσότερα...

Στην Σολομώντεια λύση προχώρησε η Γραμματεία της «Ενότητας Πολιτών»

 • PDF

ΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

kalpiΣε μια Σολομώντεια λύση προχώρησαν, κατά πλειοψηφία, τα μέλη της Γραμματείας της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννινα» σε ότι αφορά την ημερομηνία σύγκλησης της Ολομέλειας, στην διάρκεια της οποίας θα αποφασισθεί ποιος θα είναι επικεφαλής

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 11:54

Περισσότερα...

Ο δήμος έχει ανάγκη από σοβαρές προτάσεις

 • PDF

Προτροπή Φίλου στο δημοτικό συμβούλιο ενόψει νέου ΕΣΠΑ

dhmarxeioΟι νέες περικοπές πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η διαμόρφωση της πρότασης του Δήμου για το νέα προγραμματική περίοδο και η εναπόθεση των βαρέων αντικειμένων και των μπαζών, ήταν τα θέματα για τα οποία, ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Περισσότερα...

Συλλυπητήρια δήλωση του Ν. Γκόντα για τον θάνατο του Ν. Μούλια

 • PDF

gkontas ioannina aftodioikisi-620x320Τα θερμά του συλλυπητήρια πρός την οικογένεια του Νίκου Μούλια, πρώην υπαλλήλου του δήμου Ιωαννιτών, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, εξέφρασε ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και πρώην δήμαρχος, Νίκος Γκόντας, όταν πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο.

Περισσότερα...

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στις πηγές Τούμπας

 • PDF

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του υδροδοτικού συστήματος του Λεκανοπεδίου

lekanopedioΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του νέου τροφοδοτικού συστήματος ύδρευσης του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων από τη θέση Τούμπα μέχρι και τη Βουνοπλαγιά. Πρόκειται για έργο που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, με συνολικό προϋπολογισμό 7,7 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα...