Fri02222019

Last update01:11:59 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Γκόντας ψάχνει πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά

 • PDF

gkontas parata3h 27.05.13Η αλήθεια είναι ότι η συζητήσεις για τις δημοτικές εκλογές άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον. Ιδίως μετά την συζήτηση που έγινε στην ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα». Το ενδιαφέρον όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την παράταξη αφού σε όλους τους χώρους γίνονται συζητήσεις.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης

 • PDF

koinoniko pantopoleio prevezasΔεκάδες οικογένειες του Δήμου μας, στηρίζει εδώ και δύο χρόνια το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης, παρέχοντάς τους, δωρεάν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια. Όλα εκείνα δηλαδή που χρειάζεται ένα νοικοκυριό.

Περισσότερα...

«Αναγνωρίστηκε και διορθώθηκε το λάθος στα πρακτικά»

 • PDF

Απάντηση του Δήμου στις καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού

dhmarxeioΜε αφορμή «διαμαρτυρία» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Διαπολιτισμικού Σχολείου Ιωαννίνων, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστότοπους και στις τοπικές εφημερίδες (10 και 11/12/2013) και αφορά τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την μεταστέγαση του 2ου Ειδικού Σχολείου στο κτίριο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων της 07/11/2013, ο δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφού τονίζει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει διάλογο αντιπαραθέσεων με τον προαναφερόμενο Σύλλογο, αντικρούει τα σημεία της «διαμαρτυρίας» τα οποία θεωρεί ανακριβή.

Περισσότερα...

«Αλλοίωση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου»

 • PDF

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού Σχολείου

dhmarxeioΣε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού – Δημοτικού Σχολείου στο κάστρο σχετικά με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της μεταστέγασης του 2ου Ειδικού σχολείου στο ίδιον χώρο.

Περισσότερα...

Κόντρα Δήμου – παραγωγών για τις νέες λαϊκές

 • PDF

Ενοχλημένοι οι έμποροι στην Αγ. Μαρίνα

laikh agoraΔεν είδαν και με το καλύτερο μάτι τις νέες Λαϊκές Αγορές που θέλει να δημιουργήσει ο δήμος οι έμποροι σε αυτή της Αγ. Μαρίνας οι οποίοι θεωρούν ότι με το άνοιγμα νέων αγορών εγκαθιδρύεται ένα σκηνικό αθέμιτου ανταγωνισμού.

Περισσότερα...

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο

 • PDF

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά

dhmarxeioΑπό την Τετάρτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δημοτών, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και μπορούν να τύχουν των μειώσεων στα ανταποδοτικά τέλη.

Περισσότερα...

Στα... χαρακώματα Ν. Μακόπουλος και Φ. Φίλιος

 • PDF

Επανεμφάνιση του πρώην Αντιδημάρχου στα κοινά

dhmarxeioΤην επανεμφάνισή του στα κοινά της πόλης μετά από αρκετό διάστημα κάνει ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Μακόπουλος ο οποίος με ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του δήμαρχου Φίλιππα Φίλιου με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία τον δικαιώνει σχετικά με την εξόφληση του εντάλματος που αφορούσε την ασφαλτόστρωση του παραλιμνίου δρόμου. Μια υπόθεση δηλαδή που πάει χρόνια πίσω.

Περισσότερα...

Έπεσαν οι υπογραφές για το αποχετευτικό Κατσικά

 • PDF

Ξεκινά η κατασκευή του έργου

deyaiΣτη φάση της κατασκευής περνά το αμέσως επόμενο διάστημα το αποχετευτικό Κατσικά καθώς χθες υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου και του αναδόχου του έργου.

Περισσότερα...

Χωρίς προβλήματα η θέρμανση των σχολείων στα Γιάννινα

 • PDF

Αίτημα στο Υπουργείο για επιπλέον χρηματοδότηση

sxoleioΤην επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των σχολείων της περιοχής, ζητά με έγγραφό της προς τον αρμόδιο Υπουργό, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

Υπογράφεται η σύμβαση για το αποχετευτικό Κατσικά

 • PDF

deyaiΑύριο Τετάρτη, θα υπογραφεί η σύμβαση για το αποχετευτικό έργο του οικισμού Κατσικά.

Περισσότερα...

Κίνδυνος «λουκέτου» για ΔΕΥΑΙ και Πνευματικό Κέντρο

 • PDF

Μαζί με ακόμη 27 Δημοτικές Επιχειρήσεις

deyai grafeiaΤα «πάνω κάτω» έρχονται στο Δήμο Ιωαννιτών και μάλιστα με απροσδιόριστες συνέπειες, αν τελικά υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί, σύμφωνα με τους οποίους ΔΕΥΑΙ και Πνευματικό Κέντρο βρίσκονται στη λίστα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για λουκέτο!

Περισσότερα...