Mon04222019

Last update09:44:07 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κέντρο της βορειοδυτικής Ελλάδας τα Γιάννινα

 • PDF

Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής με τη βοήθεια του νέου ΕΣΠΑ

lekanopedioΜε στόχο την ανάδειξη και την καθιέρωση των Ιωαννίνων ως του σημαντικότερου επώνυμου αστικού και περιαστικού-αγροτικού κέντρου της βορειοδυτικής Ελλάδας, εθνικής και ευρωπαϊκής εμβέλειας η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ιωαννιτών συνεδριάζει την Τρίτη 7 Ιανουαρίου προκειμένου να σχεδιάσει τις δράσεις που θα μπορέσουν να καταστήσουν πραγματικότητα το όραμα της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα...

Η χρονιά της ΟΑΣΗΣ

 • PDF

Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο

oash kosmosΙστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα, καθώς οι περιπέτειες για την Όαση έλαβαν τέλος και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.

Περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα της αιθαλομίχλης

 • PDF

«Σωτήρια» η βροχή στα Γιάννινα που καθάρισε την ατμόσφαιρα

ai8alomixlhΈντονη ήταν τις προηγούμενες ημέρες η αιθαλομίχλη πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων, ωστόσο η μεταβολή του καιρού που έφερε έντονες βροχοπτώσεις καθάρισε την ατμόσφαιρα ανακουφίζοντας τους κατοίκους του λεκανοπεδίου που εδώ και πολύ καιρό είχαν αποκτήσει «συγκάτοικο» το νέφος που παράγεται από την καύση ξύλων και όχι μόνο κυρίως από τζάκια και σόμπες.

Περισσότερα...

Υπέρ της ανανέωσης προσώπων και ιδεών ο Θ. Γκλίναβος

 • PDF

Πήρε θέση ενόψει της επιλογής επικεφαλής στην «Ενότητα Πολιτών»

Σαφή θέση υπέρ της υποψηφιότητα του Θωμά Μπέγκα, όσο κι αν αποφεύγει να κάνει χρήση του ονόματός του πήρε μα γραπτή του δήλωση ο Θωμάς Γκλίναβος ο οποίος τολμά να ασκήσει κριτική στα κακώς – κατά τον ίδιο- κείμενα της δημοτικής αρχής, χωρίς όμως να ξεχνά πως ο Φίλιππας Φίλιος κατάφερε να οδηγήσει την παράταξη στη νίκη στις εκλογές του 2010.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων

 • PDF

Περίπου 9 εκ. ευρώ πλήρωσε ο δήμος

leftaΟλοκληρώθηκε χθες από το Δήμο Ιωαννιτών η επεξεργασία όλων των στοιχείων για την αποπληρωμή υποχρεώσεων των παρελθόντων ετών.

Περισσότερα...

Στην τελική ευθεία τα έργα στην οδό Βογιάννου

 • PDF

Την πορεία τους επιθεώρησαν Φ. Φίλιος και Β. Μασσαλάς

vogianouΣτο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στην οδό Βογιάννου, ένα νέο και ιδιαίτερα σημαντικό οδικό άξονα όχι μόνο για την πόλη των Ιωαννίνων αλλά για ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Περισσότερα...

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα»

 • PDF

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά μιας δημοσκόπησης για την επιλογή;

dhmarxeioΚαι αφού η σκόνη κατάκατσε... Αφού οι πληγές απλό το αυτομαστίγωμα πάνε να κλείσουν.

Αφού ο μαζοχισμός έφτασε μέχρι την λίμνη... Αφού συνέβησαν όλα αυτά, μπήκε ένας νέος προβληματισμός. Άρχισε ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Με ποιο τρόπο θα επιλεγεί ο υποψήφιος στην παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Περισσότερα...

Ο Γκόντας ψάχνει πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά

 • PDF

gkontas parata3h 27.05.13Η αλήθεια είναι ότι η συζητήσεις για τις δημοτικές εκλογές άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον. Ιδίως μετά την συζήτηση που έγινε στην ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα». Το ενδιαφέρον όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την παράταξη αφού σε όλους τους χώρους γίνονται συζητήσεις.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης

 • PDF

koinoniko pantopoleio prevezasΔεκάδες οικογένειες του Δήμου μας, στηρίζει εδώ και δύο χρόνια το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης, παρέχοντάς τους, δωρεάν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιχνίδια. Όλα εκείνα δηλαδή που χρειάζεται ένα νοικοκυριό.

Περισσότερα...

«Αναγνωρίστηκε και διορθώθηκε το λάθος στα πρακτικά»

 • PDF

Απάντηση του Δήμου στις καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού

dhmarxeioΜε αφορμή «διαμαρτυρία» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Διαπολιτισμικού Σχολείου Ιωαννίνων, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστότοπους και στις τοπικές εφημερίδες (10 και 11/12/2013) και αφορά τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την μεταστέγαση του 2ου Ειδικού Σχολείου στο κτίριο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων της 07/11/2013, ο δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφού τονίζει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει διάλογο αντιπαραθέσεων με τον προαναφερόμενο Σύλλογο, αντικρούει τα σημεία της «διαμαρτυρίας» τα οποία θεωρεί ανακριβή.

Περισσότερα...

«Αλλοίωση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου»

 • PDF

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού Σχολείου

dhmarxeioΣε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Διαπολιτισμικού – Δημοτικού Σχολείου στο κάστρο σχετικά με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της μεταστέγασης του 2ου Ειδικού σχολείου στο ίδιον χώρο.

Περισσότερα...