Fri07192019

Last update10:30:28 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΔΙΑΦΟΡΑ

Φωτιστικά σαλονιού και τραπεζαρίας - Top επιλογές από μοντέρνες και vintage επιλογές

 • PDF

Ο φωτισμός του χώρου σας είναι από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα που καλείστε να πραγματοποιήσετε. Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε ποιος είναι αυτός που ταιριάζει στον χώρο σας. Ο πρώτος είναι να ξεκινήσετε απ’ αυτόν προτού τοποθετήσετε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο ή διακοσμητικό στοιχείο. Ο δεύτερος είναι να αφήσετε τα φωτιστικά τραπεζαρίας, σαλονιού, κουζίνας, υπνοδωματίου για το τέλος.

Περισσότερα...

Τραπεζάκια σαλονιού & έπιπλα εισόδου Cassimatis - Ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό!

 • PDF

Τα έπιπλα Κασιμάτης για άλλη μια χρονιά σας προσφέρουν μία μεγάλη συλλογή από ξεχωριστά έπιπλα σαλονιού που μπορεί να προσαρμοστεί και να αφομοιωθεί τόσο σε έναν μοντέρνο όσο και σε έναν κλασικό χώρο.

Αν έχετε το κατάλληλο budget και είστε σε διάθεση αλλαγής, σας προτείνουμε εντυπωσιακά έπιπλα εισόδου και τραπεζάκια σαλονιού που μπορούν να ορίσουν το στυλ και ατμόσφαιρα που θέλετε να κυριαρχεί στο καθιστικό σας.

Περισσότερα...

Σημαντικές συμβουλές και οδηγίες για το αυχενικό σύνδρομο και την οστεοαρθρίτιδα

 • PDF

Πολύ παραπονιούνται για πόνο στον αυχένα και για ενοχλήσεις σε διάφορα σημεία του σώματος που μπορεί να οφείλονται στην γνωστή σε όλους οστεοαρθρίτιδα.

Για να καθυστερήσει όσο γίνεται η οστεοαρθρίτιδα μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω:

Περισσότερα...

Κύφωση - σκολίωση: Συμπτώματα και θεραπεία από ορθοπαιδικό χειρουργό σπονδυλικής στήλης

 • PDF

Οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης απασχολούν εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο! Μερικές απαιτούν πολλά χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν και άλλες μπορούν να διορθωθούν με πιο συντηρητικά μέσα.

Δύο από τις παθήσεις που χαρακτηρίζονται από δυσμορφία σπονδύλων είναι η σκολίωση και η κύφωση.

Περισσότερα...

Τα Δρομολόγια των ΚΑΜ

 • PDF

kamΑνακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 4 έως 10 Φεβρουαρίου του έτους 2019) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

• Δευτέρα (04-02-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.

• Τρίτη (05-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.

• Τετάρτη (06-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.

Περισσότερα...

Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία

 • PDF

edra ekabΜετά την αυξημένη ανταπόκριση στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων διοργανώνει την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου (Αρχοντικό Μισίου, Ασωπίου 9, έναντι Γυαλί Καφενέ) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Πρώτες Βοήθειες για τον πολίτη, «Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση».

Περισσότερα...

Απαγόρευση Κυκλοφορίας

 • PDF

stopΑπαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων περιμετρικά του Λυκείου Ζωσιμαίας και επί των οδών Ζίνη, Καστρισόγια, Σπυρίδωνος και Βαλαωρίτου θα ισχύσει την Τετάρτη 30-01-2019 από ώρα 7:30 π.μ έως το πέρας των εργασιών, διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες κλαδέματος δέντρων και αποκομιδής φυτικού υλικού.

Μπρικέτες σε τιμές χονδρική - Γιατί να τις επιλέξετε

 • PDF

Κάντε στροφή στην ποιότητα και επιλέξτε μπρικέτες για την σόμπα σας και άλλες θερμαντικές συσκευές. Η μπρικέτα είναι ένα 100% φυσικό προϊόν με πρώτη ύλη τον λιγνίτη που είναι μία από τις κύριες ουσίες του ξύλου.

Οι μπρικέτες είναι πολύ στέρεες και συμπαγείς και η θερμοκρασία που περιέχουν είναι πολύ χαμηλή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να καούν πολύ εύκολα, χωρίς να δίνουν μεγάλη ποσότητα στάχτης. Επιπλέον η στάχτη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πολύ αποτελεσματικό λίπασμα στον κήπο.

Περισσότερα...

Μεταφράσεις κειμένων Alphavitos - Άμεση εξυπηρέτηση, ποιοτική δουλειά

 • PDF

alfavitosΗ αγγλική γλώσσα έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ που πλέον ο μεταφραστικός κλάδος έχει αρχίσει να «μπουκώνει». Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις μεταφράσεις που προσφέρουν τα μεταφραστικά γραφεία δεν ανταποκρίνονται όλες στην καλύτερη ποιότητα. Το γραφείο Alphavitos προσφέρει μεταφράσεις από τα Ελληνικά προς όλες τις γλώσσες και συγκεκριμένα στις σημαντικότερες γλώσσες που έχουν χαρακτηριστεί και οι πιο διεθνείς. Πέρα από την οργάνωση που έχει αναπτύξει το γραφείο, όχι μόνο στη μετάφραση αλλά και στη διερμηνεία, έχει καταφέρει να πιάσει την κορυφή στην ποιότητα και στην προτίμηση των πελατών σε μεταφράσεις στην Θεσσαλονίκη με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα...

Ασφαλίστε σπίτι και οικογένεια με συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας

 • PDF

Στην Force θα βρείτε το καλύτερο σύστημα ασφαλείας για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Το έμπειρο προσωπικό θα σας προτείνει λύσεις ασφαλείας που καλύπτουν τις ανάγκες σας και φυσικά το budget σας. Το αποτέλεσμα; Θα εκμηδενίσετε κάθε ανησυχία όταν θα είστε μακριά από τον χώρο σας αλλά θέλετε να δείτε τι συμβαίνει εκεί.

Περισσότερα...

Αιμορροΐδες και κύστη κόκκυγος - Συμπτώματα, διάγνωση, θεραπεία

 • PDF

Για τις παθήσεις των αιμορροΐδων και της κύστης κόκκυγος ο κατάλληλος ιατρός είναι ο γενικός χειρουργός. Μάθετε ποια είναι τα συμπτώματα, ποια η κατάλληλη διάγνωση και ποια η προτεινόμενη θεραπεία.

Συμπτώματα - διάγνωση - θεραπεία για αιμορροΐδες

Τα συμπτώματα που παρουσιάζονται στις αιμορροΐδες είναι περίπου ίδια τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές. Αυτά είναι:

 • Αιμορραγία στις κενώσεις
 • Φαγούρα
 • Πόνος στον πρωκτό

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα