Mon12092019

Last update02:49:08 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΔΙΑΦΟΡΑ

Προβολή ντοκιμαντέρ για το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων

 • PDF

to-mpalkoniΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης που διοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών για το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το μπαλκόνι Μνήμες Κατοχής» το οποίο πραγματεύεται την ιστορία του Ολοκαυτώματος των Λιγκιάδων.

Περισσότερα...

Βραβεία σε τρεις γιαννιώτες μαθητές στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων

 • PDF

brabeia-douvlinoΧάρη στην σωστή επιλογή της επιτροπής και τις επίμονες προσπάθειες της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς η ελληνική συμμετοχή έφτασε στο Δουβλίνο και βραβεύτηκε!

Περισσότερα...

Παλέτες και ευρωπαλέτες - Αγοράστε, πουλήστε και μεταφέρετε παλέτες, άμεσα!

 • PDF

Η εμπορία ξύλινων παλετών είναι ένα αντικείμενο, το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση, με πολλούς εμπόρους να δραστηριοποιούνται με το αντικείμενο, προσφέροντας πολλές υπηρεσίες, σε χαμηλές τιμές.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 08:33

Περισσότερα...

Paradiseparking - Βρες πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά από 3€/ώρα!

 • PDF

Ψάχνοντας για πάρκινγκ επί ώρα μπορεί να χαλάσει η ψυχολογία σας πολύ εύκολα. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένταση από το πρωί που θα φτάσετε στη δουλειά και εφόσον επαναλαμβάνεται η διαδικασία καθημερινά πριν ξεκινήσετε από το σπίτι να έχετε σκέφτεστε το parking.

Περισσότερα...

Kτήματα γάμου και δεξιώσεων- Για έναν πολυτελή και οικονομικό γάμο, όλες οι συμβουλές εδώ!

 • PDF

Η Αθήνα έχει γεμίσει με χώρους εκδηλώσεων για γάμους. Κλειστές αίθουσες στο κέντρο της πόλης που επιλέγονται από τους περισσότερους σαν οικονομικές επιλογές, που όμως δεν προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό, σκοτεινές και στριμωγμένες.

Περισσότερα...

2+1 περιπτώσεις που το γυαλί θα χαρίσει τέλειο ντεκόρ στον χώρο

 • PDF

 

Εκτός από τους καθρέπτες και τα γυάλινα διακοσμητικά, υπάρχουν τόσες πολλές προτάσεις από γυάλινες κατασκευές που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας πολυτελές και πολύ λαμπερό. Αν το φτιάχνετε τώρα ή το ανακαινίζετε, μπορείτε να επιλέξετε μερικές από τις παρακάτω προτάσεις για να αναθεωρήσετε την συνολική εικόνα του χώρου σας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 15:39

Περισσότερα...

Το ΤΕΙ κι επίσημα στο Πανεπιστήμιο

 • PDF

tei arta«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος μόλις ξεκινά...» Με αυτό τον τίτλο του ΤΕΙ Ηπείρου ανοίγει την πόρτα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα...

Ομάδες γονέων στη «Σχεδία»

 • PDF

sxedia-kentro-prolhpshsΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» στο πλαίσιο των προληπτικών παρεμβάσεων στην ευρύτερη κοινότητα υλοποιεί ομάδες για γονείς παιδιών νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Στόχος των ομάδων είναι η στήριξη των γονέων στο γονεϊκό τους ρόλο, η βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια και η λειτουργική διαχείριση των σχέσεων με τα παιδιά.

Περισσότερα...

Δυναμό και ανταλλακτικά δυναμό αυτοκινήτου σε πολύ χαμηλές τιμές

 • PDF

Το δυναμό είναι ένα εξάρτημα που υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο και ο ρόλος του είναι να μετατρέπει την μηχανική ενέργεια την οποία λαμβάνει από τη λειτουργία του κινητήρα σε ηλεκτρική ενέργεια. Με αυτήν την μετατροπή, είναι δυνατή η φόρτιση της μπαταρίας ώστε η κατανάλωση ενέργειας που γίνεται στο αυτοκίνητο να μην επιφέρει κανένα πρόβλημα κατά την κίνησή του.

Περισσότερα...

Αρχιτεκτονική μελέτη για κτήρια & ανακαινίσεις καταστημάτων - Τι πρέπει να γνωρίζετε

 • PDF

Η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης είναι πολύ σημαντική σε κάθε κατασκευή από την τεχνική εταιρεία που θα το αναλάβει. Αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι για την γρήγορη επίλυση προβλημάτων που τυχόν θα προκύψουν. Οι αρχιτεκτονικές μελέτες γενικότερα αφορούν την σχεδίαση όλων των χώρων που πρόκειται να διαμορφωθούν και περαιτέρω της διακόσμησης των εσωτερικών χώρων και των υπαίθριων.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στα Γιάννενα

 • PDF

genikh-grammateia-isothtas-twn-fylwnΗ Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου µε τίτλο: «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» του Ε.Π. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,πρόκειται να διοργανώσει Θεατρικά δρώμενα σε δώδεκα (12) πόλεις της Ελλάδας τις περιόδους Ιουνίου-Ιουλίου 2018 και Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα