Mon07222019

Last update08:11:40 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο «Φιλόδημο ΙΙ» το αθλητικό κέντρο στην Τ.Κ. Ζίτσας

 • PDF

dimarxeio-zitsasΤη μελέτη του έργου «Αναβάθμιση αθλητικού κέντρου Τ.Κ. Ζίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 317.000ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης. Ταυτόχρονα, το Σώμα για το ίδιο έργο, έδωσε το «πράσινο φώς» για την υποβολή πρότασης Ένταξης και Χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα...

«Κάτω από τη βάση» το ΠΕΠ Ηπείρου

 • PDF

ESPAlogoΤον πίνακα με την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ από τις 13 περιφέρειες της χώρας δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για τις δαπάνες που έχουν κάνει οι περιφέρειες έως τις 31.12.2018, δηλαδή πέντε χρόνια μετά την έναρξη του προγράμματος και μόλις δύο πριν από την ολοκλήρωσή του (σ.σ. πάνω από 70% της διάρκειάς του)

Περισσότερα...

Σημάδια που υποψιάζουν για νευρολογική πάθηση - Ο νευροχειρουργός απαντάει!

 • PDF

Για τη θεραπεία των παθήσεων του νευρικού συστήματος εγκεφάλου, των περιφερικών νεύρων και της σπονδυλικής στήλης υπεύθυνος είναι ο νευροχειρουργός.

Το νευρικό σύστημα γενικά είναι πολύ πολύπλοκο, οι παθήσεις μπορεί να προκύψουν χωρίς συγκεκριμένη αιτιολογία, μπορεί να είναι ιδιοπαθείς και επιθετικές αλλάζοντας άμεσα τη ζωή του ασθενούς.

Περισσότερα...

Κιρσοκήλη: Αίτια - συμπτώματα & γονιμότητα με κιρσοκήλη

 • PDF

Η κιρσοκήλη είναι η ύπαρξη των κιρσών στους όρχεις, όπου χαρακτηριστικό τους είναι η διόγκωση των φλεβών. Αυτό γίνεται επειδή οι βαλβίδες των φλεβών ανεπαρκούν, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Οι ασθενείς με κιρσοκήλη, συνήθως εμφανίζουν την πάθηση στον αριστερό όρχι, με επήρεια στο σπέρμα του ασθενούς, αφού σύμφωνα με ποσοστά πάνω από το 30% με κιρσοκήλη έχουν πρόβλημα υπογονιμότητας. Το υπερηχογράφημα είναι η εξέταση που μπορεί να καθορίσει τη διάγνωση και πάντα ο ουρολόγος την θεωρεί αναγκαία.

Περισσότερα...

Διεθνείς μεταφορές: Επιλέξτε την καλύτερη εταιρεία για να συνεργαστείτε!

 • PDF

Ανεξάρτητα εάν θέλετε να μεταφέρετε εμπορεύματα από μία πόλη εσωτερικού σε μία άλλη ή αν θέλετε να πραγματοποιήσετε διεθνείς μεταφορές, είναι απαραίτητο να συνάψετε σχέσεις με μία εταιρεία, η οποία να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις άλλες.

Περισσότερα...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αγαπάει την Ήπειρο!

 • PDF

sfairopoulos hpeirosΤο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής προπονητής της ομάδας μπάσκετ “Μακάμπι Τελ Αβίβ”, ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας Τουρισμού της Περιφέρειας κας Ιουλίας Μαρκούλα, προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει την προσπάθεια της Ηπείρου να γίνει περισσότερο γνωστή στους πολίτες του Ισραήλ.

Περισσότερα...

Φροντίστε τον κήπο σας και απολαύστε την καλύτερη «πράσινη» θέα

 • PDF

dentro-foinikasΗ φροντίδα του γκαζόν και συνολικά του κήπου σας δεν είναι εύκολη υπόθεση! Δεν αρκεί ένα πότισμα για να συντηρήσετε τα φυτά σας, αλλά χρειάζεστε τα κατάλληλα μέσα, τα οποία έρχονται από τους ειδικούς! Η Ευροκαθαριστική με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει σε πολύ καλές τιμές, τη διαμόρφωση και τη συντήρηση του κήπου σας, σε πολύ καλές τιμές.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 11:22

Περισσότερα...

Υποκαπνισμός με φωσφίνη - Που & πως γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα

 • PDF

Με τη μέθοδο του υποκαπνισμού εξοντώνονται οριστικά τα έντομα σε οποιαδήποτε στάδιο ανάπτυξης κι αν βρίσκονται, από αυγό μέχρι το τέλειο έντομο. Επιλέγεται κατά κόρον σε χώρους που ζουν και εμφανίζουν ξυλοφάγα έντομα. Η διαδικασία εξόντωσής τους γίνεται με διάφορα υποκαπνιστικά σκευάσματα, δηλαδή ουσίες που υπό μορφή αερίου διεισδύουν στα έντομα και είναι θανατηφόρες γι’ αυτά.

Περισσότερα...

Τι είδους τζάμι να διαλέξετε για τον χώρο σας για ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας

 • PDF

Στις μέρες μας τα τζάμια που επιλέγονται για κάθε χώρο είναι εξελιγμένα, με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και τις προδιαγραφές εξοικονόμησης ενέργειας. Τα διπλά τζάμια είναι κάτι σχεδόν στάνταρ για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Περισσότερα...

Νόσος του κρον - Πως σχετίζεται με την ελκώδη κολίτιδα

 • PDF

Στο άκουσμα των λέξεων νόσος κρον, είναι φυσικό ότι σας δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, ειδικά αν κάποιος από τον στενό οικογενειακό σας κύκλο νοσεί.

Θα μπορώ να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου; Να ταξιδεύω, να προπονούμαι, να σπουδάζω; Τι επήρεια θα έχουν τα φάρμακα πάνω μου; Διαβάστε παρακάτω για να αναγνωρίσετε πολλές από τις πτυχές της νόσου του κρον και της συσχέτισής του με την ελκώδη κολίτιδα.

Περισσότερα...

Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους το Μουσείο Οίνου στην Κόνιτσα

 • PDF

konitsa mouseio oinouΤο φυσικό και μουσειακό περιβάλλον αποτελεί χώρο «ζωντανής» αποτύπωσης του παρελθόντος και μέσα από διαδικασίες παρατήρησης, μελέτης και ψυχαγωγίας, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επωφελές για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η σύγχρονη αντίληψη σχετικά με τη μουσειακή διαδρομή προωθεί και συνδέει άρρηκτα την ενεργή συμμετοχή του θεατή με την θεωρητική γνώση αναδεικνύοντας τον εκπαιδευτικό ρόλο των εκθεμάτων με άμεσο και εύληπτο τρόπο.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα