Sat05302020

Last update12:14:24 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Συνεδριάζει (με τηλεδιάσκεψη) η Επιτροπή Περιβάλλοντος

 • PDF

perifereiahpeirounea2Την Τρίτη 07 Απριλίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Περισσότερα...

Μύθοι και αλήθειες για τον κορωνοϊό

 • PDF

Η Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Λοιμώξεων υψηλής μεταδοτικότητας και νοσηρότητας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, απαντά σε ερωτήματα που τίθενται καθημερινά από τους πολίτες για την έγκαιρη και επιστημονική ενημέρωσή τους.

Περισσότερα...

Πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ήπειρο

 • PDF

Η Ήπειρος θρηνεί τον πρώτο νεκρό από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς εξέπνευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ασθενής που είχε διακομιστεί από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Με συνεργασία και συντονισμό θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες της κρίσης από τον κορωνοϊό

 • PDF

kaxrimanhsΣτις δράσεις που υλοποιεί σε πολιτικό επίπεδο η Περιφέρεια και σε επιχειρησιακό η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας με τις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, για τη διαχείριση ζητημάτων που έχουν σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Περισσότερα...

Η εικόνα των κρουσμάτων του κορωνοϊου στην Ήπειρο σήμερα

 • PDF

Η εικόνα ως προς κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Ήπειρο μέχρι σήμερα ( Παρασκευή 3 Απριλίου) το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία των νοσοκομείων, έχει ως εξής:

Περισσότερα...

60 παραβιάσεις σε μια μέρα στην Ήπειρο

 • PDF

troxaia elegxoi covidΣυνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα...

Σε ετοιμότητα οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου για το Πάσχα

 • PDF

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, καθώς και οι σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις έχουν κατάλληλα προετοιμαστεί για τις σφαγές ενόψει του Πάσχα.

Περισσότερα...

Κριτική της ΑΔΕΔΥ για τις ελλείψεις στο ΠΓΝΙ

 • PDF

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρηστo Γρίβα, τον Γραμματέα Δημήτρη Αθανασίου και τον Ταμία Δημήτρη Νίνη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γιώργο Φλούδα.

Περισσότερα...

Κορωνοϊός: Σταθερή η εικόνα στην Ήπειρο

 • PDF

Παραμένει ως είχε η κατάσταση των κρουσμάτων του COVID-19 στην Ήπειρο, με τα 12 ως τώρα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

coronavirus-860x377Στην εικόνα για τα νοσοκομεία της Ηπείρου προστίθεται ένας διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ηλικιωμένος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της Ηπείρου από το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Περισσότερα...

Τρισδιάστατη εκτύπωση μασκών στο Πανεπιστήμιο

 • PDF

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την εξάπλωση του Κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας και σε μια προσπάθεια στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι προχώρησε στην τρισδιάστατη εκτύπωση μασκών προσώπου αξιοποιώντας μία αρχική ιδέα του εικαστικού και τοπογράφου μηχανικού Δημήτρη Ζήνα, ο οποίος εκπονεί το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο, με σκοπό τη θωράκιση του υγειονομικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Προβληματίζει η αύξηση των κρουσμάτων με εστία την Άρτα

 • PDF

Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ

askisi etoimotitas covid19Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια έξαρση κρουσμάτων στην Άρτα. Πρόκειται για ένα ζήτημα που προβληματίζει τις Υγειονομικές Αρχές και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Άρτας, η οποία βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, για τη λήψη μέτρων και την ιχνηλάτηση των επαφών των ασθενών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 14:37

Περισσότερα...