Sat02232019

Last update10:58:10 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Η εικόνα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Ειδικής Αγωγής

 • PDF

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

kenaΑρκετά κενά κυρίως στην ειδική αγωγή αλλά και στις ειδικότητες δευτερευόντων, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, μαθημάτων, εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τόσο του Νομού Ιωαννίνων, όσο και της χώρας ευρύτερα, μετά την τρίτη μέρα της σχολικής χρονιάς.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 10:51

Περισσότερα...

Νεκρός 74χρονος άνδρας

 • PDF

autoktoniaΣε αυτοχειρία οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος 74χρονου άνδρα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της αγοράς

 • PDF

Η ΟΕΒΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ»

agora-ioanninwn-1Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ιωαννίνων μετά από σειρά συναντήσεων με τα πρωτοβάθμια σωματεία της, η οποία και συνεχίζεται, κατέγραψε προβλήματα που κρίνουν την αναγκαιότητα λήψης αποφάσεων και παρεμβάσεων από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς.

Περισσότερα...

Χωρίς τη βοήθεια Χαρίτση, έχουμε πρόβλημα

 • PDF

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ, 21 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ergostaΜπορεί ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Ηπείρου Στάθης Γιαννούλης, να μετέφερε τα νεότερα για την πορεία της κατασκευής του εργοστασίου ΑΣΑ στο Ελευθεροχώρι, όσον αφορά τις ημερομηνίες έναρξης της δοκιμαστικής και της κανονικής λειτουργίας του εργοστασίου αντίστοιχα... Ο προβληματισμός ωστόσο, ήταν διάχυτος στη συνάντηση των στελεχών της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου και της αναδόχου εταιρείας που κατασκευάζει το έργο, το πρωί της Δευτέρας.

Περισσότερα...

Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου απορριμμάτων

 • PDF

Η δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας ΑΣΑ ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου του 2018 και η κανονική λειτουργία στις 21 Ιανουαρίου του 2019.

ergostaΑυτό κάνει γνωστό ο πρόεδρος του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Ηπείρου Στάθης Γιαννούλης, ο οποίος την Δευτέρα, μαζί με τους προέδρους των άλλων δύο Συνδέσμων Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου, με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, της αναδόχου του έργου, είχαν συνάντηση στο χώρο του εργοστασίου, όπου συζητήθηκε η έγκυρη επίλυση των προβλημάτων που τυχόν ανακύψουν για την σωστή λειτουργία της Μονάδας.

Περισσότερα...

Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου

 • PDF

tzoufi pde epirusΤα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια, κα. Φωτεινού, καθώς και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων, κ.κ. Τζίμα και Ράπτη.

Περισσότερα...

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν οι αστυνομικοί στην Ήπειρο

 • PDF

troxaia fylladiaΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, στις (11.09.2018), θα διανεμηθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία στην Ήπειρο, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Περισσότερα...

«Ρουσφέτια» στην 6η ΥΠΕ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Υγείας

 • PDF

6h ypeΔε συμβαίνει συχνά να ασχολείται με «επιλεκτικές μεταθέσεις», κοινώς ρουσφέτια όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ, το κάνει όμως, το ΠΑΜΕ Υγείας Ιωαννίνων με αφορμή μια απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου, για μετάθεση συγγενικού του προσώπου, γιατρού του κλάδου ΕΣΥ (Διευθυντή Αναισθησιολόγου) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προς το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Καλαμάτα)...

Περισσότερα...

Διευρύνεται η συνεργασία Δήμου Ζίτσας με το Δήμο Σανκτ Λεόν – Ροτ της Γερμανίας

 • PDF

zitsa germanoiΑντιπροσωπεία του Δήμου Σανκτ Λεόν-Ροτ από την περιοχή της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας φιλοξενεί ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο Δήμοι από τον Σεπτέμβριο του 2016 με τη δωρεά από την πλευρά του Δήμου της Γερμανίας ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Περισσότερα...

Η ΔΕΘ φέρνει ανακοινώσεις για έργα υποδομών

 • PDF

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ionia-prebeza-filipiadaΑντεπίθεση με βάση την 83η ΔΕΘ ετοιμάζει το Υπουργείο Υποδομών όπου αναμένεται η εξαγγελία για την ολοκλήρωση διαγωνισμών και δρομολόγηση των μεγάλων έργων νέας γενιάς. Πρόκειται για μεγάλα έργα που έχουν συζητηθεί εκτενώς και που ο τεχνικός κόσμος τα περιμένει.

Περισσότερα...

Aποκαταστάθηκε άμεσα το γεφύρι Πλακίδα

 • PDF

gefyri plakidaΣτην αποκατάσταση της ζημιάς σε βάθρο του τρίτοξου πέτρινου γεφυριού Πλακίδα ή Καλογερικό στον ποταμό Βίκο, κοντά στο Κουκούλι και τους Κήπους, προχώρησε η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας. Επόμενο βήμα η διευθέτηση της κοίτης για να αποκατασταθεί και η ροή του νερού.

Περισσότερα...