Wed11142018

Last update09:46:01 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Ρεπορταζ

Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου

 • PDF

tzoufi pde epirusΤα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια, κα. Φωτεινού, καθώς και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων, κ.κ. Τζίμα και Ράπτη.

Περισσότερα...

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν οι αστυνομικοί στην Ήπειρο

 • PDF

troxaia fylladiaΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, στις (11.09.2018), θα διανεμηθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία στην Ήπειρο, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Περισσότερα...

«Ρουσφέτια» στην 6η ΥΠΕ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Υγείας

 • PDF

6h ypeΔε συμβαίνει συχνά να ασχολείται με «επιλεκτικές μεταθέσεις», κοινώς ρουσφέτια όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ, το κάνει όμως, το ΠΑΜΕ Υγείας Ιωαννίνων με αφορμή μια απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου, για μετάθεση συγγενικού του προσώπου, γιατρού του κλάδου ΕΣΥ (Διευθυντή Αναισθησιολόγου) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προς το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Καλαμάτα)...

Περισσότερα...

Διευρύνεται η συνεργασία Δήμου Ζίτσας με το Δήμο Σανκτ Λεόν – Ροτ της Γερμανίας

 • PDF

zitsa germanoiΑντιπροσωπεία του Δήμου Σανκτ Λεόν-Ροτ από την περιοχή της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας φιλοξενεί ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο Δήμοι από τον Σεπτέμβριο του 2016 με τη δωρεά από την πλευρά του Δήμου της Γερμανίας ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Περισσότερα...

Η ΔΕΘ φέρνει ανακοινώσεις για έργα υποδομών

 • PDF

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ionia-prebeza-filipiadaΑντεπίθεση με βάση την 83η ΔΕΘ ετοιμάζει το Υπουργείο Υποδομών όπου αναμένεται η εξαγγελία για την ολοκλήρωση διαγωνισμών και δρομολόγηση των μεγάλων έργων νέας γενιάς. Πρόκειται για μεγάλα έργα που έχουν συζητηθεί εκτενώς και που ο τεχνικός κόσμος τα περιμένει.

Περισσότερα...

Aποκαταστάθηκε άμεσα το γεφύρι Πλακίδα

 • PDF

gefyri plakidaΣτην αποκατάσταση της ζημιάς σε βάθρο του τρίτοξου πέτρινου γεφυριού Πλακίδα ή Καλογερικό στον ποταμό Βίκο, κοντά στο Κουκούλι και τους Κήπους, προχώρησε η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας. Επόμενο βήμα η διευθέτηση της κοίτης για να αποκατασταθεί και η ροή του νερού.

Περισσότερα...

ΕΑΥΝΙ: Μεταθέσεις κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας

 • PDF

astynomiko megaro ioanninaΤον τρόπο διενέργειας των φετινών μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Με συμμάχους στη μάχη του Δακτυλίου

 • PDF

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

bogianou-meletiΔύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις υπέρ του Δήμου Ιωαννιτών έκαναν χθες Περιφερειάρχης Ηπείρου και ΤΕΕ/ΤΗ σχετικά με την υπόθεση του μεγάλου δακτυλίου της πόλης.

Περισσότερα...

Ξεκινά το μεγάλο έργο της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου

 • PDF

panepisthmiouΣτην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Βασίλη Τσαμπαλά και του προέδρου της Τ.Κ. Νεοχωροπούλου, Αρσένη Κάτσενου.

Περισσότερα...

Ανάδοχοι έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

 • PDF

perifereiahpeirounea2Δύο σημαντικά οδικά έργα για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, καθώς και την ανακατασκευή τμήματος της επ. οδού προς Λάιστα, αφορούν οι κυριότερες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε τη Δευτέρα με την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Περισσότερα...

8 προτάσεις πολιτών – φορέων γίνονται έργα

 • PDF

exypnh polhΤη δυνατότητα να δουν τις προτάσεις του να γίνονται έργα έχουν 8 συνολικά φορείς ή δημότες που συμμετείχαν στον συμμετοχικό διαγωνισμό που για πρώτη φορά εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...