Mon12092019

Last update01:17:02 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το έργο του Alfredo Romano στο Πνευματικό Κέντρο

 • PDF

alfredo-romano-pnevmatikoΤην Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών η έκθεση του Ιταλού εικαστικού καλλιτέχνη Alfredo Romano.

Περισσότερα...

Λίμνη των Κύκνων έρχεται στα Γιάννενα

 • PDF

limnh-kuknwnΜία παράσταση κλασικού χορού με τη Λίμνη των Κύκνων έρχεται στα Γιάννενα στις 6 Δεκεμβρίου από τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας.

Περισσότερα...

Στο Ιτς Καλέ το κυνήγι του χαμένου θησαυρού

 • PDF

its-kaleΤο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ),σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, διοργανώνει, την Τέταρτη 28 και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου (ώρες 10:00 έως 14:00),κυνήγι χαμένου θησαυρού για σχολικές ομάδες, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ.

Περισσότερα...

«Θα ονειρεύεσαι και πάλι μια καινούρια φορεσιά» στο Θέατρο Έκφραση

 • PDF

foresiaΔύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, συζητούν μέσα στη νύχτα. Οι ήχοι της τις αποσυντονίζουν... Ένας άντρας παλεύει με το παρελθόν του και τις επιλογές του... Μια όμορφη γυναίκα, κάθεται στη σιωπή... Ο νεκρός εραστής της ζει και βρίσκεται στο ίδιο μέρος με εκείνη... Αυτό που υπήρξαν κάποτε και οι τέσσερις έχει καταστραφεί... Φαιδροί και παράταιροι μέσα στις παλιές στολές τους, σχεδιάζουν με ελπίδα το θάνατό τους σα να ονειρεύονται πάλι μια καινούρια φορεσιά.

Περισσότερα...

Εκδήλωση του ΟΚΠΑΠΑ για την κακοποίηση των γυναικών

 • PDF

kokini-mnimi-okpapaΗ 25η Νοεμβρίου καθιερώθηκε το 1981 από τον Ο.Η.Ε. ως Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών. Σύμφωνα με αναφορές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μία στις τρεις γυναίκες έχει υποστεί κάποια μορφή βίας, η οποία τις πλήττει αδιάκριτα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, την οικονομική τους κατάσταση.

Περισσότερα...

Κίνηση και αυτοσχεδιασμός στο Πολυθέατρο

 • PDF

seminario-kinisiΤο Politheatro | performing arts διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα...

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Ατάιντε στο Θέατρο Έκφραση

 • PDF

Despoinis-MargaritaΤο Θέατρο Τέχνης και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν την Παρασκευή 23/11 και το Σάββατο 24/11 στις 21.15 μ.μ., του έργο του Ρομπέρτο Ατάιντε «Δεσποινίς Μαργαρίτα» – Miss Margarida's Way στο Θέατρο Έκφραση.

Περισσότερα...

Ο «Caveman» είναι ένας ήρωας που αγαπάει τους ανθρώπους!

 • PDF

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΈΚΦΡΑΣΗ

caveman-synenteyxhΟ μοναδικός «Caveman», η θρυλική πια κωμωδία του Rob Becker με τα εκατομμύρια των θεατών σ' όλο τον κόσμο έρχεται στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) επιχειρώντας να απαντήσει σε ορισμένα... αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις σχέσεις των δύο φύλων, να κεντρίσει, να προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Περισσότερα...

Ένα ιστορικό και στρατιωτικό μουσείο στην Κόνιτσα

 • PDF

stratiwtiko-mouseio-kalpakiΟ Ανδρέας Παπασπύρου βάζει την τεχνογνωσία του, ως πρώην Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και η δημοτική του αρχή προχωρά, με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στη δημιουργία ενός ιστορικού στρατιωτικού μουσείου που θα αναδείξει το Έπος του '40 και τη συμβολή της Κόνιτσας σε αυτό.

Περισσότερα...

Κίνηση και αυτοσχεδιασμός στο Πολυθέατρο

 • PDF

seminario-kinisiΤο Politheatro | performing arts διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα...

«Η Μωβ ομπρέλα» της Άλκης Ζέη από την παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ

 • PDF

mwv-omprelaΤο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση στην Παιδική Σκηνή τον φετινό χειμώνα, θα παρουσιάσει σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας στα παιδιά και σε όσους νιώθουν παιδιά την παράσταση «Η Μωβ ομπρέλα» της Άλκης Ζέη.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα