Mon12172018

Last update12:24:28 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΟΡΘΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

Στο μυαλό του Νίκου Γκόντα

 • PDF

alex themelisΤη σιωπή του, την οποία κράτησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αποφάσισε να σπάσει το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, Νίκος Γκόντας, σχετικά με το μέλλον του στο Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Η υποψηφιότητα Δ. Δημητρίου

 • PDF

alex themelisΤο όνομα και το σήμα της παράταξης με την οποία θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Δημητρίου.

Περισσότερα...

Ενότητα. Τόσο κοντά μα και τόσο μακριά

 • PDF

alexandrosΠόσο απέχει η ενότητα από τη διάσπαση;

Και πιο συγκεκριμένα πόσο απέχει η Ενότητα Πολιτών να χωριστεί στα δύο;

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 16:29

Περισσότερα...

Ακολουθεί κι άλλη παραίτηση;

 • PDF

alexandrosΚαι ξαφνικά χθες ο Θωμάς Μπέγκας μας τελείωσε από αντιδήμαρχος. Υπέβαλε την παραίτηση του για λόγους που όπως είπε, έχουν να κάνουν με την διεκδίκηση της θέσης του επικεφαλής στην «Ενότητα Πολιτών».

Περισσότερα...

Πληθαίνουν οι αυτοκτονίες

 • PDF

alexandrosΔεν ξέρω αν όντως το 2014 θα είναι η χρονιά που η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει (προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου) αλλά όσο βλέπω ανθρώπους να φτάνουν σε σημείο να θέτουν τέλος στη ζωή τους και μάλιστα με τρόπο βάναυσο, όπως το να πηδάνε στη λίμνη με το αυτοκίνητό τους, τόσο ισχυροποιείται μέσα μου η πεποίθηση ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

Περισσότερα...

Μαγικά και στο υπουργείο Εργασίας

 • PDF

alexandrosΤα στοιχεία της «Εργάνης» του Γ. Βρούτση δείχνουν πως για το μήνα Δεκέμβριο στην Ήπειρο πραγματοποιήθηκαν 3.920 προσλήψεις ενώ υπήρξαν 862 οικιοθελείς αποχωρήσεις, 357 καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου και 547 λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου, με το ισοζύγιο να είναι θετικό κατά 2.154 θέσεις.

Περισσότερα...

Τι συμφέρει την παράταξη

 • PDF

alexandrosΣτις 8 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του επικεφαλής.

Η πρώτη διαπίστωση είναι πως η διαδικασία επισπεύδεται σε σχέση πάντα με αυτά που είχαν ανακοινωθεί μετά την πρώτη Ολομέλεια που ήθελαν την «επανάληψη» να γίνεται το νωρίτερο στα μέσα Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Ας μη χάσουμε και την ελπίδα

 • PDF

alexandrosΚαλή χρονιά και υγεία πάνω απ' όλα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης.

Θα έρθω να συμφωνήσω με τους απαισιόδοξους που επισημαίνουν ότι επειδή το 13 έγινε 14 δε σημαίνει ότι έτσι με έναν μαγικό τρόπο θα αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας, αλλά θα έρθω να διαφωνήσω με αυτούς που απαγορεύουν στους πιο... ρομαντικούς να ελπίζουν.

Περισσότερα...

Διευκρίνιση

 • PDF

alexandrosΕπειδή τελευταία γίνομαι δέκτης μερικών επικρίσεων και πολύ περισσότερων επικροτήσεων για τα γραφόμενα στην στήλη «Παραπολιτικά» που φιλοξενεί η εφημερίδα μας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οφείλω να διευκρινίσω ότι δεν είμαι εγώ ο συντάκτης της.

Περισσότερα...

Περισσότερες απορίες

 • PDF

alexandrosΜε περισσότερα ερωτηματικά νομίζω ότι έφυγαν τα μέλη και οι φίλοι της Ενότητας Πολιτών από την προχθεσινή Ολομέλεια.

Το ίδιο φυσικά και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι και αποκλείστηκαν τελικά από την σύσκεψη για λόγους που δύσκολα μπορώ να κατανοήσω αλλά οφείλω να τους σεβαστώ.

Περισσότερα...

Επιστροφή στο πετρέλαιο αλλά πως;

 • PDF

alexandrosΜόνη λύση για να περιοριστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης είναι η επιστροφή στο πετρέλαιο λένε οι εεπιστημόνες. Και δεν έχουν άδικο.

Αν μας έλεγαν μόνο και που θα βρούμε τα λεφτά για να το προμηθευτούμε θα τους ευγνωμονούσαμε.

Περισσότερα...