Sun02172019

Last update10:22:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΓΝΩΜΗ

Δύο μισθοί – δύο αυτοκίνητα – δύο σπίτια – δύο παιδιά άνεργα

 • PDF

athanasiouΧθες μου το είπε ως συλλογισμό ο Βασίλης Νάκης, γνωστός και στα πρωτοσέλιδα των «Νέων Αγώνων» ως «Κασταλία», και έχει απόλυτο δίκιο για το πώς εξελίξαμε τη χώρα και πως καταστρέψαμε το μέλλον των παιδιών μας.

Περισσότερα...

«Απαγορευμένη λέξη οι εκλογές»

 • PDF

athanasiouΕίναι δυνατόν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί να μην ακούν και να μη διαπιστώνουν ότι κανείς που ζει από το εμπόριο και γενικότερα στην ελεύθερη οικονομία δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση πρόωρες εκλογές;

Περισσότερα...

Η χώρα είναι η συγκολλητική ουσία για την κυβέρνηση

 • PDF

athanasiouΤο σήριαλ με την ΕΡΤ συνεχίζεται καθώς η Ν.Δ. ερμηνεύει την απόφαση του ΣτΕ με κλειστή τη σημερινή ΕΡΤ και η ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν να ανοίξει και πάλι το κρατικό κανάλι όπως ήταν και μετά να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις.

Περισσότερα...

Όχι σε πρόωρες εκλογές

 • PDF

athanasiouΣε πρόσφατη έρευνα που έγινε με ερώτημα εάν θέλουν οι έλληνες εκλογές, το 48% λέει όχι και η πλειοψηφία της κοινής γνώμης έχει εκφραστεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο εναντίον νέων προώρων εκλογών πιστεύοντας ότι οι τώρα εκλογές θα γυρίζουν πίσω τα προβλήματα.

Περισσότερα...

Για ένα πουκάμισο αδειανό για μια ΕΡΤ;

 • PDF

athanasiouΠοιος θέλει πρόωρες εκλογές αυτή την ώρα και ποιος φοβερίζει ποιον με προσφυγή στις κάλπες;

Η πρόσκληση για συνάντηση με τον κ. Σαμαρά από τους κυβερνητικούς εταίρους αμβλύνει προς το παρών τη ρήξη με την κυβέρνηση αλλά ότι δεν δόθηκε ακόμη απάντηση από το Μαξίμου αφήνει και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμη και των πρόωρων εκλογών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 21:24

Περισσότερα...

Παλαιοκομματικές στρατηγικές

 • PDF

athanasiouΗ Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να το «παίξουν» οι μόνοι μονομάχοι ανταλλάσσοντας έντονες πολιτικές κατηγορίες και επιθέσεις μεταξύ τους, βγάζοντας εκτός από την πολιτική ατζέντα τους δύο κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Περισσότερα...

Όχι στην άρση των πλειστηριασμών

 • PDF

athanasiouΟι πλειστηριασμοί ακινήτων και πάλι στην επικαιρότητα με την τρόικα να ζητά την άρση της αναστολής τους;

Οι τράπεζες δεν θέλουν επίσης να αρχίσουν να μαζεύουν χιλιάδες ακίνητα όπως πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει με τα αυτοκίνητα.

Περισσότερα...

Οι προτεραιότητες καθορίζουν την επιτυχία

 • PDF

athanasiouΟι διαγωνισμοί για την ανάθεση ερευνών υδρογονανθράκων στα Ιωάννινα,στο Πατραικό και στο Κατάκολο βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε και την ίδρυση Ελληνικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων και ο κ. Βενιζέλος έσπευσε να επικαιροποιήσει παλιότερη πρόταση του ΠΑΣΟΚ τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες να στηρίζουν ένα ταμείο αλληλεγγύης γενεών.

Περισσότερα...

Οι τράπεζες δυναμώνουν, οι επιχειρήσεις;

 • PDF

Έχουμε τουλάχιστον δύο χρόνια που περιμένουμε την ανακεφαλαιοποίηση των 3 τραπεζών αναμένοντας ότι αυτό θα σημathanasiouατοδοτήσει και έναρξη κίνησης κεφαλαίων προς τις επιχειρήσεις.

Περισσότερα...

Η Ελλάδα των ακινήτων και των φόρων

 • PDF

athanasiouΗ φορολογία σε ότι ακίνητο και κινητό υπάρχει έχει φέρει στα όρια όλα τα νοικοκυριά στη χώρα που παλεύουν να επιβιώσουν.

Η κυβέρνηση λόγω μνημονιακής υποχρέωσης θα φορολογήσει το σύνολο της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων.

Περισσότερα...

Η ανασυγκρότηση των δήμων

 • PDF

athanasiouΣήμερα ξεκινά στα Γιάννινα το τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) με θέμα «Η ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστής στην ανασυγκρότηση της χώρας».

Περισσότερα...