Fri04192019

Last update12:20:42 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

«Όχι» ηρώων – ανδρών και όχι... ανδρεικέλων

 • PDF

«Με αφορμή την τοποθέτηση των προγόνων μας απέναντι στην ιστορία, εκ της οποίας προέκυψε η μνημειώδης ρήση ότι οι «'Ηρωες πολεμούν σαν Έλληνες», και την σημερινή συγκυρία εκ της οποίας συνάγεται ότι οι Έλληνες όποιοι κι αν είναι παραδίνονται ως ριψάσπιδες... όσον αφορά τον αγώνα για την πιθανή σωτηρία της χώρας».

Περισσότερα...

Παιδεία για λίγους ή για όλους;

 • PDF

Σε μία εποχή παρατεταμένης ψυχολογικής εξάντλησης κατά την οποία ολόκληροι λαοί επαναπροσδιορίζουν την ουσία και την έννοια των κοινωνικών και ηθικών αξιών, οι αντιφάσεις συνεχώς βαθαίνουν. Μπορεί, όμως, και να αμβλύνονται, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες ανά τον κόσμο βλέπουν το επίπεδο ζωής τους να κατρακυλά. Αδιαμφισβήτητος ηττημένος στον αγώνα της επιβίωσης, η παιδεία, αυτή η αειθαλής προίκα που κατέληξε να είναι προνόμιο λίγων και όχι δικαίωμα όλων.

Περισσότερα...

Άτιμη κενωνία...

 • PDF

galanopoulosΔεν υπάρχει γλώσσα στον κόσμο που να έχει αυτή τη λέξη.

Η λέξη άτιμος δεν μεταφράζεται σε καμιά γλώσσα, απανταχού στον πλανήτη.

Τη λέμε για κάποιον που έχασε την τιμή του, την υπόληψη του.

Περισσότερα...

Γιατί διαφωνούμε με την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ

 • PDF

Άρθρο του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χρ. Μπαλτογιάννη

mpaltogiannhs mhtsios 17.07.12Ενδεχόμενα οι πολίτες της περιοχής να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που κατά τη γνώμη μας θα προκαλέσει η τυχόν πώληση της Αγροτικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Περισσότερα...

«Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα»

 • PDF

tsakasΕμπρός στις τηλεοράσεις τους καθισμένοι τρία – τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες τηλεθεατές, φτωχοί, άνεργοι και της κοινωνίας ολόκληρης... άκουσαν απ' τον πρωθυπουργός μας τη χαρμόσυνη είδηση... ότι «η χώρα μας είναι πλούσια!»

Περισσότερα...

Που το πάνε μερικοί!!

 • PDF

papageorgiou kostasΔεν ξέρω αν οι συμπολίτες μας πρόσεξαν την ανάπτυξη των δενδρυλλίων δεξιά, αριστερά των οδών της πόλης μας που έδωσαν το πράσινο χρώμα και την αρχοντιά!

Περισσότερα...

Κολίγα γιος!

 • PDF

tsakasΗ γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» του Ηπειρώτη κτηνοτρόφου κι αγρότη δεν ανήκει πια στην Ένωση των συνεταιρισμών, κι από «Δωδώνη της Ηπείρου» έγινε, αν και κερδοφόρα επιχείρηση... «Δωδώνη του Σίμου».

Περισσότερα...

«Και απ' την μύγα σπλίνα!!!»

 • PDF

papageorgiou kostasΑλήθεια τι γίνεται με τους «ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ» της πόλης μας που γέμισα με γραφεία (επιχειρήσεις) αγοράς χρυσού, ασημιού και πολυτίμων λίθων, τόσο πολύ χρυσό είχαν αποθηκεύσει τα νοικοκυριά της πόλης μας; Είχαμε τόσους «πολοιχρυσοθήρες» και με μιας πτώχευσαν και «έρευσε» το χρυσό απ' τα μπατζάκια τους; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και πέφτουμε θύματα απ' τα κυκλοφορούντα φέιγ-βολάν;

Περισσότερα...

«Της Δωδώνης»... ο γάμος

 • PDF

Ως tsakasτώρα στη χώρα μας δυο ελληνορώσικοι «γάμοι» έγιναν σε επενδυτικό επίπεδο γνωστοί:

Ο ένας με τον ΠΑΣΟΚ για την μπάλα, κι άλλος με τη «Δωδώνη» για το γάλα!

Περισσότερα...

«Ελλάδα το μεγαλείο σου»

 • PDF

papageorgiou kostasΟ πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας δηλώνει ότι ο Ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του «αρκετά μαστιγωθήκαμε».

Η Γερμανίδα πρόεδρος κα Μέρκελ δηλώνει ότι «ματώνει η καρδιά της για τους Έλληνες!

Περισσότερα...

Μεταξύ σοβαρού... κι αστείου

 • PDF

tsakasΤι θα μπορούσε να γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς της τελευταίας 8ετίας, της χρεοκοπίας της χώρας;

Αν τα προσόντα τους... έβλαψαν τη χώρα, τα μειονεκτήματά τους κατέστρεψαν και τη χώρα και το κόμμα τους.

Περισσότερα...