Wed09192018

Last update11:15:23 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

 • PDF

Οι παρατάξεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στην ΠΕΔ Ηπείρου

ekloges ped 2014Τις επόμενες κινήσεις τους νομικά και πολιτικά αναμένεται να αποφασίσουν την Πέμπτη οπότε και θα συνεδριάσουν τα μέλη των δύο παρατάξεων της ΠΕΔ που προσκυνείται στον Κεντροαριστερό χώρο προκειμένου να «απαντήσουν» στην μονομερή εκλογή προεδρείου από την παράταξη του Γιάννη Λώλου την περασμένη Παρασκευή.

Περισσότερα...

ΠΕΔιαρίσματα...

 • PDF

Ούτε σήμερα συνεδρίασε η ΠΕΔ Ηπείρου

ekloges ped 2014Ούτε σήμερα κατέστη δυνατή η συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου καθώς τα μέλη που εκλέχτηκαν με τις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσαν ξανά το παρών κι έτσι οι δέκα σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ήταν αρκετοί για να υπάρξει απαρτία.

Περισσότερα...

Χωρίς εκπρόσωπο η Ήπειρος στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

 • PDF

Δεν κατάφεραν να εκλεγούν οι Εμμανουηλίδης, Κοσμάς, Ντακαλέτσης, Παππάς

kede-geniki-620x320Χωρίς εκπρόσωπο από τους δήμους της Ηπείρου συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, αφού οι τέσσερις υποψήφιοι με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Βασίλης Κοσμάς, Χρήστος Ντακαλέτσης και Κώστας Παππάς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους προκείμενου να εκλεγούν.

Περισσότερα...

Μια υπόσχεση επιτείνει το αδιέξοδο στην ΠΕΔ Ηπείρου

 • PDF

Η θέση του αντιπροέδρου, «κλειδί» για την εύρεση λύσης

ekloges ped 2014Μια υπόσχεση για το μοίρασμα των θέσεων του προεδρείου είναι αυτή που δεν επιτρέπει την συναινετική λύση μεταξύ των παρατάξεων της ΠΕΔ Ηπείρου. Μια υπόσχεση που δόθηκε πριν τις εκλογές και εξηγεί πολλά για την αρνητική στάση που κρατά ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για σύσταση διαπαραταξιακού προεδρείου.

Περισσότερα...

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο τρόπος λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής

 • PDF

Αίτημα της «Ήπειρος Ανατροπής»

perifereiahpeirounea2Τον τρόπο με τον οποίο θα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου επιθυμεί να φέρει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η «Ήπειρος Ανατροπής» και για το λόγο αυτό έχει καταθέσει γραπτώς την πρότασή της στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στην ΠΕΔ

 • PDF

Σε φιάσκο η πρώτη απόπειρα συνεδρίασης

ekloges ped 2014Σε αδιέξοδο συνεχίζει να βρίσκεται η ΠΕΔ Ηπείρου αφού η πρώτη απόπειρα συνεδρίασης και συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Όπως ήταν αναμενόμενο και από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει συνεννόηση σε ότι αφορά την «ορφανή» έδρα, το παρών στη συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Γρηγόρης Γκίκας, ως πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΠΕΔ, έδωσαν μόνο τα μέλη της παράταξης του Γιάννη Λώλου.

Περισσότερα...

Καμία σύγκλιση στην ΠΕΔ

 • PDF

Δεν επέτρεψε στην εφορευτική επιτροπή να κλείσει τα πρακτικά και κατέθεσε ένσταση ο Γ. Λώλος

Ταυτόχρονα συγκαλεί Δ.Σ. τη Δευτέρα με τον κίνδυνο να καταλήξει σε ένα ακόμα φιάσκο

Χωρίς καμία διάθεση συνεννόησης συνεχίζεται το σίριαλ με την ekloges ped 2014ΠΕΔ Ηπείρου αφού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου της, Γιάννη Παπαλέξη, να βρεθεί μια συναινετική λύση για την «ορφανή» έδρα χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της δικαιοσύνης, η παράταξη του κ. Λώλου δείχνει με τις κινήσεις της ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Περισσότερα...

Γενικός Γραμματέας στην ΕΝΠΕ ο Αλέκος Καχριμάνης

 • PDF

Ο Κ. Αγοραστός νέος πρόεδρος

kaxrimanisΜε ευρεία πλειοψηφία (15 ψήφους υπέρ), ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών. Ο κ. Αγοραστός, όπως φαίνεται, ψηφίστηκε όχι μόνο από τους 10 «γαλάζιους» του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ αλλά και από τους τέσσερις του Πέτρου Τατούλη και του Απόστολου Τζιτζικώστα, ενώ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πήρε και την ψήφο του Γιάννη Σγουρού, τον οποίο πρότεινε για α΄ αντιπρόεδρο της Ένωσης (εξελέγη με ψήφους 14 υπέρ, 9 λευκά και 2 αποχές-ο Π. Τατούλης και η περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου οι οποίοι διαφώνησαν με τη μη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκτελεστική Επιτροπή).

Περισσότερα...

Η διαφορά του ανακατεύομαι και του ενδιαφέρομαι και oι "ανεξάρτητοι" αυτοδιοικητικοί

 • PDF

ekloges ped 2014Είναι τελικά η αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη από τα κόμματα ή όχι;

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενδιαφέρομαι και του ανακατεύομαι;

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 08:05

Περισσότερα...

Θρίλερ για μία έδρα στην ΠΕΔ

 • PDF

Με δέκα έδρες η παράταξη Λώλου, οχτώ αυτή του Μπέγκα και 2 του Νάτση

ekloges ped 2014Καμία παράταξη δεν κατάφερε να κερδίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Ηπείρου. Από τους 125 εκλέκτορες ψήφισαν 121. Το ψηφοδέλτιο του κ. Λώλου έλαβε 59 ψήφους αυτό του Θ. Μπέγκα 47 κι αυτό του Λ. Νάτση 12, ενώ ο κ. Τασούλας συγκέντρωσε 3 ψήφους και δεν εκλέχτηκε.

Περισσότερα...

Αυτή την ΠΕΔ ποιος θα την πάρει;

 • PDF

Μάχη αναμένεται στη Γενική Συνέλευση

ped filiosΜε τρία ψηφοδέλτια και μία μεμονωμένη υποψηφιότητα θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου το μεσημέρι της Παρασευής. Δώδεκα συνολικά δήμαρχοι μετέχουν στην εκλογική διαδικασία οι οποίοι θα εκλεγούν μάλιστα όλοι αφήνοντας τις υπόλοιπες 9 θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

Περισσότερα...