Mon11192018

Last update07:00:20 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Πλιάκος: «Συνεργασία με τη ΒΙ.ΠΕ για την αντιμετώπιση της ανεργίας»

 • PDF

pliakos bipeΤην Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων η οποία βρίσκεται στα όρια του δήμου Ζίτσας επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο της «Έντιμης Πολιτείας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μιχάλη Πλιάκο.

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Στηρίζουμε με πράξεις το ΚΕΘΕΑ»

 • PDF

ke8eanew1Ενημέρωση σχετικά με τους στόχους και τις ανάγκες του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, από τον επιστημονικό υπεύθυνο Παπαχρήστος Γιάννης, το επιστημονικό προσωπικό και τους ωφελούμενους του προγράμματος.

Περισσότερα...

Γ. Ζάψας: «Θέλουμε το Πανεπιστήμιο επιστημονικό συνεργάτη της Περιφέρειας»

 • PDF

Συνάντηση της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» με τον Τρ. Αλμπάνη

zapsas albanhsΤη στήριξη της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» στον αγώνα που δίνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα το εκπαιδευτικό του έργο αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει προς τους φοιτητές του εξέφρασε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον Πρύτανη, Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας.

Περισσότερα...

Αλ. Καχριμάνης: «Το μοντέλο Μετσόβου, μοντέλο για όλη την Ήπειρο»

 • PDF

kaxrimanhs omiliaTo «μοντέλο Μετσόβου» που συνδυάζει τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα με καινοτόμες δράσεις, αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορούν να αναπτυχθούν πολλές περιοχές της Ηπείρου.

Περισσότερα...

«Βρώμικος» πόλεμος λίγο πριν τις εκλογές

 • PDF

Στο στόχαστρο η «Ενότητα Πολιτών»

dhmarxeioΔημοσιεύματα που δεν έχουν καμία σχέση όχι μόνο με τη δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά με την ίδια την πραγματικότητα έρχονται να ταράξουν τα προεκλογικά νερά των εκλογών στον δήμο Ιωαννιτών, επτά μόλις ημέρες πριν στηθούν οι πρώτες κάλπες.

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Τουρισμός χωρίς σύγχρονο αεροδρόμιο δεν γίνεται»

 • PDF

8omas mpegkas«Ένας πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τον τουρισμό έχει ως βάση το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων», υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, στη συνάντηση που είχε με τον Αερολιμενάρχη Βασίλη Μητσιμάρη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μ. Πλιάκος: «Είμαστε εδώ για να γίνει η Ζίτσα σύγχρονος δήμος»

 • PDF

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στην κεντρική εκδήλωση της «Έντιμης Πολιτείας»

pliakos«Γελάστηκαν εκείνοι που πίστευαν ότι θα αποτρέψουν την κάθοδό μας στις εκλογές.

Εκείνοι που μας διέβαλλαν, μας συκοφαντούσαν.

Όλοι εμείς είμαστε εδώ. Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Για τη νίκη στις εκλογές στις 18 Μαΐου. Για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου Ζίτσας».

Περισσότερα...

Β. Γαρδίκος: «Ανεκτίμητος ο πλούτος της Αμπελουργικής Ζώνης Ζίτσας»

 • PDF

gardikos omlia«Η αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας στην οποία καλλιεργείται η μοναδική στην Ελλάδα ποικιλία αμπέλου «Ντεμπίνα» είναι ένα πλεονέκτημα του δήμου μας το οποίο θα πρέπει να αναδείξουμε αλλά και να το στηρίξουμε. Πρόθεσή μας είναι αυτό να το κάνουμε».

Στην δήλωση αυτή προέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, Βασίλης Γαρδίκος, ο οποίος επισκέφθηκε το οινοποιείο «ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ» και ενημερώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τόσο για την σημασία της αμπελουργικής ζώνης όσο και για την σπουδαιότητα των Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) που παράγονται από αυτή.

Περισσότερα...

Εγκαίνια προεκλογικού κέντρου «Συμμαχίας Ηπειρωτών»

 • PDF

zapsas antiperifereiarxesΤα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 20:30 μ.μ. στα Ιωάννινα (οδός Ναπ. Ζέρβα 4-6). Με το πέρας των εγκαινίων, θα ακολουθήσει ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Συμμαχίας Ηπειρωτών», Γιώργου Ζάψα.

Περισσότερα...

«Δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός»

 • PDF

Το πρόγραμμα της παρουσίασε η παράταξη του Λ. Νάτση

natshs a8lhtismosΜε κεντρικό σύνθημα «δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός» η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», με τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση και εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και φορέων, παρουσίασε σε εκδήλωση το πρόγραμμα της για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο δήμο Ιωαννιτών, το οποίο στηρίζει τρεις πυλώνες.

Περισσότερα...

Συμμετοχή των πολιτών στην πράξη για την «Ενότητα Πολιτών»

 • PDF

Για το πρόγραμμα και τον προεκλογικό αγώνα

istoselida mpegaΜία από τις βασικές αρχές της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα –κοινωνία Πολιτών» είναι να κάνει πράξη την ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη στα δρώμενα του Δήμου.

Περισσότερα...