Thu09202018

Last update11:15:23 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

"Γαλακτοπόλεμος" και στην Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

Ευθεία επίθεση της Όλ. Γεροβασίλη στον Αλ. Καχριμάνη για το "γάλα ημέρας"

dodonh gala perifereiaΗ μάχη του γάλακτος μεταφέρεται και στην Περιφέρεια Ηπείρου με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ΌΛγα Γεροβασίλη να κατηγορέι τον σημερινό Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη ότι "μετά την ταύτισή του με την κυβερνητική πολιτική για επίθεση στο συνεταιριστικό μοντέλο παραγωγής υπέρ των, κερδοφόρων για λίγους, ιδιωτικοποιήσεων, που στην περιοχή μας εκφράστηκε με την πώληση της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, συνδέει τώρα άρρηκτα το όνομά του και με μια απ' τις καταστροφικότερες επιθέσεις που δέχεται η γαλακτοπαραγωγική κτηνοτροφία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα".

Περισσότερα...

Ανανέωση και ενότητα

 • PDF

P6Το διπλό μήνυμα από τη χθεσινή παρουσίαση υποψηφίων

Νέα πρόσωπα αλλά και σαφή δείγματα πως οι πληγές κλείνουν για την «Ενότητα Πολιτών»

Ανανέωση και ενότητα. Αυτό ήταν το διπλό μήνυμα που έστειλε χθες η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» κατά την παρουσίαση των 20 νέων υποψηφίων της.

Η ανανέωση τονίστηκε φυσικά τόσο από τα λεγόμενα του επικεφαλής της παράταξης Θωμά Μπέγκα, όσο και από την φυσική παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ η Ενότητα σηματοδοτήθηκε από μια άλλη παρουσία. Αυτή του Φίλιππου Τσουμάνη ο οποίος βρέθηκε στην χθεσινή παρουσίαση δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή και θα ενισχύσει την «Ενότητα Πολιτών» στην προεκλογική της μάχη.

Περισσότερα...

Ο Β. Τσίκαρης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την Όλ. Γεροβασίλη

 • PDF

tsikarhsΟ Βασίλης Τσίκαρης θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Περισσότερα...

Με την «Κοινωνία πολιτών» στις εκλογές ο Π. Κολόκας

 • PDF

Ανακοίνωσε το όνομα της παράταξης και τους πρώτους υποψηφίους

kolokas parousiash«Κοινωνία Πολιτών Γιάννενα Πρώτη Πόλη» είναι το όνομα της παράταξης του Παντελή Κολόκα ο οποίος παρουσία αρκετών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε τη διακήρυξη αρχών της παράταξής του. «Σήμα μας είναι ο γλάρος , εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Richard Bach γλάρος Ιωνάθαν όπου αποτυπώνεται η δυνατότητα που έχουμε ως κοινωνία να πετάξουμε ψηλά όταν δούμε τα πράγματα απ´ αυτή την προοπτική, και όχι με τις μεμψιμοιρίες των διαφωνιών», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Κολόκας.

Περισσότερα...

Αποποιείται τον τίτλο της «τρίτης λύσης» ο Τρ. Αλμπάνης

 • PDF

Με γραπτή του ανακοίνωση

albanhs antiprytaneis

Γραπτή δήλωση με την οποία βάζει τέλος στην έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, που τον ήθελε να επιλέγεται ως «τρίτη λύση» για να ηγηθεί της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», εξέδωσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 09:33

Περισσότερα...

Αλλαγές στην κατανομή των Περιφερειακών Συμβούλων

 • PDF

Λόγω της απογραφής του 2011

perifereiahpeirounea2Αλλαγές στον αριθμό περιφερειακών συμβούλων στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας προκύπτουν με βάση τα νέα πληθυσμιακά δεδομένα τα οποία καταγράφηκαν κατά την απογραφή του 2011.

Περισσότερα...

«Κύτταρα δημοκρατίας οι πολιτιστικοί Σύλλογοι»

 • PDF

Προτάσεις αλλά και παράπονα άκουσε ο Θ. Μπέγκας

mpegkas-foreisΩς κύτταρο δημοκρατίας στις τοπικές κοινωνίες που μπορούν να φέρουν κοντά τους πολίτες χαρακτήρισε τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ιωαννιτών ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα Θωμάς Μπέγκας λίγο πριν την συνάντηση την οποία και είχε συγκαλέσει συνεχίζοντας τις επαφές με φορείς της κοινωνίας. Η Κυριακάτικη συνάντηση ήταν η δεύτερη, έχει προηγηθεί αυτή με την δημοτική κοινότητα Ιωαννίνων και η επιλογή αυτή σύμφωνα με τον κ. Μπέγκα είναι σημειολογική καθώς πρόκειται για δομές που στην λογική της αποκέντρωσης, που αποτελεί και την βασική φιλοσοφία του κ. Μπέγκα ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Δεν ασχολούμαι με την παραπολιτική»

 • PDF

Απάντηση του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» στις δηλώσεις Φ. Φίλιου

8omas mpegkasΤην πρόθεσή του να μην ασχοληθεί καθόλου με την παραπολιτική αλλά με τις προτάσεις που θα καταθέσει η «Ενότητα Πολιτών» στους πολίτες κάνει γνωστή με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Θωμάς Μπέγκας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχτεί τόσο από τον Φ. Φίλιο όσο και από άλλα στελέχη της «Ενότητας Πολιτών» που επικαλούνται μηχανορραφίες και λειτουργία μηχανισμών πίσω από την επικράτηση του κ. Μπέγκα στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία.

Περισσότερα...

Φ. Φίλιος: "Υπάρχει χάσμα"

 • PDF

filios02 28.05.13Με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε ο δήμαρχος σχετικά με τις εξελίξεις στην παράταξη και τις εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν θέλω να επανέλθω σε όσα είναι ήδη γνωστά. Ούτε να αναφερθώ σε μηχανισμούς που τους γνωρίζουν τα μέλη της παράταξής μας.

Περισσότερα...

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Σ. Βλέτσας

 • PDF

Ανακοίνωση με αιχμές για «χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας»

vletsas 15.03.13Αυτό που ακουγόταν σαν ψίθυρος, ότι δηλαδή ο Σάκης Βλέτσας δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον δήμο Ζίτσας, επιβεβαίωσε ο ίδιος με δήλωσή του.

Περισσότερα...

Δύο υποψηφιότητες για τον Ν. Γκόντα

 • PDF

Μ. Γήτας και Β. Χριστοφορίδης

gkontas ioannina aftodioikisi-620x320Την απόφασή τους να είναι υποψήφιοι με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα κάνουν γνωστή με ανακοίνωσή τους ο σημερινός Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Χριστοφορίδης αλλά και ο δημοσιογράφος – ποιητής Μίλτος Γήτας.

Περισσότερα...