Wed11212018

Last update12:56:35 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θ. Μπέγκας: «Τουρισμός χωρίς σύγχρονο αεροδρόμιο δεν γίνεται»

 • PDF

8omas mpegkas«Ένας πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τον τουρισμό έχει ως βάση το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων», υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, στη συνάντηση που είχε με τον Αερολιμενάρχη Βασίλη Μητσιμάρη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μ. Πλιάκος: «Είμαστε εδώ για να γίνει η Ζίτσα σύγχρονος δήμος»

 • PDF

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στην κεντρική εκδήλωση της «Έντιμης Πολιτείας»

pliakos«Γελάστηκαν εκείνοι που πίστευαν ότι θα αποτρέψουν την κάθοδό μας στις εκλογές.

Εκείνοι που μας διέβαλλαν, μας συκοφαντούσαν.

Όλοι εμείς είμαστε εδώ. Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Για τη νίκη στις εκλογές στις 18 Μαΐου. Για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου Ζίτσας».

Περισσότερα...

Β. Γαρδίκος: «Ανεκτίμητος ο πλούτος της Αμπελουργικής Ζώνης Ζίτσας»

 • PDF

gardikos omlia«Η αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας στην οποία καλλιεργείται η μοναδική στην Ελλάδα ποικιλία αμπέλου «Ντεμπίνα» είναι ένα πλεονέκτημα του δήμου μας το οποίο θα πρέπει να αναδείξουμε αλλά και να το στηρίξουμε. Πρόθεσή μας είναι αυτό να το κάνουμε».

Στην δήλωση αυτή προέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, Βασίλης Γαρδίκος, ο οποίος επισκέφθηκε το οινοποιείο «ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ» και ενημερώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τόσο για την σημασία της αμπελουργικής ζώνης όσο και για την σπουδαιότητα των Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) που παράγονται από αυτή.

Περισσότερα...

Εγκαίνια προεκλογικού κέντρου «Συμμαχίας Ηπειρωτών»

 • PDF

zapsas antiperifereiarxesΤα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 20:30 μ.μ. στα Ιωάννινα (οδός Ναπ. Ζέρβα 4-6). Με το πέρας των εγκαινίων, θα ακολουθήσει ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Συμμαχίας Ηπειρωτών», Γιώργου Ζάψα.

Περισσότερα...

«Δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός»

 • PDF

Το πρόγραμμα της παρουσίασε η παράταξη του Λ. Νάτση

natshs a8lhtismosΜε κεντρικό σύνθημα «δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός» η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», με τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση και εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και φορέων, παρουσίασε σε εκδήλωση το πρόγραμμα της για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο δήμο Ιωαννιτών, το οποίο στηρίζει τρεις πυλώνες.

Περισσότερα...

Συμμετοχή των πολιτών στην πράξη για την «Ενότητα Πολιτών»

 • PDF

Για το πρόγραμμα και τον προεκλογικό αγώνα

istoselida mpegaΜία από τις βασικές αρχές της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα –κοινωνία Πολιτών» είναι να κάνει πράξη την ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη στα δρώμενα του Δήμου.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα και υποψηφίους παρουσιάζουν τα «Γιάννενα Τώρα»

 • PDF

bartzokas2Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καλεί όλους τους Δημότες του Δήμου Ιωαννιτών στην εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Ξενοδοχείο Du Lac (αίθουσα «Δωδώνη») την Τετάρτη, 7 Μαΐου, στις 8.00 το απόγευμα.

Περισσότερα...

Πρό(σ)κληση για debate από τη «Συμμαχία Ηπειρωτών»

 • PDF

Για απουσία πολιτικού διαλόγου κατηγορεί τις υπόλοιπες παρατάξεις ο Γ. Ζάψας

zapsas antiperifereiarxesΠρόσκληση σε άμεσο δημόσιο διάλογο (debate) σε χρόνο και χώρο που θα συναποφασιστεί και ο οποίος θα καλυφτεί δημοσιογραφικά από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα απηύθυνε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών», και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Γιώργος Ζάψας.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα της «Ήπειρος Ανατροπής» για την Περιφέρεια

 • PDF

gerobasilh fylladioΤους άξονες του προγράμματός της δημοσιοποίησε η παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Όλγα Γεροβασίλη. Οι άξονες αποτελούν την πρόταση της παράταξης για την παραγωγική, κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ηπείρου, που αποτυπώνει τις αρχές, τις αξίες, τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη στόχευσή της.

Περισσότερα...

Debate υποψηφίων δημάρχων ζητά ο Άρης Μπαρτζώκας

 • PDF

dhmarxeioΠρόσκληση για κοινή διακαναλική τηλεοπτική εμφάνιση των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ιωαννιτών, στην οποία θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων (debate) σχετικά με το πρόγραμμα των συνδυασμών τους και την επόμενη μέρα στο Δήμο, εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», κος Άρης Μπαρτζώκας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 03 Μάιος 2014 17:53

Περισσότερα...

Η «Μάχη» των προγραμμάτων

 • PDF

«Ενότητα Πολιτών» και «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»... κονταροχτυπιούνται για τις προτάσεις τους

dhmarxeioΜετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων που φανέρωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δυναμική που έχει κάθε παράταξη στον δήμο Ιωαννιτών, ήρθε η ώρα για την «μάχη» των προγραμμάτων.

Αυτή επικεντρώνεται μεταξύ των δύο μεγάλων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών και της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» που λογικά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών από όπου θα προκύψει και η επόμενη Δημοτική Αρχή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 02 Μάιος 2014 15:42

Περισσότερα...