Sat02162019

Last update10:22:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Σπ. Ριζόπουλος συνάντησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

 • PDF

rizopoulos-mitsisΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος συνεχίζει και σήμερα τις επαφές του με τους φορείς της Ηπείρου. Το πρωί, με αντιπροσωπεία της παράταξης, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και συναντήθηκε με τον πρόεδρό του κ. Ιωάννη Μήτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και στόχων. Έγινε διεξοδική συζήτηση για όλα τα ζητήματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας και συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί σύντομα για ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν δηλώσεις:

Περισσότερα...

«Γιάννενα Τώρα»: Άλλη μια μελέτη για το συρτάρι!

 • PDF

giannena-tora3Το λιγότερο πρόχειρο χαρακτηρίζει το σχεδιασμό της υλοποίησης του προτεινόμενου ΣΒΑΚ η παράταξη «Γιάννενα Τώρα». «Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της πόλης, η Δημοτική Αρχή επιζητούσε «πρόθυμους κομπάρσους» και εμείς δεν είμαστε τέτοιοι και το αποδείξαμε!» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τονίζεται ακόμα: «Ζητήσαμε να εξηγήσει η ομάδα των μελετητών και η Δημοτική Αρχή γιατί ο σχεδιασμός ξεκινά παίρνοντας ως δεδομένο ότι πρέπει οπωσδήποτε να πεζοδρομηθούν η οδός Αβέρωφ και η οδός Σκυλοσόφου, πράγμα που εμείς θεωρούμε αυθαίρετη προϋπόθεση.

Περισσότερα...

Επίσκεψη Τατιάνας Καλογιάννη, στη Δ.Ε. Παμβώτιδας

 • PDF

kalogiannh-pambwtidaΣτις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Παμβώτιδας και συγκεκριμένα στους Λογγάδες, τη Βασιλική και το Δροσοχώρι βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων, Τ. Καλογιάννη.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας της με τους συμπολίτες μας, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει αναλυτικά μαζί τους τα προβλήματα που απασχολούν τους μεγάλους παραλίμνιους οικισμούς και θέματα καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών.

Περισσότερα...

Συνάντηση Σπ.Ριζόπουλου με Χρ.Τσιρογιάννη

 • PDF

ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΤΗΤΑ

rizopoulos tsirogiannisΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος επισκέφθηκε την Τετάρτη στην Άρτα, τον δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα ανάπτυξης, συζητήθηκε η συμβολή της Περιφερειακότητας στην Άρτα και υπήρξε σύμπτωση απόψεων σε ζητήματα όπως η κατασκευή νέου περιφερειακού αεροδρομίου, η δημοκρατική διανομή των κονδυλίων και η συλλογικότητα στο σχεδιασμό και τη λήψη των αποφάσεων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 10:41

Περισσότερα...

Ο Γ.Ζάψας επισκέφθηκε τον ΟΛΗΓ

 • PDF

ZAPSAS-OLHGΣτις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας βρέθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας με κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του «Κοινού Των Ηπειρωτών» από τη Θεσπρωτία και ενημερωθήκαν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανδρέα Νταή.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας διευθύνει, εποπτεύει και διαχειρίζεται το λιμάνι της Ηγουμενίτσας που αποτελεί την πύλη εισόδου της Ευρώπης προς ανατολάς. Εκ των πραγμάτων, έχει καταστεί ένας από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς κόμβους με πολλαπλά οφέλη για την περιφέρεια Ηπείρου και για την χώρα.

Περισσότερα...

Ο Σπ. Ριζόπουλος στην Παρευξείνια Τράπεζα

 • PDF

rizo-black-seaΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος επισκέφθηκε σήμερα την έδρα της Διακρατικής Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης - Black Sea Trade and Development Bank («Παρευξείνια»), στη Θεσσαλονίκη.

Στα γραφεία της τράπεζας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του τομέα Πολιτικής και Στρατηγικής Παναγιώτη Γαβρά και τα στελέχη της Παρευξείνιας Χρήστο Γεωργίου και Μαρία Φλωρίνη.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης ο Σπύρος Ριζόπουλος συζήτησε με τα στελέχη της τράπεζας τις προοπτικές ανάπτυξης και δανειοδότησης μεγάλων επενδυτικών project στην Ήπειρο.

Περισσότερα...

Στα Τρίκαλα μέλη της «Γιάννενα Νέα Εποχή»

 • PDF

giannena-nea-epoxh-trikalaΤην δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τα επιτεύγματα του Δήμου Τρικαίων είχε η επιτροπή «Έξυπνη Πόλη» της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή», η οποία επισκέφθηκε τα Τρίκαλα και είχε μακρά και γόνιμη συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Ο κ. Παπαστεργίου ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη δημιουργία και στη διαχείριση μιας «έξυπνης πόλης», μεταφέροντας τη συσσωρευμένη του εμπειρία για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η υλοποίηση επιμέρους αλλά και γενικότερων έργων.

Περισσότερα...

Δηλώσεις Σπύρου Ριζόπουλου στην ημερίδα για τον Αχέροντα

 • PDF

rizopoulos-imerida-axerontaΑντιπροσωπεία των Οριζόντων Ηπείρου υπό τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Σπύρο Ριζόπουλο παραβρέθηκε στην ημερίδα που συνδιοργάνωσαν οι δήμοι Σουλίου και Πάργας, στη Γλυκή Θεσπρωτίας, προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης για την ευρύτερη περιοχή του Αχέροντα.

Με το τέλος της παρουσίασης, ο Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε:

Παραβρεθήκαμε σήμερα εδώ, ως Ορίζοντες Ηπείρου, για να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση από τους δημάρχους Σουλίου-Θεσπρωτίας Σταυρούλα Μπραΐμη - Μπότση και Πάργας-Πρέβεζας Αντώνη Νάστα του προγράμματος ολοκληρωμένης παρέμβασης για την ευρύτερη περιοχή του Αχέροντα.

Περισσότερα...

Πρωτιά για το Δήμο Μετσόβου

 • PDF

DHMARXEIO METSOBOYO Δήμος Μετσόβου βγήκε πρώτος στην αξιολόγηση του Κέντρου Φιλελευθέρων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) ΄΄Μάρκος Δραγούμης΄΄

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τον Δήμο μας διάκριση. Η πρώτη θέση μεταξύ των δέκα (10) καλύτερων Δήμων της Χώρας αντανακλά στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, των υπαλλήλων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνδημοτών που μας στηρίζουν και κατανοούν την προσπάθειά μας αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα...

Την «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» υπόσχεται ο Δ. Μήτσης

 • PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Mitsis-DimitrisΤη γνωστή εδώ και μήνες, πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, ανακοινώνει ο Δημήτρης Μήτσης.

Με διακήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα, για το συνδυασμό «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» ο κ. Μήτσης αναλύει το πολιτικό του σκεπτικό, δικαιολογεί την απόφασή του να ασχοληθεί με τον τόπο του και επιτίθεται στη δημοτική αρχή του Γιάννη Σεντελέ, μιλώντας για «παρεούλα της μιζέριας...

Περισσότερα...

Σπ. Ριζόπουλος: Η κυριαρχία Καχριμάνη τελειώνει

 • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 18 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ήρθε η ώρα της Ανάπτυξης, της Εργασίας και της Περιφερειακότητας

rizopoulos-18ypopsifioi-symvouloiΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος παρουσίασε, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ακόμη 18 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συμπληρώνοντας έτσι το 80% του ψηφοδελτίου των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου, κλείνωντας παράλληλα το ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας.

Εισαγωγικά ο Σπύρος Ριζόπουλος τόνισε:

Στην πρώτη μας επαφή για το 2019 ευχόμαστε στους πολίτες όση υγεία και ευτυχία αντέχουν. Εύχομαι πάνω απ' όλα ευημερία και υπομονή μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα στην Ήπειρο. Το λέω και θα το ξαναλέω. Το παρελθόν ότι είχε να δώσει έδωσε και στη ζωή ό,τι δεν αλλάζει πεθαίνει. Ήρθε η ώρα της Ανάπτυξης, της Εργασίας, της Περιφερειακότητας.

Περισσότερα...