Sat11172018

Last update07:00:20 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Ανανέωση για να αλλάξουν όλα στον δήμο»

 • PDF

Το σύνθημα του Π. Κολόκα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του

kolokasΜε μια ανακοίνωση η οποία αναμενόταν από την περασμένη εβδομάδα ο Παντελής Κολόκας επισημοποίησε το ενδιαφέρον του να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής παράταξης που θα φέρει στον δήμο την ανανέωση, όπως άλλωστε τονίζει σε αυτή.

Περισσότερα...

Ξεκαθαρίζει τον Γενάρη η υπόθεση του επικεφαλής

 • PDF

Για την «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα»

dhmarxeioΗ προχθεσινή ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννινα» δεν στάθηκε μόνο στην σκληρή αυτοκριτική που παρατηρήθηκε μεταξύ των μελών της. Υπήρξαν και αποφάσεις.

Περισσότερα...

Στις 18 και 25 Μαΐου οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

 • PDF

Με το ισχύον σύστημα

kalpiΣτις 18 και 25 Μαΐου, και με το ισχύον εκλογικό σύστημα, θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Περισσότερα...

Νέα Πρόταση για το Ζαγόρι

 • PDF

Καινούργια Δημοτική Παράταξη με επικεφαλής τον Λ. Τσουμάνη

papigkoΜια νέα δημοτική παράταξη με τίτλο «Νέα Πρόταση για το Ζαγόρι» έδωσε στη δημοσιότητα τις θέσεις και τους λόγους που οδήγησαν τα μέλη της να ασχοληθούν με τα κοινά.

Περισσότερα...

Ο ρόλος των δήμων στην υπέρβαση της κρίσης

 • PDF

Πρωτοβουλία των Πέντε

protovoylia 5 8essalonikhΤο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι δήμοι, όχι μόνο στη στήριξη της κοινωνίας αλλά και στη δημιουργία των προϋποθέσεων εξόδου των πολιτών από την κρίση, παρουσίασε στη 2η δημόσια εκδήλωση – ημερίδα της, η «Πρωτοβουλία των Πέντε δημάρχων» με θέμα «Ανάπτυξη και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στη Θεσσαλονίκη. Η «Πρωτοβουλία των Πέντε» αποτελείται από τους δημάρχους Αθηναίων Γ.Καμίνη, Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, Βόλου Π.Σκοτινιώτη, Πατρέων Γ.Δημαρά, και Ιωαννιτών Φ.Φίλιος.

Περισσότερα...

Ποιος δεν διαβάζει σωστά το νόμο;

 • PDF

Αντεγκλήσεις μεταξύ Αλ. Καχριμάνη και Κ. Αρβανίτη με αφορμή την επερώτηση του δεύτερου

perifereiahpeirounea2Με στοιχεία και την ανάλυση του νομικού καθεστώτος που ισχύει και τηρείται από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, απάντησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην επερώτηση που είχε καταθέσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, με θέμα την εκτέλεση των έργων που εντάσσονται απευθείας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ΣΑΕΠ030).

Περισσότερα...

Αγανάκτηση από τα σενάρια λουκέτων σε δημοτικές επιχειρήσεις

 • PDF

Μόνιμο θύμα της διαθεσιμότητας η αυτοδιοίκηση

dhmarxeioΑναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους στους δήμους αλλά και τους δημάρχους για τα σενάρια κατάργησης των δημοτικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Στο 60% η μείωση πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την 4ετία 2009 – 2014

 • PDF

dhmarxeioΤην στάση της Κυβέρνησης έναντι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καυτηρίασε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε χθες και με αφορμή τις συζητήσεις που έγιναν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Περισσότερα...

Και το όνομα αυτής... «ΡΙ.ΖΑ Δήμου Ζίτσας»

 • PDF

Αποκαλυπτήρια για την Δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

syrizaΤην ιδρυτική της διακήρυξη έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Ζίτσας η οποία φέρει το όνομα «Ριζοσπαστική Ανατροπή (ΡΙ.ΖΑ.) Δήμου Ζίτσας».

Περισσότερα...

Νέα αυτοδιοικητική παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ

 • PDF

Με στόχο την ανατροπή Φ. Φίλιου και Ν. Γκόντα

3klik aristeraΤην ανατροπή του δίπολου Ν. Γκόντα και Φ. Φίλιου θέτει ως στόχο η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου «3 κλικ αριστερά» με τον επικεφαλής της Χρήστο Μαντά να προχωρά στην ανακοίνωση δημιουργίας μιας νέας αυτοδιοικητικής παράταξης από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με προοπτικές διεύρυνσης.

Περισσότερα...

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου

 • PDF

Τη Δευτέρα το απόγευμα στα Γιάννινα

ped aerioΣε αυτή την κρίσιμη περίοδο, η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνεισφέρει όσο κανένας φορέας του δημοσίου στην δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.

Περισσότερα...