Sat02232019

Last update10:58:10 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την «Κοινωνία πολιτών» στις εκλογές ο Π. Κολόκας

 • PDF

Ανακοίνωσε το όνομα της παράταξης και τους πρώτους υποψηφίους

kolokas parousiash«Κοινωνία Πολιτών Γιάννενα Πρώτη Πόλη» είναι το όνομα της παράταξης του Παντελή Κολόκα ο οποίος παρουσία αρκετών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε τη διακήρυξη αρχών της παράταξής του. «Σήμα μας είναι ο γλάρος , εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Richard Bach γλάρος Ιωνάθαν όπου αποτυπώνεται η δυνατότητα που έχουμε ως κοινωνία να πετάξουμε ψηλά όταν δούμε τα πράγματα απ´ αυτή την προοπτική, και όχι με τις μεμψιμοιρίες των διαφωνιών», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Κολόκας.

Περισσότερα...

Αποποιείται τον τίτλο της «τρίτης λύσης» ο Τρ. Αλμπάνης

 • PDF

Με γραπτή του ανακοίνωση

albanhs antiprytaneis

Γραπτή δήλωση με την οποία βάζει τέλος στην έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, που τον ήθελε να επιλέγεται ως «τρίτη λύση» για να ηγηθεί της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», εξέδωσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 09:33

Περισσότερα...

Αλλαγές στην κατανομή των Περιφερειακών Συμβούλων

 • PDF

Λόγω της απογραφής του 2011

perifereiahpeirounea2Αλλαγές στον αριθμό περιφερειακών συμβούλων στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας προκύπτουν με βάση τα νέα πληθυσμιακά δεδομένα τα οποία καταγράφηκαν κατά την απογραφή του 2011.

Περισσότερα...

«Κύτταρα δημοκρατίας οι πολιτιστικοί Σύλλογοι»

 • PDF

Προτάσεις αλλά και παράπονα άκουσε ο Θ. Μπέγκας

mpegkas-foreisΩς κύτταρο δημοκρατίας στις τοπικές κοινωνίες που μπορούν να φέρουν κοντά τους πολίτες χαρακτήρισε τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ιωαννιτών ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα Θωμάς Μπέγκας λίγο πριν την συνάντηση την οποία και είχε συγκαλέσει συνεχίζοντας τις επαφές με φορείς της κοινωνίας. Η Κυριακάτικη συνάντηση ήταν η δεύτερη, έχει προηγηθεί αυτή με την δημοτική κοινότητα Ιωαννίνων και η επιλογή αυτή σύμφωνα με τον κ. Μπέγκα είναι σημειολογική καθώς πρόκειται για δομές που στην λογική της αποκέντρωσης, που αποτελεί και την βασική φιλοσοφία του κ. Μπέγκα ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Θ. Μπέγκας: «Δεν ασχολούμαι με την παραπολιτική»

 • PDF

Απάντηση του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» στις δηλώσεις Φ. Φίλιου

8omas mpegkasΤην πρόθεσή του να μην ασχοληθεί καθόλου με την παραπολιτική αλλά με τις προτάσεις που θα καταθέσει η «Ενότητα Πολιτών» στους πολίτες κάνει γνωστή με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Θωμάς Μπέγκας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχτεί τόσο από τον Φ. Φίλιο όσο και από άλλα στελέχη της «Ενότητας Πολιτών» που επικαλούνται μηχανορραφίες και λειτουργία μηχανισμών πίσω από την επικράτηση του κ. Μπέγκα στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία.

Περισσότερα...

Φ. Φίλιος: "Υπάρχει χάσμα"

 • PDF

filios02 28.05.13Με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε ο δήμαρχος σχετικά με τις εξελίξεις στην παράταξη και τις εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν θέλω να επανέλθω σε όσα είναι ήδη γνωστά. Ούτε να αναφερθώ σε μηχανισμούς που τους γνωρίζουν τα μέλη της παράταξής μας.

Περισσότερα...

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Σ. Βλέτσας

 • PDF

Ανακοίνωση με αιχμές για «χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας»

vletsas 15.03.13Αυτό που ακουγόταν σαν ψίθυρος, ότι δηλαδή ο Σάκης Βλέτσας δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον δήμο Ζίτσας, επιβεβαίωσε ο ίδιος με δήλωσή του.

Περισσότερα...

Δύο υποψηφιότητες για τον Ν. Γκόντα

 • PDF

Μ. Γήτας και Β. Χριστοφορίδης

gkontas ioannina aftodioikisi-620x320Την απόφασή τους να είναι υποψήφιοι με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα κάνουν γνωστή με ανακοίνωσή τους ο σημερινός Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Χριστοφορίδης αλλά και ο δημοσιογράφος – ποιητής Μίλτος Γήτας.

Περισσότερα...

«Έγιναν μηχανορραφίες στην παράταξη μας»

 • PDF

filios02 28.05.13Σοβαρές καταγγελίες διατυπώνει ο Φίλιππος Φίλιος, δήμαρχος Ιωαννιτών και μέλος της «Πρωτοβουλίας των Πέντε Δημάρχων» σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ». Στις εκλογικές διαδικασίες της παράταξης του για την ανάδειξη του υποψηφίου που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, υπερίσχυσε ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας. Με μηχανορραφία όμως, σύμφωνα με τον κ. Φίλιο. Τα διασπαστικά φαινόμενα δεν αποφεύχθηκαν στην παράταξη του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 11:24

Περισσότερα...

Βολές Β. Πήχα κατά Β. Μασσαλά

 • PDF

Για την αμφισβήτηση των διαδικασιών στην «Ενότητα Πολιτών»

phxasΔριμεία κριτική στο άρθρο – παρέμβαση του Βασίλη Μασσαλά με το οποίο αμφισβητούσε τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής τους επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η εκλογή του Θωμά Μπέγκα δεν έγινε από ένα αναλογικό Σώμα, αλλά κυρίως από εκλέκτορες που προερχόταν από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, πλην αυτού της πόλης των Ιωαννίνων, ασκεί με γραπτή του ανακοίνωση το μέλος της «Ενότητας Πολιτών» και πρώην Δήμαρχος Παμβώτιδας, Βαγγέλης Πήχας.

Περισσότερα...

Στην μάχη των εκλογών ο Λ. Ευθυμίου

 • PDF

Ξεκίνησε από τη Χρυσοβίτσα

leonidas eyuymioy kosmosΜαζική ήταν η προσέλευση των δημοτών στο ανοιχτό κάλεσμα του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Μετσόβου Λεωνίδα Ευθυμίου ο οποίος ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από τη Χρυσοβίτσα.

Περισσότερα...