Thu10242019

Last update11:37:02 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επικοινωνιακή επίθεση Ριζόπουλου στον Καχριμάνη

 • PDF

ΔΗΛΩΝΕΙ «ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

perifereia hpeiroy 2Συνεχίζει να πιέζει τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή, επικοινωνιακά τουλάχιστον ο – κατά δήλωσή του- ενδιαφερόμενος να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου στις επόμενες εκλογές, Σπύρος Ριζόπουλος.

Περισσότερα...

Έρχονται οι μόνιμες προσλήψεις στους Δήμους

 • PDF

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

aporimatoforoΤην έναρξη των διαδικασιών για την κάλυψη χιλιάδων μόνιμων θέσεων στους Δήμους καθώς και στα Νομικά τους Πρόσωπα, για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, ενέκριναν μα απόφασή τους οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Περισσότερα...

Αλλάζουμε. Το Κράτος, τις ζωές μας, την Ελλάδα

 • PDF

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

top-banner-kede-synedrio-2017Την προσεχή Πέμπτη ξεκινά στα Γιάννενα το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ με κεντρικό μήνυμα " Αλλάζουμε. Το Κράτος, τις ζωές μας, την Ελλάδα", με τη συμμετοχή πεντακοσίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων και προσκεκλημένους αρχηγούς κι εκπροσώπους κομμάτων, εκπροσώπους αυτοδιοικητικών φορέων από την Ευρώπη, εκπροσώπους του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Περισσότερα...

Συνεδριάσεις όποτε θέλει η Περιφερειακή Αρχή κι όχι όποτε πρέπει

 • PDF

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

perifereiahpeirounea2Κριτική στον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται τα θέματα αλλά και τη συχνότητα συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ασκεί με ανακοίνωσή της η Συμμαχία Ηπειρωτών.

Περισσότερα...

Στην Ήπειρο οι δήμαρχοι για το μέλλον της αυτοδιοίκησης

 • PDF

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΑΠΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

synedrio-ioannina-bannerΑπό την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η καρδιά της αυτοδιοίκησης θα χτυπάει στα Γιάννενα καθώς τότε θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Grand Seraί το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 16:19

Περισσότερα...

Η Περιφέρεια ηπείρου στο πανελλήνιο συνέδριο αιρετών γυναικών

 • PDF

perifereia synedrio gynaikwnΑξιόλογη η παρουσία των αιρετών γυναικών της Περιφέρειας Ηπείρου στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών με θέμα «Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση» που διοργάνωσαν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Περισσότερα...

Τα αιτήματα του Δήμου Ιωαννιτών στον Πρωθυπουργό

 • PDF

ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΛΙΜΝΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

mpegkas synedrioΜε μια στοχευμένη ομιλία στο κλείσιμο των εργασιών του διήμερου συνεδρίου για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου και παρουσία του Πρωθυπουργού ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, έθεσε τα σημαντικά και σε ορισμένες περιπτώσεις υπερτοπικά ζητήματα για τα οποία ζητά την κυβερνητική παρέμβαση.

Περισσότερα...

Ενίσχυση των ορεινών Δήμων στην πράξη

 • PDF

ΖΗΤΑ Ο Γ. ΣΕΝΤΕΛΕΣ

bobousaΝα ενισχυθούν στην πράξη οι μικροί ορεινοί και νησιωτικοί δήμοι, με την ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβέρνηση συνολικά, όσο και με την έμπρακτη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αναμένει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, μετά το πρώτο θεματικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα με θέμα «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας».

Περισσότερα...

Θεματικό Συνέδριο Ορεινών Περιοχών στην Κόνιτσα

 • PDF

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΕ 8-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, Ι. ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ Μ. ΚΟΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ

konitsaΘεματικό Συνέδριο με θέμα «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας» θα πραγματοποιηθεί από την ΚΕΔΕ στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Κόνιτσα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου Οίνου & Αμπέλου της Ηπείρου.

Περισσότερα...

Παρέμαβση Μπέγκα για τους βανδαλισμούς

 • PDF

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

mpegkas dhmaxosΜια ακόμα παρέμβαση, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου, έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, για την όψη που παρουσιάζουν πολλά μνημεία, κτίρια και σημεία της πόλης τα οποία βρίσκονται έρμαια στα χέρια βανδάλων.
Ο Δήμαρχος μιλά για τις ατομικές και τις συλλογικές ευθύνες όλων, καταθέτει προβληματισμούς, ασκεί κριτική και αυτοκριτική για να καταλήξει πως το θέμα αυτό δεν πρόκειται να λυθεί μόνο με την επιβολή αυστηρών ποινών παρά μόνο αν γίνει υπόθεση όλων μας.

Περισσότερα...

Είναι ανάγκη να βαδίσει ενωμένη η Αυτοδιοίκηση

 • PDF

Τι δήλωσε ενόψει της κρίσιμης Γ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Θ. Μπέγκας

mpegkas dhmaxosΤην πολιτική του θέση για την κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στην Αθήνα με θέμα τις αλλαγές στον Καλλικράτη, διατύπωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα