Mon02182019

Last update09:16:05 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

“3ο European Job & Mobility Roadshow” στα Ιωάννινα

 • PDF

poster-5Επτά Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct (Κομοτηνής, Ξάνθης, Θεσσαλονίκης -ΚΕΔΗΘ, Κεντρικής Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Ηπείρου και Πάτρας) συν-διοργανώνουν το "3ο European Job & Mobility Roadshow" σε έξι πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, και της Δυτικής Ελλάδας, από τις 3 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Περισσότερα...

Τα Γιάννενα κερδίζουν το «στοίχημα» των Χριστουγέννων

 • PDF

xristougenna ioannianΜία παραμυθένια εορταστική ατμόσφαιρα, με ευχάριστες, ζεστές μελωδίες, διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αναβίωση παραδοσιακών Ηπειρώτικων εθίμων, κάλαντα και άλλες ψυχαγωγικές εκπλήξεις, περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Περισσότερα...

“Παράδειγμα προς μίμηση” η ΔΕΥΑΙ

 • PDF

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ YDATA E-SERVICES

deyai-neo-ktirioΠαράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή αποτελεί η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων και για το λόγο αυτό επιλέχτηκε από την OTS, την εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου Τομέα, ώστε, στο πλαίσιο του 10ου Φόρουμ που διοργανώνει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, να παρουσιάσει τις «καλές της πρακτικές».

Περισσότερα...

Ο Δήμος απαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων

 • PDF

dhmarxeioΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων δεν έμεινε αναπάντητη από το Δήμο.

Περισσότερα...

Να παραμείνουν οι πολύτεκνοι στο κοινωνικό τιμολόγιο

 • PDF

deyai-logoΤη διατήρηση της πρόβλεψης για συμμετοχή στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ ανεξαρτήτως άλλων δεδομένων, παρά μόνο της πολυτεκνίας, ζητά ο το τοπικός Σύλλογος από το Δήμαρχο και πρόεδρο της Επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 13:30

Περισσότερα...

Το ΠΕΑΚΙ απογειώνεται…

 • PDF

EΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

peaki-panoramikhΔύο πανευρωπαϊκές διοργανώσεις στον υγρό στίβο και σοβαρή αναβάθμιση των υποδομών που θα φανεί κατά το 2019, είναι σημειωμένα στο... «καλεντάρι» του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων για την επόμενη χρονιά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 10:27

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Επιμελητήριου για το 2019

 • PDF

epimelhthrio1Με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, πορεύεται η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, στη συνέχεια της τρέχουσας επιμελητηριακής θητείας.

Περισσότερα...

Άνοιξαν οι προσφορές για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου»

 • PDF

NiarxouΟλοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή της οδού «Σταύρου Νιάρχου», που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τη μεγαλύτερη έκπτωση έδωσε η «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ» με ποσοστό 42,48%. Συνολικά συμμετείχαν επτά εργοληπτικές εταιρίες.

Περισσότερα...

Κυκλικοί κόμβοι για βελτίωση της οδικής ασφάλειας

 • PDF

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

kombos kardamitsiaΣε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, με την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε σημεία του Εθνικού και Οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Περισσότερα...

Στην ευρωβουλή ο Δήμος Ζίτσας για τις μειονεκτικές περιοχές

 • PDF

pliakosΜε αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του νέου χάρτη των μειονεκτικών περιοχών της χώρας που εστάλη προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από τον οποίο αποκλείονται Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας, ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

53 θέσεις πάρκινγκ για Α.με.Α μέσα στην πόλη

 • PDF

Προτεραιότητα οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

synenteyxh-parking-ameaΟ Δήμος Ιωαννιτών με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ενέκρινε τον επανακαθορισμό των γενικών θέσεων στάθμευσης των Ατόμων με Αναπηρία, με κύριο και αποκλειστικό γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, φυσικά πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 13:50

Περισσότερα...