Sun04212019

Last update07:20:15 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στη «Δωδώνη»

 • PDF

mixalis panagiotakhsH εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχαήλ Παναγιωτάκη από τις 3 Ιουλίου 2014.

Περισσότερα...

Φ. Φίλιος: «Έγκλημα η στάση του ΥΠΕΚΑ για το Ρυθμιστικό»

 • PDF

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου

filios02 28.05.13

Την έντονη αντίδραση του Δήμου Ιωαννιτών προκαλεί η στάση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο εξακολουθεί να μην δίνει λύση στο Ρυθμιστικό του Λεκανοπεδίου, αλλά αντιθέτως με την ψήφιση του χωροταξικού, το θέτει σε νέες περιπέτειες και καθυστερήσεις.

Περισσότερα...

Άμεσος κίνδυνος για το ρυθμιστικό

 • PDF

Παρέμβαση Στ. Καλογιάννη στη συζήτηση για την «Χωροταξική Μεταρρύθμιση»

lekanopedioΣτη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής της Βουλής, όπου συζητείται με την διαδικασία του κατεπείγοντος το σ/ν με τίτλο «Χωροταξική και Πολεοδομική Μεταρρύθμιση – Βιώσιμη Ανάπτυξη», παρενέβη ο Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος αναφερόμενος στο υπό συζήτηση σ/ν, και αφού παρατήρησε ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο κείμενο νόμου που είχε αναρτηθεί για διαβούλευση και ότι ο χρόνος που δόθηκε στους βουλευτές για να μελετήσουν το νέο σ/ν ήταν ελάχιστος, δήλωσε:

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι διεργασίες για το νέο Μητροπολίτη

 • PDF

Δύο ημέρες πριν την εκλογή του

mhtropolhΗ Μητρόπολη των Ιωαννίνων, μια τοπική Εκκλησία που αρκετές φορές έχει απασχολήσει τις σελίδες της εκκλησιαστικής ιστορίας δεν είναι μια τυχαία περίπτωση.

Περισσότερα...

Ξέμεινε από προσωπικό και άστεγους ο Ξενώνας

 • PDF

Προσπάθειες του ΟΚΠΑΠΑ για μόνιμη λύση

xenonas kekopΧωρίς προσωπικό έμεινε δυστυχώς ο ξενώνας των αστέγων στο ΚΕΚΩΠ, μιας και όσοι απασχολούνταν εκεί ήταν από τα γνωστά πεντάμηνα προγράμματα οι συμβάσεις των οποίων έληξαν πριν μερικές μέρες.

Περισσότερα...

Δομής ισότητας στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

 • PDF

Για τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών στα «κέντρα λήψης αποφάσεων»

ergatiko kentroΗ Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» και της κατηγορίας Πράξης 3.2.1 «Ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων» έχουν αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 15:15

Περισσότερα...

Θερινό τμήμα από την Μέριμνα

 • PDF

merimnaΜε ένα θερινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών που φοιτούν στα ειδικά σχολεία της πόλης εμπλουτίζει τις δραστηριότητές της από την ερχόμενη Δευτέρα η Μέριμνα. Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει δύο μήνες, παρουσιάστηκε στους γονείς των παιδιών, σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου.

Περισσότερα...

Τέλος στους δωρεάν παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ θέλει η Ε.Ε.

 • PDF

«Συμβολική συμμετοχή ακόμη για ανέργους»

paidikos-stathmos-imeraΜε τερματισμό της δωρεάν φιλοξενίας χιλιάδων βρεφών και νηπίων σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ απειλεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιμένοντας να ισχύσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μία έστω και συμβολική οικονομική συμμετοχή των γονέων, ακόμη κι αν είναι άνεργοι.

Περισσότερα...

Συνεργασία για καλύτερη αστυνόμευση στην πόλη

 • PDF

Υπογράφτηκε το μνημόνιο από τον Δήμο και την Αστυνομία

mnhmonio astynomia dhmosΣτην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ελληνικής αστυνομίας προχώρησαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, υποστράτηγος Κώστας Τρομπούκης.

Περισσότερα...

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας Άσυλο Ανιάτων και Παιδόπολη

 • PDF

Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαδικασίες παραχώρησης

asylo aniatonΣτον αέρα βρίσκεται η ολοκλήρωση της παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του παλιού Ασύλου Ανιάτων στον Δήμο Ιωαννιτών, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππο Τσουμάνη, ενώ από πλευράς του Δήμου έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση το υπουργείο Εργασίας κωλυσιεργεί εδώ και δύο μήνες. Αποτέλεσμα ο δήμος να μην μπορεί να παρέμβει στο κτίριο αφού τυπικά δεν έχει ακόμα το δικαίωμα.

Περισσότερα...

Φ. Φίλιος: «Σε λάθος κατεύθυνση Υπουργείο και ΤΑΙΠΕΔ»

 • PDF

Αιχμηρές δηλώσεις του Δημάρχου για το πωλητήριο σε ακίνητα μέσα στην πόλη

filios02 28.05.13Με αιχμηρούς τόνους, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, καυτηρίασε την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να παραχωρήσει στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητα της παραλιμνίου και των Αμπελοκήπων.

Περισσότερα...