Wed02202019

Last update10:47:35 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ρεαλιστικό πρόγραμμα έργων για το 2014

 • PDF

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα

ergathwΠροσαρμοσμένο στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες αλλά και στις ανάγκες του Δήμου είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2014, το οποίο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Περισσότερα...

Οριστικό τέλος στον ΧΑΔΑ Δουρούτης

 • PDF

Έκλεισαν οι εκκρεμότητες για το υποέργο

xomaterh doyroythΔύο σημαντικές αποφάσεις που απαντούν σε χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής, έλαβε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.

Περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε ο Παιδικός Σταθμός Σταυρακίου

 • PDF

Από τον Φ. Φίλιο και Φ. Τσουμάνη

kordela paidikos stavrakiΠραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο και τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ τα εγκαίνια στον παιδικό σταθμό Σταυρακίου. Ο νέος παιδικός σταθμός στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΙΕΚ. Οι χώροι που υπήρχαν διαμορφώθηκαν εξ αρχής και ολοκληρώθηκαν όλες οι υποδομές που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού.

Περισσότερα...

Συνεχής προσπάθεια ανακούφισης των δημοτών

 • PDF

Δηλώσεις Θ. Μανταλόβα και Θ. Μπέγκα για το κοινωνικό τιμολόγιο

mantalovas8omas mpegkasΗ καθιέρωση για πρώτη φορά, κοινωνικού τιμολογίου στα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Ιωαννιτών, ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των φορέων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αλλά κυρίως είναι μία σημαντική αρχή που μπορεί να έχει συνέχεια.

Περισσότερα...

Γενναίες μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη

 • PDF

Και κοινωνικό τιμολόγιο για πρώτη φορά στο Δήμο Ιωαννιτών

dhmarxeioΣε μειώσεις των ανταποδοτικών τελών προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών για το 2014 ενώ για πρώτη φορά καθιερώνει κοινωνικό τιμολόγιο το οποίο θα καλύψει περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες νοικοκυριά.

Περισσότερα...

Αυτόφωρες συλλήψεις δικηγόρων την ώρα που αγόρευαν

 • PDF

Εισαγγελικές αυθαιρεσίες καταγγέλλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων

dikastiko-megaro--Πρωτοφανή κι άκρως ανησυχητικά γεγονότα συνέβησαν μέσα στις αίθουσες του δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων καθώς σε δύο διαφορετικές δίκες και μάλιστα την ώρα που αυτές βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εισαγγελείς έδρας διέταξαν την αυτόφωρη σύλληψη των δικηγόρων, πράγμα που τελικώς έγινε...

Περισσότερα...

Μαζικό όχι σε νέα μέτρα

 • PDF

Μεγάλες πορείες από ΕΚΙ-ΝΤ. ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στα Γιάννινα

apergia poreia adedyΔύο αρκετά μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, ενδεικτικές της απόγνωσης στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στα Γιάννινα, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης από την ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο αλλά και το ΠΑΜΕ στην πόλη μας.

Περισσότερα...

Λουκέτο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

 • PDF

Λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

apergia poreia adedyΠαραλύει αύριο, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές.

Περισσότερα...

Ο Χρ. Μπαλτογιάννης νικητής των εκλογών στον Γ.Α.Σ.Ι

 • PDF

Αναμένεται να εκλεγεί και πρόεδρος του Δ.Σ.

enosh easi 07.05.13Με νικητή τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη, έληξαν οι εκλογές στον νέο πια Γενικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ,οι οποίες έγιναν το Σάββατο στα γραφεία του.

Περισσότερα...

Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

 • PDF

Δύο apergia poreiaπορείες στα Γιάννινα

Νέα 24ωρη πανεργατική απεργία διοργανώνουν για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με κεντρικά αιτήματα θέσεις εργασίας για όλους, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δημοκρατικά δικαιώματα.

Περισσότερα...

Μέσα στο 2014 θα... ποτίσει το αρδευτικό

 • PDF

Απάντηση ΥΠΑΑΤ στον Μ. Κασσή

lekanopedioΑπαντητική επιστολή απέστειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,με αφορμή την από 16/09/2013 επιστολή, τρίτη κατά σειρά, του βουλευτή Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή προς τον Αθανάσιο Τσαυτάρη για το θέμα του εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης αρδευτικών δικτύων Ζωνών Α και Β λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...