Mon04222019

Last update09:44:07 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία

 • PDF

sxoleio ioanninaΚλειστά, για προληπτικούς λόγους λόγω των καιρικών συνθηκών, θα μείνουν και αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία στο Δήμο Ιωαννιτών, μετά από συνεννόηση με τους Φορείς της Εκπαίδευσης.

Κλειστό το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 • PDF

xioni-panepisthmioΤο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναστέλλει για σήμερα, Τετάρτη 9-1-2019, την εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης

Περισσότερα...

Προσοχή στις μετακινήσεις

 • PDF

xionia polh 2019Προσοχή στις μετακινήσεις ζητά ο Δήμος Ιωαννιτών με την παρακάτω ανακοίνωση: Παρακαλούνται οι πολίτες των Ιωαννίνων να περιορίσουν στις άκρως απαραίτητες τις μετακινήσεις τους (πεζοί και με οχήματα), λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή σε όλο το Δήμο.

Περισσότερα...

Τέλος η Σ. Στάικου από το ΠΙΟΠ

 • PDF

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θ. ΜΠΕΓΚΑ

staikouΕπιστολή στην αποχωρήσασα πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, Σοφία Στάικου, απέστειλε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Σε αυτή τονίζει τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύχτηκε μεταξύ των δύο πλευρών με τη λειτουργία του Μουσείου Αργυροτεχνίας και την ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών στο Δίκτυο πόλεων με Μουσεία του ΠΙΟΠ, ενώ καταλήγει με την ευχή να βρεθούν σύντομα νέοι δρόμοι συνεργασίας με την κ. Στάικου, η οποία άλλωστε, έχει ανακηρυχτεί και επίτιμη δημότης Ιωαννίνων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 13:31

Περισσότερα...

«Το έργο θα γίνει»

 • PDF

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΑΡΧΟΥ

Niarxou«Ο Συνήγορος του Πολίτη επελήφθη οψίμως του έργου της ανακατασκευής της οδού Σταύρου Νιάρχου, όπως πληροφορηθήκαμε αρχικά από τα ΜΜΕ, και όχι από τον Συνήγορο του Πολίτη, ως όφειλε, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία για τα «πορίσματά» του».

Περισσότερα...

Αγρίεψε η "Σοφία" και στα Γιάννενα (video)

 • PDF

xionia giannena 2019Με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά, με πολύ... αλάτι στους δρόμους και μικροπροβλήματα ξημέρωσε η Παρασκευή, στο Νομό Ιωαννίνων.

Η χιονόπτωση το βράδυ της Πέμπτης, στο λεκανοπέδιο δεν ήταν τέτοιας έντασης ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα και το σκηνικό το πρωί της Παρασκευής ήταν επαναλαμβανόμενα το σκηνικό το αντίστοιχο πρωί της Πέμπτης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 15:21

Περισσότερα...

Στα …λευκά το Ζαγόρι, αποχιονισμός και «μάχη» με τον παγετό

 • PDF

xionia zagori 2019Λευκό τοπίο σε ολόκληρο το Ζαγόρι άφησε πίσω του το νέο κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία «Σοφία».

Περισσότερα...

Ποδαρικό με νέα έργα 1.1 εκ. ευρώ στο Δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

Θ. Μπέγκας: «Χρονιά των έργων το 2019»

erga kardamitsiaΠοδαρικό με δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.1 εκ. ευρώ κάνει στο 2019 ο Δήμος Ιωαννιτών. Το πρώτο έργο με τίτλο «Βελτίωση προσβασιμότητας και αναπλάσεις περιοχών», με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ συμβασιοποιήθηκε και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, ενώ το δεύτερο με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 600.000 βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.

Περισσότερα...

Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα

 • PDF

2019Σήμερα κλείνει ένας ακόμη κύκλος ζωής. Το 2018 περνάει στην ιστορία. Παίρνει μαζί του ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις.

Αφήνει όμως σημαντικές παρακαταθήκες για το 2019. Στην Ήπειρο το πρόσημο είναι θετικό.

Περισσότερα...

«Κακή πληροφόρηση, ή προκατασκευασμένη επίθεση»

 • PDF

Ο Φ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑΤΣΗ

okpapaΑπάντηση στα όσα καταλόγισε προσωπικά στον Φ. Τσουμάνη και τον ΟΚΠΑΠΑ ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για τηνΑνατροπή» έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού.

Περισσότερα...

«Κοινωφελείς παρεμβάσεις» σε όλο το Δήμο

 • PDF

Σε πλήρη ανάπτυξη τα συνεργεία του εργοταξίου

mpegas nastos ergotaxioΤους τόπους όπου γίνονται παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών, κάποιες μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μαζί με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για το εργοτάξιο, Δημήτρη Νάστο.

Περισσότερα...